Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

resio sam problem. prvo MORA da se instalira 4.1, pa tek onda da se instalira 4.1.1 i to bez ikakvog wipe-a. tada sledi update i sad opet sve lepo radi.

Poslednja izmena:
Ma rano je za njega.
Ja sada furam minco + franco 225 512 gpu i sve je super. Video sam da se pojavio liquid za jb, trenutno je u alpha fazi, ali prateću razvoj, mislim da će biti odličan.

Jel vam na JB Live wallpaper-i rade ista bolje?

Evo vam jedan za test ''Sun Rise (Free)'', meni uzasno radi.

Rade bolje, mrzi me da probam to tvoje :)

I šta se premišljaš kao neka mlada, pređi na JB :D

Poslednja izmena:
Ne da su gluposti, nego je neopisivo lupio. Taj kao da ne radi u mobilnoj telefoniji, pa ne zna kako mreze funkcionisu. Kakve ljude sve oni zaposljavaju...

Ma nije u zaposljavanju, operateri sem osnovnih 5 stvari nemaju pojma o bilo cemu ali ZASTO mora da lupeta tako? Ispasce pametan, sta?

Verovatno zato što ima manje ljudi koji poznaju tehnologiju i koji su malo upućeniji, pa kad odvale tako nekom običnom čoveku, onda čovek kao, pa da trebao sam ostati na mojoj najboljoj, svemocnoj Nokii, ovi androidi su njesra :) garant imaju procenat od Nokie ako prodaju po koji :D

HITNO!

Gdje ima u BG-u da se kupi punjac za Gnex? Ne neko kinesko njesra da sagorim telefon nego normalan punjac?

Ili kupiš neko kinesko njesra, jer je micro usb standardizovan.

Ma treba mi zidni punjac, ****** sam, otisao na put 10 dana i zaboravio punjac... Srecom sestra mi ujutru dolazi pa da mi donese.

Begram bjese servis u Zemunu, tamo ispred Pinokija?

Meni je prvo pala na pamet Samsungova radnja u Uscu mada oni ne prodaju Nexus pa ne znam da li imaju punjac za njega.

Ma treba mi zidni punjac, ****** sam, otisao na put 10 dana i zaboravio punjac... Srecom sestra mi ujutru dolazi pa da mi donese.

Meni je prvo pala na pamet Samsungova radnja u Uscu mada oni ne prodaju Nexus pa ne znam da li imaju punjac za njega.

Ne znam tačno gde je Begram, moraćeš da guglaš.

Punjač je isti i za s3 i za s2 i za nexus, bar bi trebalo, nema razloga da bude drugačiji.

Danas sam u ušću prebacivao neke stvari sa S3 i obrnuto putem android beam-a (nfc). Bolje reći pokušavao sam :)
Lepo se prepoznaju, ali ima nekih problema. Kada hoću sliku sa nexus na s3 stisnem da bimujem, ali mi kaže da drugi telefon (s3) ne podržava prebacivanje tako velikih fajlova. Kada hoću sliku sa S3 na nexus, onda na nexusu izađe samo neki nfc tag umesto slike.
Dok sam mapu recimo prebacio najnormalnije i to je extra fora.

Begram je na Karadjordjevom trgu 7, prekoputa mesare Matijevic. Mogu ja da ti pogledam, ali od ponedeljka jer sam na putu. Zivim na 50m od tog servisa. Samo ne znam koliko su povoljni sa cenama.

Poz

link

da li je neko ovih dana u Bg-u video ili kupio gumene ili kozne futrole za nexus?

Poslednja izmena:
Jel ima neka dobra zamena za Volume+ da pojacam jacinu zvona?

Takodje da li je moguce promeniti da google search bude potpuno transparentan kao na 4.0?

Poslednja izmena:
Jel ima neka dobra zamena za Volume+ da pojacam jacinu zvona?

Takodje da li je moguce promeniti da google search bude potpuno transparentan kao na 4.0?

Ja koristim minco rom i franco kernel i čini mi se da je malo glasniji. Za alternativu ne znam.

Ne može.

Jesi li siguran da u novim verzijama može usb fast charge?
Sada pogledah, nema te opcije.

Poslednja izmena:
Sad sam na stocku, al' kad sam probao pre dve nedelje čini mi se da je i dalje bilo USB Fast Charge.

Da, sve je uvek kako treba, ovo je već 10. put da naručujem sa dealextreme. Jedino što od trenutka naručivanja protekne 20-30 dana dok stigne.

Nazad
Vrh Dno