Jel možeš da udješ u rikaveri?
Mogu al sta cu tu..
Jel možeš da udješ u rikaveri?
Ako hočeš CM 7 rom, onda Jusadin ICS Final ili Nimsov Gingercruzt, ako hoćeš nešto bazirano na stock-u onda Team Cooper Omega 2.Ljudi, ajde preporuka za stabilan i brz rom ako moze. Ova lista je prevelika http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1439516
Imao sam ja taj problem, resile su ga dve stvari.
Prva, slanje MMS-ova je makar meni radilo iskljucivo putem Handcent-a, instaliranog specijalno za tu priliku.
I da, preduslov za slanje MMS-ova jeste da prvi MMS posaljete sami sebi (savet pronadjen na jednom stranom forumu, slanje drugima pre toga naravno nije radilo :d)
Procitao sam da ovaj telefon nema podrsku za flash da li postoji mogucnost da se promenom fw ta opcija omoguci...da li je mozda neko probao da instalira na ovaj telefon teamviewer za android?![]()
Ja upravo testiram MIUI 4 CM9 za Ace, trenutno je u beta 2 fazi. Izgleda lepo i obećavajuće, ali još uvek nije za svakodnevnu upotrebu. Galerija se zabada pa koristim Quick pic, a za kameru još nisu našli rešenje. Ali to nije glavni problem, da nije malo laggy koristio bih ga do finalnog izdanja, ovako će morati da ode. U svakom slučaju svaka čast momcima na trudu, jedva čekam stabilnu verziju.
Neznam dali ste pratili ali dobili smo CWMTouch Recovery
Uglavnom na njemu se moze raditi preko toucha a rade i fizicki dugmici kao na standardnom recovery-ju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari