JovicaB
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 25.07.2024
- Poena
- 5
Meni je uvijek always on ukljucen, oko 1% na sat vremena.Da li neko od vas konstantno koristi Always On na A55 i koliko mu troši bateriju?
Meni je uvijek always on ukljucen, oko 1% na sat vremena.Da li neko od vas konstantno koristi Always On na A55 i koliko mu troši bateriju?
hahah pa neverovatni su, Znaci i njihova korisnicka podrska otvorena da bi pricala neistine..Meni za manje od 24 sata stigao i drugi mail, da je registracija odobrena, nikada nije išlo ovako brzo
Од: SAMUSNG CALL CENTER <[email protected]>
Date: чет, 12. сеп 2024. у 11:11
Subject: RE: Promocija A serije i poklon sat
Poštovana,
Registracija je uspešna I svi vaši podaci se nalaze u bazi, molimo vas da budete bez brige
Srdačan pozdrav
Biće ti majka zadovoljna, i ja sam za moju kupioDanas se majka odlucila da uzme ovaj telefon iako sam ja bio strasno protiv (nagovarao je na Honor 200) ali kaze, nece Kineza. Eto dokle marketing ide, no dobro. Kazite mi Vi koji imate, kako ste generalno zadovoljni? Pocevsi od kamera, baterije? Greje li Vam se mozda?
Isto, preskocio sam te instalacije kad sam majki podesavao telefonAko me secanje dobro sluzi mogao sam da odaberem koje aplikacije zelim da instaliram. Mozda i gresim, bilo je davno.
Power + VOL - u isto vreme drzi.Mene zeza isključivanje telefona, kad pritisnem powerd dugme, iskače Buxby!
Ko odgovor od operatera sa live chat-a dobio sam odgovor da se dokumentima ručno proveravaju i da ue zbog toga duži vremenski rok na prijem drugog mail-a...Šta god im to značilo - ručna provera...valjda sve odštampaju pa posle proveravaju IMEI i priloženi fiskalni račun...Danas sam ih cimao na chatu, nisam davao podatke, možda je slučajnost, ali nešto kasnije je stigao i drugi mejl potvrde.
Dobio sam i ja mejl jutros, pritom kada sam pitao operatera, rekli su mi da oni sa tim nemaju nista, nego Samsung.Ko odgovor od operatera sa live chat-a dobio sam odgovor da se dokumentima ručno proveravaju i da ue zbog toga duži vremenski rok na prijem drugog mail-a...Šta god im to značilo - ručna provera...valjda sve odštampaju pa posle proveravaju IMEI i priloženi fiskalni račun...
Nemoj se zavaravati, taj sat placas regularno, nemoj da ti prodaju pricu kako je gratis.Realno računam da će svi koji su uredno poslali dokumenta i registreovali se i dobiti famozni sat, iako je realnije da ću ga pokloniti klincu nego ga ja nositi ... Barem mala satisfakcija za sve što smo doživeli od mobilnih provajdera ove godine...
Наравно да је гратис. Где га плаћаш регуларно. Ако сам ја купио А55 пре септембра и не добијам сат, а онај ко га је купио у току ове акције добија сат, а исто смо платили телефоне, значи да је сат гратисNemoj se zavaravati, taj sat placas regularno, nemoj da ti prodaju pricu kako je gratis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari