Šta je novo?

Samsung Galaxy A55

Meni za manje od 24 sata stigao i drugi mail, da je registracija odobrena, nikada nije išlo ovako brzo

Meni za manje od 24 sata stigao i drugi mail, da je registracija odobrena, nikada nije išlo ovako brzo
hahah pa neverovatni su, Znaci i njihova korisnicka podrska otvorena da bi pricala neistine..

je l to znaci da je nama iz nekog razloga odbijena?!!?

Inace, always on display, mi pojede oko 20 posto baterije za 24 sata, ali telefon je jos nov, pa to nije nesto merodavno. Na S23fe mi pojede vise baterije, ali telefon se koristi 6 meseci duze

A ko će ih znati, pisao sam da sam pre uvek baš mnogo čekao na odobrenje, ovo sada prošlo 18 sati od prijave

Danas se majka odlucila da uzme ovaj telefon iako sam ja bio strasno protiv (nagovarao je na Honor 200) ali kaze, nece Kineza. Eto dokle marketing ide, no dobro. Kazite mi Vi koji imate, kako ste generalno zadovoljni? Pocevsi od kamera, baterije? Greje li Vam se mozda?

Još uvek nema tog drugog mejla, odgovor na moj upit:

Од: SAMUSNG CALL CENTER <[email protected]>
Date: чет, 12. сеп 2024. у 11:11
Subject: RE: Promocija A serije i poklon sat

Poštovana,

Registracija je uspešna I svi vaši podaci se nalaze u bazi, molimo vas da budete bez brige

Srdačan pozdrav

Osim te "veličine" i staklene poledjine, sve ostalo me zaista malo je reći oduševilo...Izrada, ekran, i najviše baterija - uspeo sam konačno da predjem magičnu granicu za mene od 48 sati bez punjenja... Igrice ne trošim, YT i net, društvene mreže poprilično...ako ovako bude i u buduće, obzirom da je tek nedelju dana kod mene - prezadovoljan...Veličina ekrana baš olakšava listanje i pregled sadržaja... Definitivno obavezno zaštitno staklo i neka maska, da li silikon ili na preklop, stvar izbora...Shaomi imao jednom, neka hvala, možda jeftiniji ali ....Plašio sam se da nije neki opravdani napredak u odnosu na moj stari A52 s 5G. , ali samo ekran i njegova veličina su mi dovoljan upgrade plus veća baterija i sam vizuelni kvalitet izrade...

Danas se majka odlucila da uzme ovaj telefon iako sam ja bio strasno protiv (nagovarao je na Honor 200) ali kaze, nece Kineza. Eto dokle marketing ide, no dobro. Kazite mi Vi koji imate, kako ste generalno zadovoljni? Pocevsi od kamera, baterije? Greje li Vam se mozda?
Biće ti majka zadovoljna, i ja sam za moju kupio

Brine me taj njihov Exynos al kad Vas dosta kaze da je zadovoljno, onda se nadam da ce i ona biti, s obzirom da je tako reci, obican korisnik. Videcu kad odem kod nje danas, dal se snalazi i kakav je, pa za par dana javljam utiske. Hvala svima na brzom odgovoru

I ja sam uzeo mojoj majci. Prezadovoljna je. Koristio sam malo tel, a i s vremena na vreme joj instaliram novi abdejt sistema i azuriram aplikacije, posto nju to ne zanima i tel je hladan ma sta god radio, tako da nema brige oko exy.
Nema problema sa signalom, ekran je dobar i dobro se vidi na suncu, kamera je onako, klasicno samsung, zvucnici srednji, mikrofon dobar. Za koliko je placen vredi svaku paru. E da, baterija je vrhunska, na svaka tri dana puni tel.

Danas sam ih cimao na chatu, nisam davao podatke, možda je slučajnost, ali nešto kasnije je stigao i drugi mejl potvrde.

od danas sam i ja vlasnik ovog fona nakon A34.

zanima me jedna stvar, pa bi voleo da proverite i vi. radi se o tome da mi prilikom inicijalnog podešavanja sistema nije, za razliku od A34, pondio koje dodatne aplikacije da instaliram, a koje ne, pa mi je sistem sam od sebe instalirao neke samsung aplikacije tipa "global goals", "members", "gaming hub", "samsung free", zatim microsoftove "office 365", "one drive", "linkedin" i na kraju "spotfy".
na A34 sam mogao birati šta od tog želim, a šta ne, a ovde nisam imao taj izbor.

jeli i kod ostalih tako?

Ako me secanje dobro sluzi mogao sam da odaberem koje aplikacije zelim da instaliram. Mozda i gresim, bilo je davno.

Ma telefon je bombona za one koji nisu ekstremno zaluđeni za kameru i igrice. Meni smeta samo širina. Bar je stabilan u radu, bez kineskih bubica koje znaju da izluđuju.

Poslednja izmena:
Jedino pitanje drugari da li vam se dešava bag kada hoćete da vidite notifikacije, prstom prevučete od gore one nestanu tj cela gornjia bar traka, nakon što pritisnem home dugme vrate se notifikacije, ponovim postupak i tek onda se otvore notifikacije. Nije neki problem ali ume da iritira... Možda zbog zaštitnog stakla?

Mene zeza isključivanje telefona, kad pritisnem powerd dugme, iskače Buxby!

Danas sam ih cimao na chatu, nisam davao podatke, možda je slučajnost, ali nešto kasnije je stigao i drugi mejl potvrde.
Ko odgovor od operatera sa live chat-a dobio sam odgovor da se dokumentima ručno proveravaju i da ue zbog toga duži vremenski rok na prijem drugog mail-a...Šta god im to značilo - ručna provera...valjda sve odštampaju pa posle proveravaju IMEI i priloženi fiskalni račun...

Problem je što ne idu po redu kako je izvršena prijava.

Ko odgovor od operatera sa live chat-a dobio sam odgovor da se dokumentima ručno proveravaju i da ue zbog toga duži vremenski rok na prijem drugog mail-a...Šta god im to značilo - ručna provera...valjda sve odštampaju pa posle proveravaju IMEI i priloženi fiskalni račun...
Dobio sam i ja mejl jutros, pritom kada sam pitao operatera, rekli su mi da oni sa tim nemaju nista, nego Samsung.
Ko zna kojim redosledom se ide, ja sam poslao 7 dana posle kolege, njemu jos nije stiglo , meni jutros jeste..

Realno računam da će svi koji su uredno poslali dokumenta i registreovali se i dobiti famozni sat, iako je realnije da ću ga pokloniti klincu nego ga ja nositi ... Barem mala satisfakcija za sve što smo doživeli od mobilnih provajdera ove godine...

Realno računam da će svi koji su uredno poslali dokumenta i registreovali se i dobiti famozni sat, iako je realnije da ću ga pokloniti klincu nego ga ja nositi ... Barem mala satisfakcija za sve što smo doživeli od mobilnih provajdera ove godine...
Nemoj se zavaravati, taj sat placas regularno, nemoj da ti prodaju pricu kako je gratis.

Sinoc skinula sa punjaca u 20.00,sad je pola 12,baterija mi na 57 %,od toga 4 sata ukljucen ekran...Da li je to ok?

Nemoj se zavaravati, taj sat placas regularno, nemoj da ti prodaju pricu kako je gratis.
Наравно да је гратис. Где га плаћаш регуларно. Ако сам ја купио А55 пре септембра и не добијам сат, а онај ко га је купио у току ове акције добија сат, а исто смо платили телефоне, значи да је сат гратис

Nazad
Vrh Dno