Da, samo što će ovaj A55 za 2 mjeseca da bude 350€ a stari flagship ostaju opet blizu 500€.
Prvi video telefona na našem jeziku:
Mislim da ce biti dostupan 29.03.Da li se zna kad se pojavljuje u prodaji kod nas?
Isto i ja kazem, a52s mi je odlican, razlike su minimalneJa sa a52s ne vidim svrhu prelaska na neki novi a5* model osim ako ga ne uspore apdejtima,a ne sa prethodne serije...Kakav ram i kakvi bakrači,midrange i jedan i drugi...
Na prethodnoj strani sam našao na 91mobile da je UFS 3.1, ali nigde nema koji je senzor kamere, a što se tiče procesora samo nebo zna kakav je.Kad padne cena bice okej kupovina. Ali se jos uvek ne zna kakav je exynos i da li napokon ima ufs 3.1.
Tesko da je 3.1, izgleda da je opet 2.2 😂Na prethodnoj strani sam našao na 91mobile da je UFS 3.1, ali nigde nema koji je senzor kamere, a što se tiče procesora samo nebo zna kakav je.
Ako i rešim da menjam A52S od Samsunga dolazi u obzir jedino S23. Ne želim uopšte da eksperimentišem s tim kakav je Exynos.
Novi fon sa SD, brend nebitan.
Ako je i dalje UFS 2.2 onda je teška puška s obzirom da je Exynos. Kakvih 55k+, ne bi dao ni 25k.Tesko da je 3.1, izgleda da je opet 2.2 😂
Ma da, uzmes s23 i ne brines se ni za sta, velicina taman, snap u njemu, top. Najgore sto i ja razmisljam o njemu ili obicnom s24.
Al to su opet 8GB telefoni sa slabijim battery life-om. Mene zanima da li ima smisla za neki bolji/dugovecniji rad uredjaja uzeti 12GB verziju.Evo koliko se isplati.
![]()
Here's why Samsung won't be selling the Galaxy A55 in the US
It might be an unexpected reason, but it makes perfect sense. This Monday Samsung made the Galaxy A55 and Galaxy A35 mid-rangers official, and then shortly...www.gsmarena.com
Naravno da ne, uvek će više značiti snažniji SoC, mada treba uporediti ovaj A55 Exynos sa ovim 2200Al to su opet 8GB telefoni sa slabijim battery life-om. Mene zanima da li ima smisla za neki bolji/dugovecniji rad uredjaja uzeti 12GB verziju.
Ako je i dalje UFS 2.2 onda je teška puška s obzirom da je Exynos. Kakvih 55k+, ne bi dao ni 25k.
S24 ima Exynos tako da u startu otpada. S23 pratim oglase u Niš za nove, ima za 580 e 8/128, 630e 8/256. Još samo da izvadim zmiju iz džep.![]()
Ni meni se ne prelazi na ovaj A55 , a52s cu koristiti do sledece godine.Ne svidja mi se dizajn ovog a55 ,a i nije neko unapredjenje bog zna sto.Isto i ja kazem, a52s mi je odlican, razlike su minimalne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari