Šta je novo?

Samsung Galaxy A52 (5G)

Ako nisi bacio kutiju od Honor sata skeniraj QR sa kutije pa onda upari telefon i sat.Kada su upareni onda uradi update aplikacije.Ja drugačije nisam uspeo da uparim Honor band 7 ni sa PocoF3 ni sa Motorolom Edge 40 Neo.
Prepozna tel narukvicu, pošalje joj zahtev da potvrdi zahtev za uparivanje i kad pošaljem potvrdu na narukvici za uparivanje, tel je iskulira kao da nije poslata potvrda.
Pokušao sam na drugom, starijem nekom samsungu da je uparim i sa nekim xiaomijem i bez problema iz prve je uspelo

Prilozi

• Screenshot_20231221_115447_Huawei Health.jpg
    Screenshot_20231221_115447_Huawei Health.jpg
    15 KB · Pregleda: 26
Poslednja izmena:
Koja je verzija Heatlh-a?Poslednja iz prodavnice ili skenirana sa kutije?

Prilozi

• IMG_20231221_124533085_AE.jpg
    IMG_20231221_124533085_AE.jpg
    68.2 KB · Pregleda: 23
Koja je verzija Heatlh-a?Poslednja iz prodavnice ili skenirana sa kutije?
Ako misliš na app pokušavao sam sa više mesta različite verzije. A što se narukvice tiče, vrv je poslednji abdejt na njoj koji je dostupan pošto ne daje neki novi. Pokušao sam sa quar kodom sa narukvice (jer ima u opcijama) i prepozna ga tel. Prvo tel prepozna narukvicu, kliknem na oznaku narukvice, onda se narukvica probudi i da opciju da se upari sa tel - dotle tel čeka sa onim gore natpisom sa skrinšota i kad potvrdim na narukvici, tel nastavi da je kulira kao da nije poslat signal za uparivanje. Resetovao sam narukvic ali ništa.

Ako sam dobro skapirao pitanje...

Jel vam personalizovan taj feed? Kod mene prikazuje samo ono što me interesuje, a od domaćih samo n1, juzne vesti, bench, možda neki sportski portal, ostalo sve poblokirao odavno.

Nije, nema nista ni da pratim ni da sam blokirao..

Pronasao problem, otisao u jezike i dodao Srpski cirilicu kao primarni i sada sve radi.
Dosta se mesao srpski i engleski u aplikacijama a sada radi, pise na srpskoj latinici.
Ovaj problem je bio i na A54 na koji sam upravo presao.

Da li je moguće da je samsung sa novim UI-em prestao podršku za neke brendove što se tiče narukvica i satova? 🤔

Dali ima računa da uzmem nova originalna baterija za A52S?
Primetio sam da SOT ne ide više od 4-5 sata?

Dobro veče svima! Da li je normalno da posle nekog vremena adhesive na poklopcu telefona se odlepljuje? Na (mom) Samsung Galaxy A52s 5G se (izgleda) odlepljuje poklopac telefona zato što ga je lako podići sa noktom i da li je (možda) vreme za menjanje baterije? Ponekad ga samo moram jedanput maksimalno dva puta puniti na dan a ponekad moram tri do četiri maksimalno pet puta. Da li je (možda) vreme za kupovinu novog telefona ili mogu još izdržati par meseci do skoro godinu dana sa trenutnim telefonom? Ja sam menjao ekran na telefonu (original deo) tako da možda je to razlog zašto se adhesive odlepljuje sa poklopca?

Proveri status baterije u samsung members > diagnostic. Poznata je boljka (ovde nisam primetio da se nekome desilo) da se odlepljuje zadnji poklopac posle nekog vremena, reddit je bio pun postova koliko hoces.

Proveri status baterije u samsung members > diagnostic. Poznata je boljka (ovde nisam primetio da se nekome desilo) da se odlepljuje zadnji poklopac posle nekog vremena, reddit je bio pun postova koliko hoces.
Piše da je stanje baterije dobro. Ne znam, meni se već počeo odlepljivati poklopac... Ja koliko sam razumeo na Redditu je bilo puno postova kako se ljudima odlepljivao poklopac sa telefona?

Verovatno, da ima veze sa otvaranjem telefona. Svakako, poseta servisu i provera kućišta i batt ti je moj savet. Što se tiče samog tel a52s može da izdrži sigurno još god dana jer je dobar procesor u njemu. Ja ga imam i još uvek fercera kao prvog dana.

Dobro veče svima! Da li je normalno da posle nekog vremena adhesive na poklopcu telefona se odlepljuje? Na (mom) Samsung Galaxy A52s 5G se (izgleda) odlepljuje poklopac telefona zato što ga je lako podići sa noktom i da li je (možda) vreme za menjanje baterije? Ponekad ga samo moram jedanput maksimalno dva puta puniti na dan a ponekad moram tri do četiri maksimalno pet puta. Da li je (možda) vreme za kupovinu novog telefona ili mogu još izdržati par meseci do skoro godinu dana sa trenutnim telefonom? Ja sam menjao ekran na telefonu (original deo) tako da možda je to razlog zašto se adhesive odlepljuje sa poklopca?
Ako punis bateriju 4-5 puta dnevno, padaju mi dve stvari na pamet:

1- baterija je otisla, nadula se i odlepljuje ti poklopac
2- ako stalno igras igrice, koristis neke zahtevne programe za obradu videa ili slika i sl, pregrejava se telefon sto utice negativno na lepak na poklopcu (a i na svim drugim mestima, recimo ekranu). Takodje, visoka temperatura negativno utice i na druge komponente, ukljucujuci i bateriju (pogotvo ako koristis telefon dok ga punis).

U svakom slucaju, ne gine ti poseta servisu...

Naravno. Dobiješ i garanciju (mislim da sam poslednji put u ProMobiju dobio 6 meseci za zamenu baterije na S20+)...

vidim da je a52s dobio android 14, jel moze neko ko ga ima da pogleda da li nudi webcam opciju kad se preko usb spoji na racunar i da napise ovde?

Ne može. Mislim da je u pitanju USB-C konekcija, A52s ima 2.0 a mislim da za webcam treba 3+.

ne verujem da je usb 3.0 (ili brzi) uslov.. pa koliko web kamera postoji sa usb 2.0 standardom

Neki je fazon onda u komunikaciji, u onom USB meniju fali "PTP" i "Webcam" opcija. Možda jednostavno nisu implementirali.

verovatno nisu implementirali, iako su tehnicki mogli... pa kako bi kupio noviji model.?

Nazad
Vrh Dno