Šta je novo?

Samsung Galaxy A52 (5G)

Mozda noviju generaciju 778+,ali bice i skuplji
Sada koliko se to isplati ,ne znam
Videcemo kada zvanicno izadje
Eto onda znas razliku,treba ipak sacekati i cenu
Koliko vidim svi ti novi se krecu oko 60-70 hiljada
A nov A52s je 43 hiljade ,pricam o zvanicnim cenama,kp i slicno me ne zanima
Sad da li se ispalti toliko doplatiti zavisi samo od tebe

Poslednja izmena:
Mozda noviju generaciju 778+,ali bice i skuplji
Sada koliko se to isplati ,ne znam
Videcemo kada zvanicno izadje
Eto onda znas razliku,treba ipak sacekati i cenu
Koliko vidim svi ti novi se krecu oko 60-70 hiljada
A nov A52s je 43 hiljade ,pricam o zvanicnim cenama,kp i slicno me ne zanima
Sad da li se ispalti toliko doplatiti zavisi samo od tebe
Teško da će doći sa 778G+, nema ih. Ja sam sa A52S prešao na Motorolu Edge 30 sa Sd778g+, ali više se ni ona ne proizvodi jer nema chipseta.

Da ,napisah ispod da sam primio k znanju da stize sa 820
Inace po meni trenutno najbolja kupovina je Motorola edge 30 fusion i ko voli dobar izgled telefona Honor 70
Naglasavam ,ovo je moj neki izbor

Pitanje za vlasnike A52s:
Da li je neko od vas stavljao zastitna stakla tipa nilkin, comicell? Ako jeste, kako radi senzor za otisak prsta uz njih?

Ja sam imao Nillkin, ok je radilo, ali naravno, bilo mi je mnogo bolje sa folijom. Upaljena je i opcija boljeg odaziva i veće osetljivosti touch-a, pomerao sam pa dodavao fingerprint, ali nije mi to to kao sa folijom. Možda je i do stakla bilo, ko će ga znati.

Ne znam ko je proizvođač zaštitnog stakla koje sam uzeo, ali mi senzor otiska prsta radi besprekorno. Ranije sam imao A40 i on je povremeno (posle mesec dana otprilike) "zaboravljao" otisak, dok kod ovoga samo sam jednom obnavljao fingerprint.

Pitanje za vlasnike A52s:
Da li je neko od vas stavljao zastitna stakla tipa nilkin, comicell? Ako jeste, kako radi senzor za otisak prsta uz njih?
Obično radi sa svim staklima, jedino mi nije radilo sa onim Privacy, ona su tamnija.

Danas sam bas podesio jedan A52s, kad smo dosli do otiska, ok je radilo sa nekim obicnim staklom...
P.S. Odlican telefon za te pare, 🙂 mogli su malo bolji vibro motor da stave, ali nije to strasna mana...

Imam samnsung A52s 5g i pokusavam da skeniram QR cod sa racuna za nagradnu igru i nece da mi skenira. Zna neko kako da sredim da mi skenira racune?
Kamera je obrisana( ociscena) i u podesavanja mi je ukljucena opcija QR cod

Мени није хтело раније кад сам скенирао рачуне приказане на монитору компа, али као preview, а кад downloadujem рачун и отворим га у фулскрин моду, онда хоће. То ми је било најчешће кад сам скенирао рачуне који су ми послати на gmail, па он има неки свој preview који не прикаже у пуној резолуцији QR код.

Imam samnsung A52s 5g i pokusavam da skeniram QR cod sa racuna za nagradnu igru i nece da mi skenira. Zna neko kako da sredim da mi skenira racune?
Kamera je obrisana( ociscena) i u podesavanja mi je ukljucena opcija QR cod
Nije problem do telefona, nego do aplikacije za nagradnu igru. Ja sam probao 7-8 racuna i nijedan nisam uspeo da skeniram (S20fe).

Nije problem do telefona, nego do aplikacije za nagradnu igru. Ja sam probao 7-8 racuna i nijedan nisam uspeo da skeniram (S20fe).
Ja probao sad 30 komada nece nijedan a svi iz razlicitih prodavnica.
Skidao i one QR codove sa pley prodavnice i nece.
Pokusao i bez one aplikacije nagradna igra samo skener nece nikako da ih skenira.

To je zato što je na svim ti računima jadna štampa. Htelo je kada je štampač koji je izbacio račun kvalitetniji, pa su ivice i uglovi jasni, tj. lepo odštampani

Ja sam uspevao da skeniram qr kodove na racunima za neke druge svrhe, ali za nagradnu igru nijedan, tako da sam siguran da je problem u aplikaciji za nagradnu igru. Ostaje nam da rucno ukucavamo...😅

Hm, na Honor-u, Apple-u i Xiaomi-ju mi radi skeniranje računa. Od 10 mi možda jedan ne skenira samo. Čudno da Samsung ne radi kako treba :(.

Zanimljivo🤔 Na A52s, S20fe i S21fe nije htelo... Probacu bas danas opet, u medjuvremenu je izasla nova verzija aplikacije, mozda je proradilo...

Imam jos jedan problem koji me odavno muci i nervira da mi neko pomogne
Imam samnsung A52s 5G
Kada mi stizu obavestenja isto mi telefon zvoni ili pisti kao kad stigne sms poruka.
Ako udjem u podeaavanja ( setings ) onda kada udjem u zvuk i vibracoja pa udjem u zvuk obavestenja, e tu mi je namesteno kako da zvoni za sms poruke ali tako mi i stizu i obavestenja.
Sad da li moze to da se odvoji da jedna melodija bude za sms poruke a druga za obavestenja?

Svuda čitam da ovaj telefon ima super fast charging (25w), međutim kad ga priključim na punjač gde punim S21 ultra i koji prikazuje super fast charging a52s prikazuje samo Charging, u podešavanjima uključene sve opcije

ne znam zasto ti nije radilo, mozda je do kabla ili ko zna sta je... uglavnom, ja sam probao takodje sa punjacem od s21 5g (25w) i pise "Veoma brzo punjenje". sa punjacem koji sam dobio uz ovaj telefon (a52) 15w, pise "brzo punjenje" a na neki stari obican punjac pise samo "punjenje"...

ne znam zasto ti nije radilo, mozda je do kabla ili ko zna sta je... uglavnom, ja sam probao takodje sa punjacem od s21 5g (25w) i pise "Veoma brzo punjenje". sa punjacem koji sam dobio uz ovaj telefon (a52) 15w, pise "brzo punjenje" a na neki stari obican punjac pise samo "punjenje"...
А на неки најстарији пуњач пише само "ње" 😁

To je zato što je na svim ti računima jadna štampa. Htelo je kada je štampač koji je izbacio račun kvalitetniji, pa su ivice i uglovi jasni, tj. lepo odštampani
Nije do računa do telefona je. Drugar sa Iphone skenira svaki račun iz prve koji moj A52s neće. Kolega sa posla isti problem ima

Nazad
Vrh Dno