rubiroza76
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.03.2006
- Poena
- 320
Izvinjavam se. Moja greška. A54s je najavljen sa Snapdragon 820 procesorom.Takođe je već najavljen i A54s. Da li je moguće da će imati isti procesor kao i A52s?
Izvinjavam se. Moja greška. A54s je najavljen sa Snapdragon 820 procesorom.Takođe je već najavljen i A54s. Da li je moguće da će imati isti procesor kao i A52s?
Teško da će doći sa 778G+, nema ih. Ja sam sa A52S prešao na Motorolu Edge 30 sa Sd778g+, ali više se ni ona ne proizvodi jer nema chipseta.Mozda noviju generaciju 778+,ali bice i skuplji
Sada koliko se to isplati ,ne znam
Videcemo kada zvanicno izadje
Eto onda znas razliku,treba ipak sacekati i cenu
Koliko vidim svi ti novi se krecu oko 60-70 hiljada
A nov A52s je 43 hiljade ,pricam o zvanicnim cenama,kp i slicno me ne zanima
Sad da li se ispalti toliko doplatiti zavisi samo od tebe
Obično radi sa svim staklima, jedino mi nije radilo sa onim Privacy, ona su tamnija.Pitanje za vlasnike A52s:
Da li je neko od vas stavljao zastitna stakla tipa nilkin, comicell? Ako jeste, kako radi senzor za otisak prsta uz njih?
Nije problem do telefona, nego do aplikacije za nagradnu igru. Ja sam probao 7-8 racuna i nijedan nisam uspeo da skeniram (S20fe).Imam samnsung A52s 5g i pokusavam da skeniram QR cod sa racuna za nagradnu igru i nece da mi skenira. Zna neko kako da sredim da mi skenira racune?
Kamera je obrisana( ociscena) i u podesavanja mi je ukljucena opcija QR cod
Ja probao sad 30 komada nece nijedan a svi iz razlicitih prodavnica.Nije problem do telefona, nego do aplikacije za nagradnu igru. Ja sam probao 7-8 racuna i nijedan nisam uspeo da skeniram (S20fe).
А на неки најстарији пуњач пише само "ње" 😁ne znam zasto ti nije radilo, mozda je do kabla ili ko zna sta je... uglavnom, ja sam probao takodje sa punjacem od s21 5g (25w) i pise "Veoma brzo punjenje". sa punjacem koji sam dobio uz ovaj telefon (a52) 15w, pise "brzo punjenje" a na neki stari obican punjac pise samo "punjenje"...
Nije do računa do telefona je. Drugar sa Iphone skenira svaki račun iz prve koji moj A52s neće. Kolega sa posla isti problem imaTo je zato što je na svim ti računima jadna štampa. Htelo je kada je štampač koji je izbacio račun kvalitetniji, pa su ivice i uglovi jasni, tj. lepo odštampani
To ti dokazuje da je do app, jer nije ista app za android i iphoneNije do računa do telefona je. Drugar sa Iphone skenira svaki račun iz prve koji moj A52s neće. Kolega sa posla isti problem ima
Djeluje zanimljivo i korisno.ne. ali pogledaj esim.me
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari