Šta je novo?

Samsung ATIV S

Odakle si skinuo gdr2 i preko cega si flesovao?

Ovde ti je uputstvo. Linkovi ne rade.
Ako se ne snadjes, pogledacu na drugom kompu, da vidim da li jos uvek imam taj rom na hardu, pa da ga okacim negde...

Snashao sam se i fleshovao, hvala u svakom slucaju :)

Dali vam radi kamera kad je na srpskom... 8.1.1?

Da li neko zna kako se mogu poslati vise od 3 vezane SMS poruke sa Ativ S. Iskljucio sam opciju Group Message i to mi je pomoglo da mi ne konvertuje u MMS ali kada imam na primer 4 vezane poruke i probam da pošaljem, on mi posle par minuta izbaci da ne moze da posalje poruku. Hvala.

SAMO DA POTVRDIM DA ATIV S SA NOVOM NADOGRADNJOM NA DALJE NE PODRŽAVA POKRETANJE KAMERE SA SRPSKIM JEZIKOM. VOLEO BI KAD BI NEKO IZ HR ILI BIH POTVRDIO ISTU. PIŠM VELIKIM SLOVIMA, JER SAM ZABORAVIO CVKERE... ;)

43 banke..., al' redovno menjam ulje... čista sintetika na 5000km...
Moraću pazariti 1520 dok ih ima... Ova 1020, posle posla, mora da je udaljim dobrih 30cm...

Samo da za ne upućene dodam, ativ s, sim free ima 8.1.1 update.
Od skora je dobio i firmware nadogradnju!
Ukoliko je vaš uređaj sa neke mreže i naknadno otključan, a ne dobija update 8.1.1, onda morate na drugi način.
Ili da flashujete telefon sa 8.1.1 ili da ga regularno update uz pomoć windows insader aplikacije. Po instalaciji WI, potrebno je ponovo da proverite update phone u settings. Po završenoj instalaciji obavezno deinstalirajte WI. Odmah! Inače će pokrenuti skidanje W10.
Kad završite sve imate 8.1.2.

Dobar jutar kolege,ja se opet vratih na WP.
Uzeh juce ovaj tel,tacnije dao sam s3 koji je bio kod mene nesto manje od godinu dana za ativ s.
E sada,uradio sam apdejt na 8.1,ali imam neku gresku tipa 0x0085685 bla bla...
nece da azurira sada nista.
Kako dalje..?

Greška mora biti tačno ispisana, uradi screen shot, ažuriranje aplikacija ili sistema... ?
Proveri datum i vreme i proveri nalog, dali i on nema pristup?

Sinoc kad sam uzeo telefon,imao je 8.0 gd2,uradio sam normalno par apdejta i dobio wp 8.1 Update
OS version 8.10.14157.200
Firmware 2424.14.9.3
Trenutno nemam wifi konekciju,ali mi je izbacio jutros nesto tipa 0X008....
Ne znam ni koju verziju imam trenutno,da li je 8.1.1 ?

Ovako, to što imaš je 8.1, a po oznaci firmware, još uvek nisi dobio zadnju verziju, koju ćeš dobiti...
Software jeste zadnji za njega.
Poveži se negde na stabilan signal preko wifi, pa uradi screen shot, ako ti izbaci grešku...
Volume UP + Power = screen shot

Ovde imaš detalje...
http://forums.windowscentral.com/samsung-ativ-s/295444-90.htm

Poslednja izmena:
Vazi se.Javicu se ovde obavezno...hvala puno.
Uzgred,da li ta novija verzija donosi nesto novo,ili...?
Koja je razlika u firmware Samsunga od Nokie...?

Postavio si naizgled bezazlena pitanja, firmware donosi upustva za hardver, kako da se ponaša u odnosu na sistem...

Evo i Shoots...

Prilozi

• wp_ss_20150502_0001.png
    wp_ss_20150502_0001.png
    71 KB · Pregleda: 72
Poslednja izmena:
Ta greška izlazi, najčešće kad je krivo podešen datum i vreme! Proveri, pa probaj ponovo!

Kako to mislis,pa evo lepo stoji 14.46 2.Maj Subota.

Probaj isključiti vezu preko sim, ostani samo na wifi i proveri ponovo... Ili ga resetuj... :(
Ne pada mi ništa više na pamet...

Vazi,probacu,hvala....
Da li da date and time stavim automaticaly ili rucno da ostane ?

Nece..probah sve :(
A da promenim Regional Format..?
Jerbo mi je sve sem jezika na srpskom.

Poslednja izmena:
Vrh Dno