Šta je novo?

Samsung ATIV S

Mozda ima i neki drugi nacin ali, ja sam povezao na komp pa prebacio pesmu u folder music/ringtones. Za alarm ne znam dal moze..

Može se ubaciti preko app ringtone, ali u tom slučaju treba da nađeš baš taj zvuk, pesmu... u slučaju da je tamo nema... Povežeš WP8 na komp preko USB, otvoriš memoriju od telefona u u njemu postoji folder ringtone, u nju ubaci željeni ton i onda je to to... U podešavanjima, otvori izbor zvona i tu ćeš videti tu "pesmu" koju želiš i odaberi nju... to je to...
Što se tiče alarma, on se odabire iz samog podešavanja alarma, takođe možeš dodati neki tebi omiljeni ton kroz gore navedeni način..
Da napomenem, ako ima GDR3 update, može menjati i zvuk poruka, i to opet na način, koji je gore naveden, mislim na dodavanje...

E sad, ono što sam hteo napomenuti, a vidim pisalo se o tome... Hmmm... Dakle, promeniš region, "SAD", onda restart, pa kad se povežeš na wifi drži na povezanom wifi prst i otvori ti dodatna podešavanja, uključi proxy, ubaci gore 117.135.139.179 a dole 8888 , potom odeš na market, skineš here drive+, ja sam već imao here maps sa mapama koje koristim...
Nakon toga sam se povezao gps i to je to, radi mi i dalje, stim da sam se posle čak iregistrovao na nokia here, jer imam nalog od pre... još iz doba nokia 72... Onda sam išao videti, oće li mi ugasiti opciju, po promeni regiona, ali nije, iako sam vratio na SRB..

Dali neko zna koji sve csc kodovi imaju gde radi gdr3.
nemam mogucnost da promenim na ato za koji znam da ima pogledajte i sliku wp_ss_20140108_0001.png
dajte neki predlog

Poslednja izmena:
Probaj ovaj EUR ne znam sta bi drugo! Na kojem ti je sad CSC kodu?

uspeo sam da flesujem na gdr1 posto na gdr 2 mi nije nudilo ato
dali je neko u skorije vreme ubacivao here drive + preko fidlera?

Jesam ja, imas uputstvo na jednu dvije stranice unazad..

imam upustvo i fidler i kodove radio sam to jednom pre par meseci ali sam zaboravio u koji red i kako treba da se kopira onaj kod. I prvi put sam se mucio oko toga i sad nemogu da se setim kako sam to izveo :smash:.

jel moze neko da mi pomogne oko fiddlera, instalirao sam ga, ubacio sve parametre, instalirao enableloopback i kad upalim fiddler nemam internet konekciju ni na kompu ( win 8.1) ni na telefonu (ativ s) ? samim tim ne mogu da pregledam market.. :/

Da li zna neko koliko se sad krece cena ovog telefona, i gde ga je najpovoljnije kupiti kod nas, nasao sam listajuci ovu temu da je u novembru bila 180e?!

Da li zna neko koliko se sad krece cena ovog telefona, i gde ga je najpovoljnije kupiti kod nas, nasao sam listajuci ovu temu da je u novembru bila 180e?!

190-200€ nov.
Procunjaj po oglasima...

Mali off:
AKO NEKO HOĆE DA SE REŠI SVOG ATIVA I HOĆE, MOŽDA DA SE MENJA, OVAKAV ANDROID FON, NEKA MI SE JAVI NA PP!

Poslednja izmena:
Razmisljao sam ranije da kupim sebi Ativ i odustao sam. Medjutim, kada sam se vratio u Srbiju uzeo sam jedan koji je trebalo da bude poklon ali ostao je na kraju da stoji u kutiji. Tako da sam resio ja da ga malo isprobam i koristim. Kod mene je 6. dan, i mogu reci da sam apsolutno zadovoljan. Iskreno me mrzi da menjam te kodove itd kako bih dobio update na trojku, mada cu mozda to uskoro odraditi. Telefon je meni prelep, barem otpozadi, od napred izgleda kao bilo koji samsung :) Prelepo lezi u ruci ali jedina stvar koja mi se ne svidja je to sto je klizav. Wp kao wp mi odgovara posle gomile androida, mid-range i flagshipova gde mora pa mora nesto da zalaguje, ovde sam miran. Sve apps koje koristim su tu, tako da ni to nije problem. Kamera mi nije problem jer ne koristim :p imam DSLR je l'. Mada je ista kao i na S3, tako da moze da posluzi u odredjenim situacijama.

Da, nosim gabez ikakvih caseova i zastita jer mrzim kada se lep fon naruzi.

Super spravica, pogotovo za 190 nov!

Jel narucivao neko one flip futrole sa ebay-a, za koliko stizu i kakvog su kvaliteta, ako neko jeste ?

Ja sam narucio jednu silikonsku providnu futrolu,super je,ima proreze sa dugmad sto jedna koju sam kupio ovde nije imala,stiglo mi je iz Londona za 3 nedelje i platio sam malo manje od 500 dinara

I need help :( mobilni kupio juče, ali ja blage veze nemam šta je gdr3, još manje kako da odradim to... zapravo mi samo treba zbog rotacije :) pa ako bi neko mogao detaljno kako i šta :)

I need help :( mobilni kupio juče, ali ja blage veze nemam šta je gdr3, još manje kako da odradim to... zapravo mi samo treba zbog rotacije :) pa ako bi neko mogao detaljno kako i šta :)

odes u setings pa imas opciju phone update i kliknes na check update
ako ima update krenuce da skida

Odradio, skinulo, nakon toga sam išao u podešavanja, info, reset, i ništa...

Da li neko zna kako da vratim da mi telefon vibrira prilikom unosa teksta:D ?

To si sanjao :)

nisam, znam da sam imao to kada sam ga dobio i da mi se posle prelaska na gdr2 to izgubilo :O :trust:

Nije toga nikad bilo koliko ja znam.

Razmishljam da uzmem ovaj telefon pa ako neko od vas mozhe da okachi par fotki da vidim kakva je kamera bio bih mu zahvalan :)

WP_20140127_009.jpg

Ne znam koliko ce ti se svidjati, ali ovo je jedina koju imam trenutno,a da nisu slike faktura, racuna...... :)

koliko ja znam kamera je veoma slicna kao na samsung s3

da li neko moze da mi pomogne?Kada udjem na internet preko wi-fi mreze sve super radi, a kada udjem preko mobilne izbacuje mi "ne mogu da pronadjem server ili DNS greska"..Sta treba da radim :D ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno