E izvinite sto postavljam ovo pitanje, ali me mrzi da trazim da li ga je vec neko postavio.
Problem je ovakav: Moj drug je valjda bio u neku laboratoriju da uzme neka dokumenta i kada je usao zatvorila su se vrata i ne moze da ih otvori. Da li neko zna reshenje?
Ne bih da pokrecem neku raspravu,ali da ja biram igru godine to bi definitivno bio S.T.A.L.K.E.R. .Atmosvera je izuzetna,grafika strasna a Pripjat je nesto sto se ne vidja svaki dan u video igrama...Oprastam mu sve bagove.
Sad mogu samo potajno da se nadam nastavku(mada kraj ne obecava).
P.S.Obzirom kako je pravljen STALKER,nastavak bi mogao da se ocekuje negde 2017god.
Znaci igracemo S.T.A.L.K.E.R.-a i u DX15...nastavak se odavno pravi, vec imas i trejlere...
Znaci igracemo S.T.A.L.K.E.R.-a i u DX15...
Da nije to nesto kao dogadjaji koji su prethodili udesu kamiona sa pocetnog sinematika???
Bilo bi dobro da Clear Sky malo popuni ogroomne rupe u prici originala...
Ja nisam bas sve pohvatao sto se tice price, pa sam morao malo po forumima da se informisem.
I ono sto ocekujem je mnoogo vise filmova (cutscena) i hebeni ZVUK KADA PRICAS SA SAGOVORNICIMA (postojao je samo kada pricas sa barkeeper-om i bartenedr-om)...
Bilo bi dobro da Clear Sky malo popuni ogroomne rupe u prici originala...
Ja nisam bas sve pohvatao sto se tice price, pa sam morao malo po forumima da se informisem.
I ono sto ocekujem je mnoogo vise filmova (cutscena) i hebeni ZVUK KADA PRICAS SA SAGOVORNICIMA (postojao je samo kada pricas sa barkeeper-om i bartenedr-om)...
Posto sam instalirao igru i sve patch-eve redom pokrenuo sam igru, ali kad treba da startuje new game prkine i izbaci mi sledece:
Sta treba da popravim???Ako moze pomoc...:sceptic:
Spominje se takodjer DX10 podrska, novi mutanti, bolje animacije, kompleksniji A-life, nove mape... Swampland mapa u onom videu je ogromna sa jos realisticnijom grafikom. Kako kaze Anton, sve bi trebalo biti gotovo do marta 2008.
Taj kvest je sami kraj igre,tj nemozes odatle da ga izvrsis.Znaci neobracaj paznju na ono"JA ZNAAAA TVOJE ZELANIJEEE..." nego brisi napolje i nastavi "po planu"...Tek sad te ocekuje Pripjat a to je ,mozda, najlepsi deo igre...Poz:wave:"Zaglavio" sam u onoj misiji gde se iskljucuje Psy Emitter.Iskljucim ga i treba neki artefakt da najdem.Obisao sam sve ispod one elektrane ali nista ne nalazim.Quest se zove "Sneak in the sarcophage".
A zna li se kada je poceo razvoj jer mart 2008 mi zvuci nekako prebrzo.
A zna li se kada je poceo razvoj jer mart 2008 mi zvuci nekako prebrzo.Nadam se makar samo maaalo boljoj optimizaciji igre...Mada vec kao da vidim:
min.sist.req. C2D 6xxx,8800gts,2.5Gb RAM-a...itd.Valjda ce biti i DX9 podrska posto prvi deo ima za DX8(static lighting).
Znaci ,reaktor nije tu nego u elektrani(naravno) posle Pripjata...dakle "IDI KAM NJEEEE...":dHvala na odgovoru.Znaci da ignorisem taj quest i izaberem drugi u PDA?Moram peske do Pripjata
:d
Evo mene.E ,pa 'de si ti Terzazak.Jesi li resio problemcic.Ako nisi javi se da malo popricamo.Nemoj da batalis igru,grdno ces se pokajati...:wave:
ja mislim da ce tada izaci prvo javno saopstenje o odlaganju igre za 2009-tu god![]()
Evo mene.
Instalirao ,pechovao i odigrao igru.I jedva ustajao ujutru za posao...
Igra mi se svidja,solidna grafika.. mada ima poneka greska(ovi losi momci pucaju i kroz zidove).. Karakteristicna je,razlicita od drugih fps-a.Odradio sam cetiri razlicita kraja i tu zavrsio.:wave:
Hm,da li ce se istorija ponoviti???
@ Starac, Red forest se, kao mapa, pojavljuje i u prvom delu.Verovatno se ne misli na istu?
Ima li medju ta cetiri i jedan ona dva "dobra" kraja???
Ma igra je prepuna bagova ali sve joj je oprosteno...Najzanimljiviji mi je onaj "car" sto se pece u buretu, blizu Freedom baze:d.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari