Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl

Za chernobil!!!
Ja to ozbiljno.

Hvala ti na ovim linkovima

Gledam fotografije i najezio sam se. ***e kako je sve kao i u igri. Ima slika "Djavoljeg tocka" samo mu fale one munje iz igre...

Kada sve ovo vidim, pitam se kako grafika u igri uopste moze biti bolja a da docara ovaj smor koji ubija. Brrrrrrr.........

Fenomenalno (i igra i fotografije). Radijacija se i u igri pojacava kad se priblizi olupinama u kolima. Steta sto mi je graficka preslaba da potpuno uzivam u igri. Ostavio sam je na pola, pa nastavljam posle upgrade-a...

?

Neznam da li je to normalno ,ali od kada sam presao S.T.A.L.K.E.R.-a, javlja mi se neodoljiva zelja da posetim Chernobil a narocito Pripjat...Cisto onako turisticki ,)...Tada bi se najbolje videlo kakva je ,stvarno,grafika u igri.
P.S.Ako imate slicne "simptome",javite se na na PM:D.Imam Yugica na plin a tamo je sigurno jeftiniji...:d

Je li jugic otporan na radijaciju ?

Igra je odlicna iako ima dosta bugova. Meni se upravo desava jedan a nemam predstavu sta moze da bude.
Na A64 3000+, Dfi LanPaty, 1Gb Rama, 7900GS sam igrao i posle nekog vremena sam je batalio da bih je odigrao kada malo upgradujem masinu. Igrao sam je bez ikakvog patcha i nisam imao nikakve probleme.
Posle upgrada masine (iz potpisa) instaliram ja igru, skinem najnoviji patch 1.0004, namestim detalje i krenem da igram. Odjednom problemi.
Desava mi se da nakon prelaska u drugi nivo (kada treba da pocne da ucitava novu mapu) masina restartuje uz plavi ekran. To se toliko brzo desi da ni ne vidim sta mi kaze na plavom ekranu. Sve zivo sam probao. Smanjivao detalje, palio i gasio EAX, smanjivao rezoluciju na 1024 itd i nema pomoci. Opet mi se to desava. Nekad na prvom ucitavanju nove mape a nekada na desetom ucitavanju. To se desava kada je masina i na defaultu i kada je OC-ovana. Trazio sam i po Netu ali nisam uspeo da nadjem resenje. Ne znam da li bi se to desavala sa 1.0000v a i ne zanimam je jer ne zelim da pocinjem igru iz pocetka.
Da li je neko imao isti ili slican problem i da li je nekako uspeo da resi isti?!!

Info: drajveri za graficku 163.71, drajveri za X-Fi 2.09.0007, BIOS ploce F6. (desavalo se i sa 162.18 za graficku)
Jos da napomenem da mi se to desava i u DiRT-u (i na ovoj i na staroj masini) a ni u jednoj drugoj igri se ne desava (Lost Planet, BioShock, CoH itd)

Sa 1.0003 sve bilo ok! Sa 1.004 igra samo pukne i izdje na desktop posle "random" vremena provedenog u igri!

Jos neko sa slicnim problemom?

Sta treba da se uradi u Chernobyl NPP-u kada pocne da odbrojava do momenta kad ce da eksplodira?

Sta treba da se uradi u Chernobyl NPP-u kada pocne da odbrojava do momenta kad ce da eksplodira?

Trebas da udjes u elektrnu pre eksplozije,jer kad "pukne" nivo radijacije postaje prevelik cak i za "SEVU" i sve zastitne artefakte.Ulaz ces naci kad skrenes levo kroz onu kapiju(tu na tebe puca OT) pa uza zid-pravo...

Od ove kapije? Ne mogu da nadjem ulaz.

Prilozi

• ss_milos.perisic_10-02-07_17-54-30_(l12_stancia).jpg
    ss_milos.perisic_10-02-07_17-54-30_(l12_stancia).jpg
    91.1 KB · Pregleda: 79
Evo mape.

Prilozi

• ss_milos.perisic_10-02-07_21-49-57_(l12_stancia).jpg
    ss_milos.perisic_10-02-07_21-49-57_(l12_stancia).jpg
    120.3 KB · Pregleda: 90
Cini mi se da je kod desnog kruzica.Ako nema ulaza ,idi do sledeceg...Samo sprint:whip: i blizu zida...

Prilozi

• ss_milos.perisic_10-02-07_21-49-57_(l12_stancia).jpg
    ss_milos.perisic_10-02-07_21-49-57_(l12_stancia).jpg
    120.9 KB · Pregleda: 67

Znaci posle ovoga pregledao sam jos bezbroj slika, video klipova + dokmentarac sa Discovery-ja + ideje nekih clanova da idu u Cernobilj... A ljudi koji me znaju, znaju da mi malo treba, tako da, Hocu i Ja!

Znaci posle ovoga pregledao sam jos bezbroj slika, video klipova + dokmentarac sa Discovery-ja + ideje nekih clanova da idu u Cernobilj... A ljudi koji me znaju, znaju da mi malo treba, tako da, Hocu i Ja!

Zakon :D

Jel neko moze da mi kaze na sta lici multiplayer u ovoj igri?

Dosao sam do ovog ulaza i dobijam task da dodjem do power planta ali tu mogu samo da odem na drugi nivo, Sarcophagus. I tada prestaje odbrojavanje.

Prilozi

• ss_milos.perisic_10-03-07_15-08-56_(l12_stancia).jpg
    ss_milos.perisic_10-03-07_15-08-56_(l12_stancia).jpg
    96.9 KB · Pregleda: 106
Poslednja izmena:
Lol

Ima nas previshe, a da kupimo neki kombi, em je izdrzljiviji, em vecji.

Count me in:p:smoke:

joj bože kad se neko od vas vrati sa dve glave...mada to i nije loše - dve glave su pametnije od jedne :)

Ne znam kako se koristi trailer za verziju 1.0004. Pritiskam f1, f2, f3, f4 i nista. Probao sam pre njih da pritisnem i f10 ali opet nista.

Poslednja izmena:
Samo se vi zezajte, a kad se vratimo bicjemo k'o zmajevi:p

@mperisic: Kakav trejler?!

!

Predlazem da na put ponesete i kompletan hardware...
Mozda ce se po povratku bolje overclockovati

Pogresio sam. Nije trailer nego trainer.

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    10.5 KB · Pregleda: 71
Poslednja izmena:
Nisam mogao da biram. Samo sam cuo I want to disappear. Je l` to pravi kraj igrice? Ako je pravi presao sam igricu, a nisam bio u Dark Valley-u, i mislim da nisam prodao nijedan artefakt.

Pa znas kako,svih SEDAM krajeva su "pravi",jedino sto samo u dva dobijas kakvo-takvo objasnjenje sta je uzrok citave gungule;).Propustio si neke glavne quest-ove i dobio si odgovarajuci kraj.Zato sam ti i rekao da cuvas sejvove...

Nisam mogao da biram. Samo sam cuo I want to disappear. Je l` to pravi kraj igrice? Ako je pravi presao sam igricu, a nisam bio u Dark Valley-u, i mislim da nisam prodao nijedan artefakt.

Pa tu i nema izbora kada odes do Wishmakera. Ja sam rekao I want to be rich, i dobio po glavi zlatnim polugama, ustvari krov je pao na mene :D...
Sta god da kazes, to su false krajevi...

2 prava kraja se dobijaju kada ne odes do Wishmakera (znaci totalno batalis tu misiju), nego ides da odradis onu drugu misiju (nekim stepenicama poluskrivenim se stize do tog drugog zadatka, cini mi se). Posle malo rokanja, doci ces do trenutka kada ce te neki hologram pitati nesto i ti svojim odgovorom biras izmedju dva kraja...
I tu treba da sacuvas...
Jednim odgovorom se igra zavrsava, a drugim se malo prolongira kraj jer si se resio da ih sve pobijes...

Poslednja izmena:
Vrh Dno