Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl

^Procitaj pazljivo postove na prethodnoj i ovoj strani.Piraterija je zabranjena na forumu...ne ocekuj bas da ti se sve "nacrta".

ljudi molim vas ovo mi je zaista potrebno! znaci instaliram igru onda instaliram patch 1001 onda 1003 i onda 1004 i pokrenem igru?? molim vas odgovorite mi samo ovo

Kako se zove misija, daj jos neki detalj...da li je to Strelokov stash ili neka laboratorija?
Ako je strelokov stash, onda bi trebalo u jednom dugackom hodniku da vidis okruglu rupu na zidu, kao neka cev...daj screenshot...[/QUOTE

e ovako zadaci u toj misiji su:
-find the document in x18
-find the document- e tu sam zapeo, znaci u podrumu sam nekom i neznam gdje da nadjem te documente. podrum je sav skoro radioaktivan. dakle u podrumu ima i jedna vrata za koja treba code al neznam kako cu naci taj code.
-bring the documents to the barkeep

molim vas pomoc

hvala shvatio sam. a imam jos jedan mali problem :S
kad uzmem documente i sad ih moram dati Barkeepu na vrata na koja sam usao nemogu izaci. vatra je na vratima i pise da neko drzi vrata zatvorena. mozel mala pomoc plz

zna li neko gdje cu naci odjelo da mogu proci zajedno sa krugerom kroz tunel. tunel zraci puno tako da nemogu da predjem quest. molim vas mala pomoc

Da li vam laguje igra? Imam neki neprijatan osecaj da mi kasni za misem. Desava se u svim rezolucijama i podesavanjima, Nesto slicno kao u Deus Ex 2. Da li i koji patch to ispravlja?

Obavezno stavi patch...ne zbog lag-a (ja nisam imao), nego zbog drugih stvari...
Inace najnoviji patch 1004, iz nekog razloga nepovratno ukida senke od trave...bezveze.

Pa iz razloga povećavanja frejm rejta za 15% na svakoj mašini. Šta si mislio, da su seli pa iznova preradili kod :d :) ?

KOD ?!?!?!!? ROFL :D ...u stvari i jeste to kod, kodirano je toliko da masine jedva citaju to sto su oni pisali, treba ti mainstream masina da gura grafiku iz 2002-ge i par senki (za koje ti vec treba i neka bolja graficka)

Vas dvojica flejmara mozete da pricate sta 'ocete :D
Grafika u stalkeru je u svim aspektima (osim u poligonazi) bolja od svih UE3 naslova koji su dosad izasli (ne racunam GeoW, ni Bioshock-jer bioshock nije jos izasao-hehe), ete vam ga sad! :p A igra radi odlicno i bez ovog njihovog sakatog "unapredjenja" :)

Poslednja izmena:
nas nekoliko je sinoc uz gajbu piva raspravilo celu pricu oko stalkera. Zakljucili smo da je polu-krsh, da je trckanje tamo-amo smaranje prve klase, ali da su oruzja definitivno unikatna i dobra, ali da je ruska atmosfera i oni podrumi isto veliki smor. (tu je bilo tesno prilikom glasanja). Posle smo raspravljali o zenama...Za sledece klosarenje zakazano je PC vs PS3. Javljam rezultate :wave: :D

@nex999:

nemas ti pojma bre ! :p

PS (evo ti i dokaz) : BioShock PROPER-LOLCATS

Poslednja izmena:
Pa naravno da ste tako zakljucili kad ste se naroljali alkoholom...da ste trezveno razmisljali o stalkeru uvideli bi istinu :D
PS: Thx. Ce da vidimo oce li UE3 konacno pokazati pravi sjaj :)

nas nekoliko je sinoc uz gajbu piva raspravilo celu pricu oko stalkera. Zakljucili smo da je polu-krsh, da je trckanje tamo-amo smaranje prve klase, ali da su oruzja definitivno unikatna i dobra, ali da je ruska atmosfera i oni podrumi isto veliki smor. (tu je bilo tesno prilikom glasanja).

Cela istina :d I da dodam još to što nema glasova,nego brate kao browser RPG :wall:

zna li iko gdje trebam iskljucit nakav module :S imam ih tri da iskljucim. e neznam gdje trebam prvi. misija mi je u yantaru. kad idem dole ispod zemlje. dakle neznam gdje trebam iskljucit tu masinu. a odbrojava mi

Da li vam laguje igra? Imam neki neprijatan osecaj da mi kasni za misem. Desava se u svim rezolucijama i podesavanjima, Nesto slicno kao u Deus Ex 2. Da li i koji patch to ispravlja?

Ne postoji nikakav lag, ali postoji handling. Svako oružje ima drugačji handling, logično.

KOD ?!?!?!!? ROFL ...u stvari i jeste to kod, kodirano je toliko da masine jedva citaju to sto su oni pisali, treba ti mainstream masina da gura grafiku iz 2002-ge i par senki (za koje ti vec treba i neka bolja graficka)

:D gx-x realan kao i uvijek. Obavezno moraš popričati s nekim ko se bavi programiranjem igara, pa će ti neke stvari biti jasnije ;)

Poslednja izmena:
zna li iko gdje trebam iskljucit nakav module :S imam ih tri da iskljucim. e neznam gdje trebam prvi. misija mi je u yantaru. kad idem dole ispod zemlje. dakle neznam gdje trebam iskljucit tu masinu. a odbrojava mi

Ako "govorimo" o istom nivou... idi uz stepenice i na svakoj "platformi" imas po jednu polugu. Jasno se vidi kada imas SEVA Suit ili ono odjelce od naucnika, tj. kada ukljucis night vision...
Kada iskljucis sva 3 prestane odbrojavanje. Tu ces naci Ghost-a (RIP), ako je to taj nivo...

:wave:

Poslednja izmena:
zna li neko gdje se nalazi family rifle. misija kad trebam naci to oruzje. odem do cehckpointa i tu ima oramirc i u njemu ima kutija jedna.al u kutiji nema nista :S . sta trebam ljudi?

Treba da procitas ovaj thread od pocetka, jer je vec jednom neko pitao za taj quest. Puska se nalazi ISPOD tebe u tunelu u koji ulazis kod srusenog helikoptera...

zna li neko gdje cu doktora naci? na kojem mjestu?

Posto sam tek sad nabavio igru da pitam(posto ovde citam da treba da se patch-uje) da li mi trebaju sve verzije redom 0.001 , 0.003 .....ili samo da odmah instaliram ovaj najnoviji 0.004?

Promasio sam neke postove od ranije ...Ukapirao sam sta treba (Valjda)...

Poslednja izmena:
Posto sam instalirao igru i sve patch-eve redom pokrenuo sam igru, ali kad treba da startuje new game prkine i izbaci mi sledece:

Sta treba da popravim???Ako moze pomoc...:sceptic:

Prilozi

• sshot-1.jpg
    sshot-1.jpg
    76 KB · Pregleda: 105
zaista svaka pohvala za igru odavno nisam igrao nesto ovako dobro,imam osecaj da istocno evrepske drzave prave najbolje igre..ocekujem the witcher :p

zaista svaka pohvala za igru odavno nisam igrao nesto ovako dobro,imam osecaj da istocno evrepske drzave prave najbolje igre..ocekujem the witcher :p

izvini, ali witcher je kvalitetan naslov sasvim drugog zanra. Mozes jedino da ocekujes Exodus, jos jedan hit ruski naslov koji sam siguran da cu preskociti. Rusi i zabava ne idu jedno sa drugim. Moguce jedino ako se uz njihov naslov isporuci i litra vodke ali ovako... :)

izvini, ali witcher je kvalitetan naslov sasvim drugog zanra. Mozes jedino da ocekujes Exodus, jos jedan hit ruski naslov koji sam siguran da cu preskociti. Rusi i zabava ne idu jedno sa drugim. Moguce jedino ako se uz njihov naslov isporuci i litra vodke ali ovako... :)

brate, tebi cim ti se spomene STALKER i Russia odmah navru alkoholicarske uspomene.
:bottle:
Pre par dana ste ucirkani razmatrali stalker, sad ti opet smeta taj neki Exodus, otrezni se vise...:d

Poslednja izmena:
Koliko osiromase izgled igre ovi patchevi jer vidim da radi sa njima bolje za 10-15% pa se razmiljam dali da patchujem ili ne. Mnogo mi se svidja i senka trave pa se predomiljam.

Koliko osiromase izgled igre ovi patchevi jer vidim da radi sa njima bolje za 10-15% pa se razmiljam dali da patchujem ili ne. Mnogo mi se svidja i senka trave pa se predomiljam.
Stavi patch 1003, Float32 mod i mod sa ostrijim teksturama...plus motion blur i malo ekstra blooma (uputstvo na www.tweakguides.com ).Tad grafika izgleda najnapucanije.
Patch 1004 ispravlja neke bagove u kvestovima i sveopste situacije u igri...za gameplay je bolji.
Ali nema senki od trave :p ...
Choose wisely :eyebrows:

zna li neko kako cu ibavit quest gdje trebam naci doktora? neznam gdje se nalazi doktor:S molim vas pomoc

Nazad
Vrh Dno