Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Ja ne znam da li me vi kolektivo za*ebavate ili se salite, a? :d

Pricaamo o stalkeru a vi mi to poredite sa stvarnim zivotom i pricate mi da stavim u ranac 30,50Kg ko da sam *****?!

Pricate o realnom u igri u kojoj, popijes lek i izlecis se od radijacije, popijes tabletu i nosis 30Kg vise, skupljas artifakte itd itd, da sad ne navodim mnoge nerelane stvari...

Ako su isli na foru RPG-a, onda su mogli i "carobne ranceve" da uvedu, pa da u njih natrpas 200Kg

STALKER je život, ranac možeš povećati kupovanjem novog odijela, apgrejdom kod tehničara ili artefakata. A što se tiče tablete, nije tablete već energetsko piće i traje veoma kratko, a artifakti, anomalije zna se dobro zašto su tu.

@playboy
Imaš ti i mod za ranac od 500 kila,nemoj tako.

Poslednja izmena:
@Dzoks95, stalker je zivot ostalo su sitnice? :d

@djordje29, veruj mi da ne znam sta ima jer sam se skoro prihvatio ove igre

Šteta što se nedružiš malo više sa Beograđanima,đunta ti je isto što i mašina,makina i sl.Mada ja mislim da mu treba jača mašina ali stvarno može biti problem i kopiji Cop-a,a i Win7.Fizičaru skini Vista servis optimajzer,pretpostavljam da je za win7 drugi naziv,a možda i nije,imaš tu gejm bust opciju,ona ti iskljuši gomilu nepotrebnih stvari koje opterećuju CPU i GPU pa na taj način CoP mnogo lakše radi.

Đunta je deo na Fići...

Misliš,ĆOFI:d
@playboy mislim da si trebo da ideš redom bolje bi shvatio,život u zoni.;)Usput da te pitam gde si nabavio zov Pripjata,ako je kopija,onda ništa.

Poslednja izmena:
Nervira me sto mi igra nesto puca...ne znam do cega je...moram to da utvrdim pa da nastavim da igram...

E pa ako su ti to tako rekli onda nek bude po tvom,dokaz je dokaz.A šta je nut?:d

E ako su ti tako rekli..:d

Ja ne znam da li me vi kolektivo za*ebavate ili se salite, a? :d

Pricaamo o stalkeru a vi mi to poredite sa stvarnim zivotom i pricate mi da stavim u ranac 30,50Kg ko da sam *****?!

Pricate o realnom u igri u kojoj, popijes lek i izlecis se od radijacije, popijes tabletu i nosis 30Kg vise, skupljas artifakte itd itd, da sad ne navodim mnoge nerelane stvari...

Ako su isli na foru RPG-a, onda su mogli i "carobne ranceve" da uvedu, pa da u njih natrpas 200Kg

Igrica... ako ti smeta, jede ti vreme, ubaci mod i teraj! Isto tako ima i mod za staminu, taman da se skrati vreme za silne "setnje" izmedju questova.

Ma igram ovako...da bi instalirao mod moram opet da krecem novu...

Usao sam u Pripyat, popravio gauss pusku, ide polako...

Ovi sto su presli, koliko jos imam da igram? 'sam na pola igre?

Imas i trainere, vec sam ti rekao, nisu komlikovani kao modovi, a omogucuju sve to tebi potrebno.

Nemas jos mnogo.

A koji stalker da igram posle ovog? nisam igrao nijedan drugi...

i da li je u planu nesto novo? tj ovi ukrainci da li prave novi stalker?

Pa Shadows of Chernobyl naravno, prvi i najbolji. Mozes i complete mod da skines.

Sta je "komplit mod"? Mogu linkovi na PP?

Skinucu nocas Shadows of Chernobyl...

Upravo sam presao CoP, svidela mi se igra bas je super...

Ne, to je mod koji mijenja sve teksture, izgledaće čask bolje i od PRypiata
Skini ovo
STALKER Complete 2009 1.4.4 .exe [recommended]
a možeš skinuti i onaj weapons addon on tweakuje oružja.

Nocas cu da skinem taj stalker i te modove pa da vidim o cemu se radi.

Nemoj samo na pocetku da se razocaras zbog osecaja prilikom pushkaranja koji je malo...diskutabilan. posle par nivoa ce sve leci na svoje mesto. Obavezno resavaj sve kvestove koji su bitni za pricu, nemoj da preskaces. Ne mogu tacno sad da se setim ali znam da ima dosta krajeva a samo jedan je pravi i duza je igra kad radis sve kako valja :)

Pa pazi izvalio sam i u CoP da ima vise krajeva...

Npr ja nisam pomogao onim naucnicima, nisam ubio ono leglo krvopija gasom, nisam odradio jos neke stvari i to se na samom kraju igre odrazilo u onom epilogu :) ali nema veze to je moj kraj price :p

ma naviko sam na pucanje u CoP valjda je isto :D

@PLAYBoY
Nije, u SoC je malo teže ubiti protivnika.Kako reše Psaras, u početku zna da bude frutirajuće.Pre svega si slabo naoružan i slabo "oklopljen".Počinješ sa nožem i pištoljem PM "Makarov" i 40 metaka, pa se snalazi.Kasnije dolaziš do sve boljeg oružja i pancira i ide lakše ali i protivnici su sve jači a mutanti sve opasniji pa neizvesnost traje do samog kraja.A krajeva ima 7.Samo je jedan pravi.Ako pravilno odigraš , imaćeš pravi kraj:d.U četiri lažna kraja, igra se završava dva nivo ranije nego što treba, kao kad odigraš ispravno.Ta dva nivoa su pravi fajterski i šteta da ih ne odigraš a pred kraj ćeš valjda biti full sa oružjem i opremom.U poslednjem nivou "NPP 2" (Stancija_2) imaš posla isključivo sa monolitovcima i to većinom master klase i poneki veteran.

Poslednja izmena:
Ako budem igrao pravilno? Sta to znaci sta da radim a sta da ne radim? :)

A Stalker Clear Sky?

EDIT: Da li je poznato kada izlazi cetvrti deo stalkera?

Poslednja izmena:
pa ovo su 3 razlicite igre...ili jedna igra sa dve expanzije, kako god...

kada ce drugi deo ako ti je tako lakse?

Ako budem igrao pravilno? Sta to znaci sta da radim a sta da ne radim? :)

A Stalker Clear Sky?

EDIT: Da li je poznato kada izlazi cetvrti deo stalkera?

Ma samo lagano odradjujes kvestove i pazis da ne sta ne propustis :). Pazi, od pocetka se desavaju stvari koje ce da odrede da li ces imati dobar ili los kraj. CoP i CS su nista za SoC, SoC ima puno vise da se igra, a i prica je zamrsenija tako da moras dobro da pratis pricu. Ja sam SoC igrao tri puta, prvi put imao los kraj, pa onda drugi put igrao pazljivije i imao sam dobar kraj, a treci put sam igrao sa complete modom, cisto zbog nove grafike, a i da se podsjetim legendarne igre :).

Stalker Clear Sky je drugi dio, dobar je i on, ali SoC je po mom misljenju najbolji.

pa ovo su 3 razlicite igre...ili jedna igra sa dve expanzije, kako god...

kada ce drugi deo ako ti je tako lakse?
"S.T.A.L.K.E.R. 2 is the new chapter of the series, which has been announced for release in 2012. Sergiy Grygorovych, CEO of GSC Game World, specified that the video game will feature a completely new multi-platform engine, written by GSC itself."

Šta znači pravilno igrati?To jednostvno znači, biti stalker.Ako juriš za akcijom, promaći će ti naj važnije stvari za priču a i za ugru u globalu.Već si video u CoP-u šta znači "stalkerisati".
Ni ja nisam od prve "ubo" pravi kraj.Povukla me akcija i prevideo sam važne momente.Naj važnije.

Ma samo lagano odradjujes kvestove i pazis da ne sta ne propustis :). Pazi, od pocetka se desavaju stvari koje ce da odrede da li ces imati dobar ili los kraj. CoP i CS su nista za SoC, SoC ima puno vise da se igra, a i prica je zamrsenija tako da moras dobro da pratis pricu. Ja sam SoC igrao tri puta, prvi put imao los kraj, pa onda drugi put igrao pazljivije i imao sam dobar kraj, a treci put sam igrao sa complete modom, cisto zbog nove grafike, a i da se podsjetim legendarne igre :).

Stalker Clear Sky je drugi dio, dobar je i on, ali SoC je po mom misljenju najbolji.

Clear Sky sa poslednjim patchem i Complete modom je vrhunska igra... a i mozes je odigrati u 3-4 varijante zavisno kom klanu se pridruzis... Meni je Freedom clanstvo bilo zabavno.

( Nije popularna zbog bagova u originalu... ali sa svim patchevima je vrhunska. )

A i grafika je za nijansu modernija... ako ti to nesto znaci.

Nazad
Vrh Dno