Pa dao sam ti link u kojem su ti opisani svi zadaci. Aj malo se potrudi pa ga prelistaj, i sve ti lepo piše, i više nego što ti treba.... ili te mrzi da čitaš.
treba da odem do cevovoda i na njemu ima zelena oznaka, dosao sam tu ali ne znam sta da radim, ne mogu da se popnem niti bilo sta.
traba da rezim i neki zadatak sa gasom ali sta gde?
Pa dao sam ti link u kojem su ti opisani svi zadaci. Aj malo se potrudi pa ga prelistaj, i sve ti lepo piše, i više nego što ti treba.... ili te mrzi da čitaš.
i hvala za link jes da na eng ali je koristan.poz
To zeleno kod cjevovoda je "stash". Ni ja ga nisam pronasao jer je vjerovatno pod zemljom u onim rupama.
Posto nemam dobro odjelo, a dole je hrpa anomalija, nisam ni isao.
I onako sam pretrpan puskama i municijom.
Sto se tice gasa, uradi ovako:
Na onom mostu imas konvoj vojnih vozila. Na kamionu je sanduk za koji ti trebaju 2 kljuca da otvoris.
Jedan kljuc je u zadnjem dzipu, a drugi kljuc je u prvom vozilu koje je palo dole kroz onu rupu.
Kad pokupis kljuceve, otkljucaj kutiju i pokupi gas i neke dokumente.
Dokumente sam dao Sovi u Skadowsk-u (nemam pojma da li sam trebao!?), a gas odnesi do ventilacije kod "Krug Antena".
Kada ga prikljucis, pobices "zvjerinjak", ali ce te napasti 2 stvora koja treba da o'ladis.
Nabi ledja u zaklon da ti ne mogu prici od pozada, cekaj i rokaj.
BTW, ja nisam pokupio ni jedan artefakt!? Kako se to radi da zaradim koju kintu?
U stvari, nasao sam dva kada sam pretresao backpack ubijenih likova i prodao sam ih.
Ima li gdje skriveno odijelo kao u SoC-u sto je bilo na pocetku na krovu kod Wolf-a?
Sta sa onim Monolith vojnicima u drugoj mapi jer ni Freedom ni Duty ne obracaju puno paznju na to sto im kazem, a Monolith-ovci cekaju da im nesto uradim?
NISTA IM NE VJERUJEM :d
BTW, ja nisam pokupio ni jedan artefakt!? Kako se to radi da zaradim koju kintu?
U stvari, nasao sam dva kada sam pretresao backpack ubijenih likova i prodao sam ih.
Nadjes detektor prvo, ako ne nadjes kod nekog lesa dobijaces ih kroz questove, prvo imas neki krs ali sluzi, prikazuje samo artifakte ali ne i anomalije. Posle dobijes bolji, prikazuje i anomalije. Meni su artifakti bili glavni izvor prihoda. Vecina ih se nalazi u anomalijama obelezenim na mapi ali gledaj da na svim sumnjivijim lokacijama imas detektor u ruci![]()
Pa dobro, znam da su u anomalijama, ali kako da ih pokupim?
Imam onaj bolji detektor, imam i jedan "Vales" ili kako vec (trebaju mi jos dva).
Jedino sto znam je to da kada pridjem anomaliji, detektor se oglasava i pisti sve jace kada sam blize.
To je OK, ali kako da nadjem artefakt, ja jos ni jedan nisam vidio. :S:
U SoC-u ih je bilo i na livadi![]()
faca
Na forumu od: Aug 2004
crossfire
Na forumu od: Jan 2003
Buđavi gameri,sa ovolikim stažom, bre, ne mogu da verujem da vam treba tolika pomoć.Užas!
:dfaca
Na forumu od: Aug 2004
crossfire
Na forumu od: Jan 2003
Buđavi gameri,sa ovolikim stažom, bre, ne mogu da verujem da vam treba tolika pomoć.Užas!
Sad ga ukaki! Trebao si bar staviti smajli :S:
....
Bas si me neprijatno iznenadio.
Evo necu vise nista da pitam, jbem ti Stalkera!
Vidi stvarno nisam stavio samjli.Izvini šalio sam se , nemoj se ljutiš.Slobodno pitaj sve što te interesuje.
Na olupini "Sadovsk" u prizemju ti je trgovac Bradonja, on kupuje samo artefakte i neke stnice, medicinu i hranu.Na spartu je Sova (Owl), un kupuje sve i prodaje dosta toga.Naj više voli da trguje informacijama jer radi ukrainsku vojnu bezbednost(SBU).Većinu dokumenata koje pronađeš i PDA, prodaj njemu.Nemoj mu prodati mapu za put u Pripyat, nju prodaj u prizemlju Skadovska, Pilotu, koji je vodič.imam poitanje. kako se prodaju artifakti i ono sto nadjem oruzije...? vidim da moze da se proda ali kome.
Ono što ti je "zasenčeno" crveno u rancu/inventaru ne možeš da prodaš. Odnosno pohabano je i neće niko da ga otkupi dok se eventualno ne popravi kod tehničara, a popravka baš svega i svačega se i ne isplati. Znači odbaci ga od sebe ako ga ne koristiš ili ti ne treba ni za štaa uuu, kakav sam ja mentol, jos se pitam cemu to trade. trade je trgovina a ja se jos i bavim trgovinom. hvala. jel svi daju istu cenu ili neko nudi vise neko mane?
Izvoli ovo, možda ti bude korisno.e pa fora je u tome sto ne znam engleski....
Šta podrazumeva 70%, a šta je ostalo za tih 30%, pošto me interesuje taj mod i želeo bih da znam.Zavrsio sam mod, odnosno nekih 70%....
Izvoli ovo, možda ti bude korisno.
http://stalker-srbija.socialgo.com/forum/topic/17
Šta podrazumeva 70%, a šta je ostalo za tih 30%, pošto me interesuje taj mod i želeo bih da znam.
kako da otvorim vtara sa sifrom, trenutno se nalazim na jupiteru treba da nadjem helikopter u PVO bazi, ali nemogu da ga pronadjem kao da je na onoj zgradi. ai ta vrata ne mogu da otvorim.
A sada će i Purke :d...Opet faca i cross![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari