djwibe
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.12.2005
- Poena
- 349
Au,al je bujna vegetacija...Pa zar radijacija nesmeta vegetaciji?,)
obavezna literatura za ljubitelje STALKER-a...
AVETINJSKI GRAD
Au,al je bujna vegetacija...Pa zar radijacija nesmeta vegetaciji?,)
Ne mogu da verujem da nije svaki exoskeleton isti ?!? Ja sam moj kupio na zeleznickoj stanici za 50k i imam nosivost od samo 90kg (sa upgrade-om druge kolone).
Predpostavljam da pričaš o ovom fajlu xrEngine.exe.Najbolje bi bilo da ako si na Windows XP, odeš u C:\Documents and Settings\All Users\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Çîâ Ïðèïÿòè, u folderu logs i otvoriš taj xray_(user name).log pomoću notapad i potraži razlog za izbacivanje , odnosno fatal error.Nekad naprosto bude razlog nedostak RAM memorije, odnosno kao da se predhoni nivi zadržao u memoriji a onda ne može da učita novi nivo.U principu, ako je to problem onda ponovno pokretanje igre i učitavanje tog autosave trebalo bi da protekne bez problema.Da li je neko imao problem sa ulaskom u Pripyat??? Ili mozda ima vise ulaza? krenuo sam sa grupom ljudi kroz tunele i dosao sam do samoga kraja, imam ogromne stepenice koje vodi kao izlaz iz sahta. Krenem njima, krene ucitavanje zone i izbacuje me stalno na dektop sa greskom "xnesto.exe stop working". To xnesto je zapravo ime procesa koji pokrece igra ali nisam siguran kako se tacno zove...
Da li se ko susreo sa ovim i ima li neko resenje??
Inace odavno nisam igrao neku ovako dobru igru...
Meni ne crash-uje, ali mi zato zakuca 2-3 puta dok igram. U task-manageru stoji not responding, pa moram da restartujem igru. 1 core je zakucan na 100% u tom momentu.
U cemu je problem sa ovim stalker-om, malo malo pa zaglavim i ne znam gde dalje? Evo na slici imam 3 glavna i 3 spotedna taska i nikako da provalim resenje.
Instrumenti za kalibraciju su u Pripyat-u ako se ne varam, a tamo jos nisam bio. Tri comrada nigde nisam sreo a blejao sam gde god stignem...
Elem zaglavio sam na nekim kvestovima. Prvo treba da potrujem nekim gasom neke bloodsuckere, gas se nalazi u nekom kontejneru u kamionu ali ne mogu da ga otkljucam. Kako?
Gde da nadjem nekog stalkera koji se zove Magpie?
Kome odnijeti razna dokumenta i fascikle nadjene u Pripyatu, zgrada CCD "Jubilee", kad se spustite liftom u tajnu laboratoriju u podrumu?
Evo ti lokacije kljuceva
treba da imas dva kljuca da bi otvorio onu kutiju sa gasom, jedan kljuc ti je u sef u auto koje je palo sa onoga mosta, a drugi kljuc ti je u ono auto koje se nalazi na sredinu mosta, samo, vidjeces ga
A za Magpia ne znam, nisam ga ni ja nasao![]()
Aman, gde je drugi kljuc, gledao sam ona kola pola sata.
Jel valja![]()
Ma u auto bre, koje je na sredinu mosta, anomalije te sprecasvaju da dodjes do njega, ne mos ga promasit, idu ti prvo dzip, kamion, bojna kola, dzip, a tek na sredinu mjesta, osamljena su ti ta kola, ne mos promasit
Ma naso sam ja taj dzip al nema kljuca samo neki medkit-ovi i zavoji.
Pregledaj sva vozila na mostu, tu je jedan kljuc, i pogledaj vozilo ispod mosta, tu je drugi kljuc.
A ja sam tu žgadiju pobio bez gasa.I to slučajno, nesmotreno sam ih probudio, i kad su krenuli na mene ja da pobegnem , zaglavim se između stepenica i zida, a oni me nevide, samo špartaju pored mene, i pomparca(srećom imao sam puno municije) i udri.Ka dasm ubio zasadnjeg, misija kompletirana, uopšte nisam tražio te ključeve.Naso sam, hvala i pogusio zgadiju. Nisam primetio uopste zadnje vozilo.
A ja sam tu žgadiju pobio bez gasa.I to slučajno, nesmotreno sam ih probudio, i kad su krenuli na mene ja da pobegnem , zaglavim se između stepenica i zida, a oni me nevide, samo špartaju pored mene, i pomparca(srećom imao sam puno municije) i udri.Ka dasm ubio zasadnjeg, misija kompletirana, uopšte nisam tražio te ključeve.
A ja sam tu žgadiju pobio bez gasa.I to slučajno, nesmotreno sam ih probudio, i kad su krenuli na mene ja da pobegnem , zaglavim se između stepenica i zida, a oni me nevide, samo špartaju pored mene, i pomparca(srećom imao sam puno municije) i udri.Ka dasm ubio zasadnjeg, misija kompletirana, uopšte nisam tražio te ključeve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari