Nisam ni ja bio svatio, ja sam samo pustio njih da se porokaju, i pokupio nagradu![]()
Gnusno :smoke:
Nisam ni ja bio svatio, ja sam samo pustio njih da se porokaju, i pokupio nagradu![]()
Bez te kombinacije ne mozes da izadjes ispod jednog velikog kamena gde se nalazi stash.Nisam znao za kombinaciju Ctrl + Shift koja je nesto kao prone ili super crouch.![]()
Dajte neki spojler gde naci/kupiti ona dva artifakta za Volny-a - hunt of meat i gingerbread?![]()
Dajte neki spojler gde naci/kupiti ona dva artifakta za Volny-a - hunt of meat i gingerbread?![]()
***... ovi na ****** na tome youtube snimku tamo se setkajau u majici kratkih rukava i tako to... onaj detektor za radijaciju vristi kada ga primaknu nekoj metalnoj konstrukciji... Zar ne bi trebali da imaju neki SEVA suit :d
Jel se i vama desi da vam igrica nekad secne , na primer kada trcis... pa se malko uslogira kao da ucita taj novi deo mape?
U pitanju je windows7 64 bita, konfiguracija iz profila...
Ma valja, kako nevalja , nego si se ti opasno navuko na steroide.:dJel valja![]()
Ma valja, kako nevalja , nego si se ti opasno navuko na steroide.:d
e starac, imam probleme sa senkama... ati 4850... tj jedna velika ružna senka me svuda prati.. ŠKK???
Pokusajte da u user.ltx fajlu u C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Зов Припяти promenite vredonst za "r2_sun_near_border" sa 0.75 na 1.
Uspeo sam da nadjem bar privremeno resenje. Dakle sve sto treba uraditi je iskljuciti opciju shade from the sun.
e starac, imam probleme sa senkama... ati 4850... tj jedna velika ružna senka me svuda prati.. ŠKK???
Au,al je bujna vegetacija...Pa zar radijacija nesmeta vegetaciji?,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari