Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Nisam znao za kombinaciju Ctrl + Shift koja je nesto kao prone ili super crouch. :)

Ni ja nijesam imao pojma o prone, nekoliko puta sam se zaglavio prazneci stash, zbog toga nijesam mogao ni do fine toolsa u onoj zgradi sa elektro anomalijama, eh.

A pazite ime tipu :d

Prilozi

• xrEngine_2009_10_09_03_05_43.jpg
    xrEngine_2009_10_09_03_05_43.jpg
    298.4 KB · Pregleda: 222
Joj kak su krenuli sve vise mi lice na glupavi EA samo da neispadne da cede lovu iz fransize kao gore spomenuti,ali mislim da ce ipak Ukrajinci opraviti igru koja ce da valja :d

Dajte neki spojler gde naci/kupiti ona dva artifakta za Volny-a - hunt of meat i gingerbread? :)

Dajte neki spojler gde naci/kupiti ona dva artifakta za Volny-a - hunt of meat i gingerbread? :)

gingerbread ces nac na Zaton mapi, imas jednu anomaliju iznad koje se racva jedno ogromno drvo, gingerbread ti je na vrh toga drveta, moras se tamo popet, a hunk of meat sam zaboravio, al probaj kod onoga helikoptera koji se srusio u mocvaru, znam da je i u Zaton mapi nedje

I meni treba hunt of meat.
A kome treba oaza : treba proci 4 puta kroz anomaliju koja baca u nazad i svaki put kroz sve zvezdice i peti put eto oaze....

Ako su to ova dva (Lomot Masa i Kolobok) nalaze se ovde:
Kolobok se nalazi u anomaliji Sosnodub na vrhu drveta u gnezdu, a Lomot masa kod SKAT 5 u anomaliji Top..Oba u Zaton mapi..

Poslednja izmena:
Ok momci, nasao sam, hvala! :wave:

Poslednja izmena:
Inace anomalije generisu nove artifakte nakon nekog vremena tako da ih valja posjetiti opet.

Prepoznacete mnoge lokacije iz igre...

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Q6fm7An5uD0&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Q6fm7An5uD0&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Au,al je bujna vegetacija...Pa zar radijacija nesmeta vegetaciji?,)

***... ovi na ****** na tome youtube snimku tamo se setkajau u majici kratkih rukava i tako to... onaj detektor za radijaciju vristi kada ga primaknu nekoj metalnoj konstrukciji... Zar ne bi trebali da imaju neki SEVA suit :d

Jel se i vama desi da vam igrica nekad secne , na primer kada trcis... pa se malko uslogira kao da ucita taj novi deo mape?

U pitanju je windows7 64 bita, konfiguracija iz profila...

Poslednja izmena:
***... ovi na ****** na tome youtube snimku tamo se setkajau u majici kratkih rukava i tako to... onaj detektor za radijaciju vristi kada ga primaknu nekoj metalnoj konstrukciji... Zar ne bi trebali da imaju neki SEVA suit :d

Jel se i vama desi da vam igrica nekad secne , na primer kada trcis... pa se malko uslogira kao da ucita taj novi deo mape?

U pitanju je windows7 64 bita, konfiguracija iz profila...

Da da secne tako je svima ne brini takav je engine:D

Jel valja :)

Prilozi

• xrEngine 2009-10-10 21-35-21-89.jpg
    xrEngine 2009-10-10 21-35-21-89.jpg
    164.7 KB · Pregleda: 3,035
  • xrEngine 2009-10-10 21-35-27-09.jpg
    xrEngine 2009-10-10 21-35-27-09.jpg
    228.6 KB · Pregleda: 3,057
  • xrEngine 2009-10-10 21-36-56-15.jpg
    xrEngine 2009-10-10 21-36-56-15.jpg
    186.2 KB · Pregleda: 2,948
  • xrEngine 2009-10-10 21-38-49-65.jpg
    xrEngine 2009-10-10 21-38-49-65.jpg
    266.3 KB · Pregleda: 2,997
  • xrEngine 2009-10-10 21-40-04-20.jpg
    xrEngine 2009-10-10 21-40-04-20.jpg
    130.7 KB · Pregleda: 3,075
@Starac..
Fenomenalne fotografije.Bravo..
Nema one iritirajuce senke..Ova sa Barzom mi se najvise svidja.
A sa kojim aparatom je slikano??:):D

Poslednja izmena:
e starac, imam probleme sa senkama... ati 4850... tj jedna velika ružna senka me svuda prati.. ŠKK???

Ja baš nešto nemam ovih dana vremena da odigram do kraj,mad sam verovatno prešao 70% igre, barem što se tiče questova,a modovanje, samo malo, čisto da probam, pa vratim nazad, jedino što ostavim po koju texturu za neki weapon koji mi se dopadne a nije original iz CoP, ili zvuk oružja, pre svega Vintar i Val, jeste simaptičan zvuk, ali više volim onaj rski zvuk Vintarke iz SoC, tako da obavezno ostavim.Nisam naprimer ostavio izmenu za ovu novu pumparicu, Protekta, ili kako se već zove.Odradio sam da joj kapacitet bude 32 patrona i da može da puca rafalno, povećo brzinu (rmp) paljbe i stvio da može da puca rafale po tri metka, jao ala je moćo, probao sam u onom banditskom kampu, expres lađenje, 12 banditosa za 2 minuta.No to sam isključio, idem dalje klot po defaultu, a steroide koristim jako retko.Jedino važno što neću isljučiti je night vision za exoskeleton.Prilikom nadogradnje sam kliknuo greškom na nadogradnju za psyemishion, a to mi onda zatvorilo mogućnost za nightviion, ali neće moći, ja ga platio 60 soma rubalja i sad da nemam noćni, što bi rekao Šojić, "neće da može", i to sam mu ugradio trojku a ne dvojuku koja mu je kao jedina za upgrade.

Poslednja izmena:
e starac, imam probleme sa senkama... ati 4850... tj jedna velika ružna senka me svuda prati.. ŠKK???

Probaj nesto od ova dva resenja:

Pokusajte da u user.ltx fajlu u C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Зов Припяти promenite vredonst za "r2_sun_near_border" sa 0.75 na 1.

Uspeo sam da nadjem bar privremeno resenje. Dakle sve sto treba uraditi je iskljuciti opciju shade from the sun.

Poslednja izmena:
@Wahad

Problem je kad se disable-uje shade from sun nestanu svi efekti sunca i sve postane tamno.
Da bi ovo izbegao promeni u ltx fajlu sledece vrednosti:

r2_sun_depth_far_bias -0.00001
r2_sun_depth_near_bias 0.00001

Ovo opet nije konacno resenje posto samo izbledjuje senku. Ali u odnosu na orginal sad je sasvim igrivo.

hvala vam
tražio sam po zadnjim stranama topika pa nisam uspeo da nađem, ne bih postavljao da sam znao da je bilo priče oko toga

pokušaću kasnije

r2_sun on
r2_sun_depth_far_bias -0.00003
r2_sun_depth_far_scale 1.
r2_sun_depth_near_bias 0.00001
r2_sun_depth_near_scale 1.
r2_sun_details on
r2_sun_far 100.
r2_sun_focus on
r2_sun_lumscale 1.
r2_sun_lumscale_amb 1.
r2_sun_lumscale_hemi 1.
r2_sun_near 22.
r2_sun_near_border 1.
r2_sun_tsm off
r2_tf_mipbias 0.
r2_tonemap on
r2_tonemap_adaptation 1.
r2_tonemap_amount 0.7
r2_tonemap_lowlum 0.0001
r2_tonemap_middlegray 1.

treba mi pomoc, da mi kazete kako cu doc do naprednog detektora, za onu anomaliju sto se ne vidi golim okom

^
Treba naucnicima da predas 3 Veles detektora. Posle ces videti....moras ici do onog broda u Creek mapi tamo ce biti detektor posle izvesnog vremena.

Nazad
Vrh Dno