Nije standalone.
Treba jedna od ove dve:ili Shadow Of Chernobyl ili Clear Sky
Jel mora instalacija neke od prethodnih verzija ili je standalone?
Meni hard disk pocinje neverovatno da drlja kad naidjem na bilo kog lika u igri, i igra postaje potpuno neigriva. Sto verovatno ukazuje na nedostatak memorije. Prosto ne mogu da verujem da nije igrivo sa 2GB rama. Ima li slicnih iskustava?
Inace na istoj masini, sa istom kolicinom rama sam igrao CS bez problema. (i jos gomilu drugih igara)
Now that i've finished it i would like to say it is even better than the first one.You'll get the exact same feeling of isolation,anxiety,fear and desperation,just like in SoC.
You'll be scared many times and you won't wanna go down the dark corridors.And,believe me,there are many underground parts,some are smaller,some are bigger.But they are all ... Read Morecreepy and alot of noises will surround your senses.
Not to mention the one with the sleeping blodsuckers Pripyat is executed perfectly and beautifuly and will make you feel sad-that is the feeling i got.Many of the building are explorable,with alot to do inside them.
Technically,CoP is also an achievement-it looks great,it's stable and optimized and bug-free.
HDAO=DX11 :-devil-:
Nego sto je zakljucan detailed textures?
Pred kraj igre sam i mogu vam reci da nisam naisao ni na jedan veci bug. Ni jedna mission/script nije zabagovala i jedini bagovi koje sam primetio su zagljupljivanje NPC-eva (sudaraju se i hodaju u mestu) i povremeni clipping. Bloodsucker je sada 3x veca nocna mora nego ranije i praznicete 100 i vise metaka kako bi ga ubili. Chimera je ogromna i brza zivuljka koja s obzirom na svoju velicinu ima nenormalno duge i smrtonosne skokove i potrebno je mnogo olova kako bi je skinuli, pa je najbolje da je zaobidjete kada god mozete. Cini mi se da u CoP-u postoji najmanja potreba da koristite artifakte kao "deo armora" i najbolje je da ih odmah prodate. Vodici ce vam u pocetku traziti 1000ru, a kasnije i 4000-5000ru za prelazak sa jedne lokacije na drugu. Popravka opreme i oruzja je jednom kada udjete u Pripyat besplatna, kao i odredjena kolicina municije pre svake misije. Setanje po noci sam maksimalno zaobisao jer je u CoP-u definitivno najjezivije, a napetost i strepnja ce vas bez obza na doba dana i lokaciju uvek pratiti. Sve u svemu igra je odlicna i konacno smo dobili pravog gold-bug-free Stalkera.
Lik mi kaze da za max. kvalitet textura treba karta od 1gb memorije?
Ne znam u cemu je fora?:trust:Imam 1gb na grafici a opet zakljucano.
Ne znam u cemu je fora?:trust:
A gde mogu naci lokaciju kad mi misije nisu oznace zutim kruzicima nego sivim?
A sta je ovo SSAO, mnogo zna da obori fps
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari