ivanbo2003
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.07.2005
- Poena
- 380
I ja imam problem sa fontom u win7 x64... Skinuo sam i update(language pack) za OS ali slaba vajda.
@milanbb
A sad može komotno da se priča o pirateriji, jel?Ja kad sam postavio pitanje, kako da instaliram te drivere za DT, trudeći se da nebudem otvore, a da oni koji znaju o čemu je reč, pomognu, dobio sam ismevanje i sprdanje od strane 3 moderatora.A posle toga opomenu i brisanje postova.lepo, svi smo jednaki, ali neki su jednakiji.
Dobro, zači ja ne mogu, samo da znam, da se slučajo ne povedem za drugima pa popijem ban.Ne, ne moze se pricati o pirateriji![]()
Package 1 Contains:
PDA Menu Translations (No Task Names Yet)
Main Menu Translations
Key Binding Translations
Basic Inventory Translations (Weapon Stats, Armor Stats, Money, Trading, Attachment Interfaces etc..)
Subtitles for Cinematics (Warning, Broken Engrush!)
Character Name Translations
Moram te ispravitiDX10 je donio veliko poboljsanje u CS-u, i to ugrubo od min. 10 do 20 frejmova vise. Na fotkama se to lijepo vidi.
Ma daj starac, sta su argumenti naspram klasicnog hejta i pljuvanja....![]()
http://rapidshare.com/files/285828263/Bear_English_PATCH.rar.html
Ajde neko ko ima igru neka proba ovaj Eng patch![]()
Pa i ja volim STALKER ali cu radije sacekati englesku verziju pa cak i da bude jednako bagovita kao ruska.
Ja sam našao ove glasine: Germany, Austria, Switzerland November 2009 (bez Engleske znači), rest of Europe, USA 1st Quarter 2010Najnovija glasina je 5 Novembar za Englesku i Njemacku verziju.
Ima li nekog patch-a rus to eng ?
:laugh::laugh:Igrica od mene (ponavljam, mozda subjektivno misljenje) dobija 99/100, 100 ce dobit kad se prevede, pa budem razumio sto se prica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari