Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

I ja imam problem sa fontom u win7 x64... Skinuo sam i update(language pack) za OS ali slaba vajda.

@milanbb
A sad može komotno da se priča o pirateriji, jel?Ja kad sam postavio pitanje, kako da instaliram te drivere za DT, trudeći se da nebudem otvore, a da oni koji znaju o čemu je reč, pomognu, dobio sam ismevanje i sprdanje od strane 3 moderatora.A posle toga opomenu i brisanje postova.lepo, svi smo jednaki, ali neki su jednakiji.

Ne, ne moze se pricati o pirateriji :)

:)

Prilozi

• ss_jon_09-27-09_00-58-33_zaton.jpg
    ss_jon_09-27-09_00-58-33_zaton.jpg
    434.4 KB · Pregleda: 159
  • ss_jon_09-27-09_01-10-14_zaton.jpg
    ss_jon_09-27-09_01-10-14_zaton.jpg
    312.3 KB · Pregleda: 144
  • ss_jon_09-27-09_09-42-55_zaton.jpg
    ss_jon_09-27-09_09-42-55_zaton.jpg
    428.6 KB · Pregleda: 127
  • ss_jon_09-27-09_11-47-11_zaton.jpg
    ss_jon_09-27-09_11-47-11_zaton.jpg
    495.2 KB · Pregleda: 123
  • ss_jon_09-27-09_11-51-18_zaton.jpg
    ss_jon_09-27-09_11-51-18_zaton.jpg
    241.5 KB · Pregleda: 117
Engleski prevod, prvi dio.

http://www.megaupload.com/?d=OO5XOD1U

Package 1 Contains:
PDA Menu Translations (No Task Names Yet)
Main Menu Translations
Key Binding Translations
Basic Inventory Translations (Weapon Stats, Armor Stats, Money, Trading, Attachment Interfaces etc..)
Subtitles for Cinematics (Warning, Broken Engrush!)
Character Name Translations

Moram te ispraviti :) DX10 je donio veliko poboljsanje u CS-u, i to ugrubo od min. 10 do 20 frejmova vise. Na fotkama se to lijepo vidi.

Pa i ja sam rekao da radi brze, samo nisam spomenuo DX10 vec 10.1, to se valjda podrazumeva.
Ti si izgleda pomislio da je ono sto sam napisao sarkazam i da ustvari mislim da ce raditi sporije? :)

Ma daj starac, sta su argumenti naspram klasicnog hejta i pljuvanja.... ;)

? Pomesao si me s nekim. ;)

Jel mora instalacija neke od prethodnih verzija ili je standalone?

Nije standalone.
Treba jedna od ove dve:ili Shadow Of Chernobyl ili Clear Sky

Sto zurite, sacekajte oficijelnu englesku verziju. Taman ce do tada da se pojavi i neka zakrpa za sve propuste koje budu nasli u ruskoj verziji :D

I meni se čini da je ovo "namerno" pušteno ranije.
Kud ćeš boljeg "beta" testiranja od "entuzijastičog fanatizma" posvećenog igri :d

Ali donekle i "zavidim" ljudima koji igraju ovo: oni uživaju i sada, jer im ne smeta što je ruski (a i ne obraćaju pažnju toliko na bagove :d ), a igraće i "ispeglanu" englesku verziju sa još većim uživanjem.
Kako god okreneš oni dobijaju a mi čekamo :)

Poslednja izmena:
Pa i ja volim STALKER ali cu radije sacekati englesku verziju pa cak i da bude jednako bagovita kao ruska.

Pa i ja volim STALKER ali cu radije sacekati englesku verziju pa cak i da bude jednako bagovita kao ruska.

ja ni bete igara nikada ne igram.

zasto bih kvario ugodjaj prelazeci igru ponovo ali bolje optimizovanu.
zato STALKERA sa uzivanjem instaliram tek kad izadje stabilna verzija na engleskom.
ljubav je lepa samo dok se ceka:d

Najnovija glasina je 5 Novembar za Englesku i Njemacku verziju.

Pokrenuh je nekako i fino radi,ali ne mogu da ukljucim AA nikako(tj. nema efekta iz igre a ni iz CCC).Masina je inace QC Phenom @ 3Ghz,HD4850,4GB ram-a,Win7 x64,podesavanja su DX10 i high.

edit: uspeo sam nekako da upalim iz igre,posle 3 ponovna pokretanja iste. 2x AA ne izaziva skoro nikakav penal kad je fps u pitanju a igra izlgeda primetno lepse :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ima par postova iznad.

Zasto nisu unajmili ekipu koja je odradila L.U.R.K. za detaljan face lifting CoP-a? :)

Poslednja izmena:
jel grafički uopšte napredovala u odnosu na prva dva dela? po shotovima deluje isto :/

I nema potrebe, ovakva kakva je dobra je jer odlicno oslikava STALKER svet :)
Bilo bi bas zanimljivo da neko uzme i napravi prvi nivo Crysisa u STALKER engine-u, posto je on mnogo veseliji i sareniji i svakako manje sumoran od STALKER-a.

Ne znam , ja evo vec dva dana przim Call of Pripyat na Win7 32 bita, ako nekog zanima procedura neka se javi, malo je kompikovano je pokrenut, ali se isplati, vjerujte mi...

Purketa mi nemojte dirat, brata mog (kvare)

ja sam CS odigrao sa svim patchevima, tako da mi niej pravio probeme sto se tice stabilnosti, bilo je bagova nekih, ali sve u svemu dobro je proslo, dok sad za CoP mogu rec da je bolji ovako suv, nego CS sa svim patchevima...

Grafika je zadnje nesto na sto obracam paznju u STALKERU, ali zato gameplay i atmosfera su masu bolji, neke dodadtne stvari su legle vrhunski, da ne bih ponovo pisao samo cu prekopirat jedan moj post sa jednog drugog foruma

A sto se tice igrice, ja ti kazem, mozda sam ja subjektivan, jer bih ja STALKERA igrao istim zarom i da je grafika iz 2001, i ne znam sta sve jos, ovako kakav je sad je savrsen, ne vidim sto treba izmijenit, sto se mene tice ja sam prezadovoljan stabilnoscu i optimizacijom, vec sam rekao da ga przim na max rez u high i DX10, i sve sto mi se nije svidjalo u prethodna dva dijela ovdje je ispravljeno i poboljsano...

Funkcija sna je dobro uradjena, nema neke filozofije, kad pane mrak, ako neces da lutas, a blizu si kreveta, odmaraj, jer ti se tako STAMINA vrace, imas vise kondicije...

Svidja mi se kad popijes dvije votke protiv radijacije, moras odma posle toga da jedes da valjda zamezi coek, hahahaha, al je stvarno tako, posle spavanja mora da se jede isto...

Svidjaju mi se neke nove stvari u inventaru, steroidi, tablete, cuda razna, steroidi da bi moga na krace dionice ponijet veci predmet...

Svidja mi se sto nema bagovanja sa zadacima kad se kompletira, nego se odma ili prelazi na sledece ili na nastavak starog...

Svidja mi se kako se NPC-i postavljaju prema tebi...

Svidja mi se napucavanje, bas bas je dobro odradjeno, za moj ukus, ne bih nista dirao...

Svidja mi se kako se mutanti ponasaju, snorkovi su lukaviji, bloodsucker je neuhvatljiv, psi se drugacije ponasaju (sve ovo dolazi jos vise do izrazaja nocu)...

I tako, ima masu stvari koje mi se svidjaju...

Ne svidja mi se sto moram da cekam oko minut i opo da bi mi load-ova sacuvanu igru, kad prvi put pokrenem igricu, kasnija loadovanja su brza, ali kad se prelazi iz nivoa u nivo isto dugo traje...

Na slike koje sam postavio se moze pogledat problem koji sam rekao da imam, sa grafikom, vidite travu oko mene kako je visoka, a kako se ide u daljinu ona se gubi, ne znam sto mu je to...

Igrica od mene (ponavljam, mozda subjektivno misljenje) dobija 99/100, 100 ce dobit kad se prevede, pa budem razumio sto se prica...

Ne treba prvi deo ili CS, bar ne meni, ja imam neki repack...
Grafika je ista kao u CS.

Meni je trebao, jer sam skinuo onu verziju od preko 4 gigabajta

Evo me,i ne likuj džabe.
Jedno je budženi repack, a drugo je uobičajeno izdanje igre.

Vidiš šta kaže čovek u postu #327
A i read me file igre: Требует наличия "Сталкер - Чистое небо", или "Сталкер - Тень Чернобыля"

Poslednja izmena:
Vrh Dno