Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Bilo je par puta, a mislim da postoji i tema u clubbingu.

U svakom slucaju, ova mi je najjaca... :)

1_024.jpg

Сасвим могуће, а ево и новог недостатка мокре површине се мање виде а на пушкама их нема уопште.

Ti si prvi sa tim problemom :)

Ja koristim "Improved Sound Effects: Call of Pripyat" mod. To mi je najbolji mod za zvuk do sada. Doduse, malo sam ga izmjenio.

Ja koristim "Improved Sound Effects: Call of Pripyat" mod. To mi je najbolji mod za zvuk do sada. Doduse, malo sam ga izmjenio.

Starce, dobar ti onaj MISTY mod. Na onu turobnost i zlo, jos i oni oblaci. Ali to je Stalker i takav treba da bude. Bez milosti u ZONI.

Jel su ona dva artifakta, meat chunk i onaj drugi, za odelce za prpyat u zatonu?

Ja se izvinjavam, ipak je 71 strana mnogo za procesljavanje. Imam problem pri pokretanju,ne mogu da snimim tj.uopste ne postoji mogucnost konfigurisanja tastera i misa. U cemu je fora ? Da menjam antibiotik ili ... Pozz :wave::wave::wave:

Pa to njegovo HVALA ti je nagrada :d.

imam sledecu spravicu: intel celeron d na 3,2 ghz, 2 gb rama zotac 7300gt ddr3 128mb oc na 620/1750 i rusku verziju call of pripyata koja neradi nikako! nisam citao ovu temu od pocetka pa imam nekoliko pitanja:

dali je verzija sa engleskom lokalizacijom bolje optimizovana posto sam originalni stalker igrao i presao u 1024 high sa statickim senkama zaista veoma glatko a ova ruska verzija pripyata sece nenormalno cim se pojave bilo kakvi objekti (naprimer oni nasukani brodovi na pocetku) iako su setovanja na klot minimumu, kakva su iskustva na slabijim masinama, ja na tom kompu igram cod 6 bez problema...

Nije isti antibiotik za svakog pacijenta. Zivelo nadrilekarstvo ... :wave::wave::wave:

Dobra je ova magla... deluje jezivo.
:zgran:

Ionako udaljena grafika nije bas vrh...

imam sledecu spravicu: intel celeron d na 3,2 ghz, 2 gb rama zotac 7300gt ddr3 128mb oc na 620/1750 i rusku verziju call of pripyata koja neradi nikako! nisam citao ovu temu od pocetka pa imam nekoliko pitanja:

dali je verzija sa engleskom lokalizacijom bolje optimizovana posto sam originalni stalker igrao i presao u 1024 high sa statickim senkama zaista veoma glatko a ova ruska verzija pripyata sece nenormalno cim se pojave bilo kakvi objekti (naprimer oni nasukani brodovi na pocetku) iako su setovanja na klot minimumu, kakva su iskustva na slabijim masinama, ja na tom kompu igram cod 6 bez problema...

Nije to masina za CoP. Jesi odabrao static lighting?

Poslednja izmena:
Kako pojacati iscrtavanje trave i ostalih detalja pa cak i nu streb fps-a? Mislim, kada trcim, trava mi se iscrtava na nekih 30-40 metara ispred mene, sve dalje od toga je gola zemlja. Ima li nacin nekako u opcijama da ili sl. da to popravim?

Instalirah englesku verziju i preporodila se, 1024 medium glatko, bez obzira na situaciju i okruzenje, drasticna razlika u odnosu na rusku..

hvala svima za postovanje..

E to mi vec nema smisla? Obje verzije bi trebale biti iste po zahtjevnosti?

Ovo je ubedljivo najbolji STALKER do sada. Unapredili su bas tamo gde je trebalo. Questovi su sada odlicni, ima daleko vise velikih questova,dijalozi su skoro na nivou RPG-a, upgrade-ovi, skrivene lokacije... Cak na kraju sledi prica sta se sa kojim likom desilo u zavisnosti od akcija igraca kao u Fallout-u (ovoga recimo nema u Fallout-u 3).

momci jel zna neko kako da se ubije onaj snajperista Pripyatu koji puca sa onog tornja sa zastavom?

"Treba pucati"... i pucati :)

E to mi vec nema smisla? Obje verzije bi trebale biti iste po zahtjevnosti?
Prva tj ruska(ukrajinska) verzija je bila 1.6.0, zatim je sledila nemačka poluispeglana verzija 1.6.01, i onda engleska kompletna verzija 1.6.02.
Bolje performanse, očišćeno od bagova....

Poslednja izmena:
Prva tj ruska(ukrajinska) verzija je bila 1.6.0, zatim je sledila nemačka poluispeglana verzija 1.6.01, i onda engleska kompletna verzija 1.6.02.
Bolje performanse, očišćeno od bagova....
Sve to stoji.Međutim, kao što znaš, ima ruska verzija 1.6.02.Lepo se skine zvanični patch 1.6.02. i onda je identična sa engleskom verzijom, osim glasova.

http://stalker.filefront.com/file/Call_of_Pripyat_Patch;110349

Ima i za nemačku verziju

http://games.softpedia.com/get/Patch/STALKER-Call-of-Pripyat-Patch.shtml

Ovo je ubedljivo najbolji STALKER do sada. Unapredili su bas tamo gde je trebalo. Questovi su sada odlicni, ima daleko vise velikih questova,dijalozi su skoro na nivou RPG-a, upgrade-ovi, skrivene lokacije... Cak na kraju sledi prica sta se sa kojim likom desilo u zavisnosti od akcija igraca kao u Fallout-u (ovoga recimo nema u Fallout-u 3).

Definitovno bolji od CS, ali meni je ipak u SoC bio najjaci osecaj da si stvarno "tamo".

Nazad
Vrh Dno