ma igra je top...vrh ponude samo nije za svakogaMaltene svi su radili recenzije tokom prethodnih dana, bez Day0 zakrpe. Sutra izlazi Digital Foundry video koji ce biti baziran na danasnjoj verziji igre, za koju tvrde da je u daleko boljem stanju.
Ima li bar neki osećaj na stari?Upravo samo probao, na poslu sam, pa cu kasnije
4K sve na epic, bez FSR
Pogledajte prilog 467511
4K sve na epic, FSR balanced
Pogledajte prilog 467512
4K sve na epic, FSR balanced, FG ukljucen
Pogledajte prilog 467513
uz to mi je jos gomila app-ova sa posla ukljucena i remote masina konektovana, tako da vrv kad bi sve pogasio, islo bi jos bolje
Moje misljenje je da krenes prvo od procesora pa sve sto je potrebno za njega da menjas.Jel jos neko ima problem sa input lagom i ideju kako to da resim vidim da se na netu dosta zale na to?Mislim kao neko ko je godinama igrao cs go veoooma me nervira ovako masivan input lag, jer kod vatrenih obracuna lakse bi mi bilo da ga gadjam puskom .
Takodje imam cpu 6700k i on je na 50% opterecenosti tokom igre i gpu 1060 znam da bi nesto od toga morao da menjam.E sad vidim da kazu da je igra vise vezana za cpu nego gpu (po yt) posto kad se menja video settings sa epic na los nikakav drop nema u fps u materilas, objects itd.\
Ne treba mi koji model itd da kupim da ne pretvaram temu u tonego posto nisam bas trenutno pri kesu da menjam i celu platformu i gpu, na sta od ta dva da se pre fokusiram?
oni SS od sinoc, na 6900XTIma li neko ovde da probao sa Amd karticama? Svo furate nvidia. Ima li neko da je pokrenuo sa 7800 xt?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari