Yojinbo
rōnin
- Učlanjen(a)
- 18.12.2013
- Poena
- 1,145
ljudi igrate li?
Ne, ceka se EE ili "Gold edition" sa svim ekspanzijama i da pokrpe koliko mogu...
ljudi igrate li?
To ce verovatno biti krajem sledece godine.Ne, ceka se EE ili "Gold edition" sa svim ekspanzijama i da pokrpe koliko mogu...
Imam valjda 100 sati tek krenuo iz Rostoca prema Chemical Plant
Да ли он уопште спава?Igra izasla 20. Novembra, 100 sati, impressive
Spava naravno. Ali u zoni.Да ли он уопште спава?
Pa u pecini ispod kuce kod vetrenjace pocne da te juri, ali treba da mu pobegnes kod onih isparenja i onda ne sme tu da pridje. Cim se odmaknes od isparenja, on opet napada.Kada je oluja u ovoj igri to je sigurno najbolja grafička prezentacija koju sam video.
Zaista ne momente grafika briljira, svetla su jako dobro rešena, kad je mrak baš je mrak.
HDR takođe sjajan, ali tešava pod određenim uglom da isijava poljana napolju iz mračne šupe, izgleda fotorealistično prikaz poljane ali je skroz neprirodan efekat.
Za sada najjači utisak fajt sa bloodusckerom dok je žešća oluja napolju, i kada sevaju munje na 10 metara od nas.
Ali je bloodsucker smešan za bilo kog vojnika, nisam dugo video NPC AI koji nije apsolutno tupav kakav je u 99% igara.
Ovde je više kao u FEAR, znaju da naprave glupe poteze ali ako ih je više zeznuto je, vrlo precizni, nema obilaženja i dolaženja s leđa (flankovanja), vide na kilometar.
Jedino što mi se ne dopada je što nisam siguran da upaljena lampa ima uticaj na njih, jer bi realno trebalo da me slabije video kada nemam lampu upaljenu.
Zaklon funkcioniše ali vrlo realistično, mislim nemam rikošet metka ali ne treba preterivati, ipak je igrica. Za većinu igrica gde je drvena taraba bulletproof i ima hitbox veći za 20 cm od same tarabe, ovo je top.
Stavio sam mod koji je @DeRadicci okačio, i to parkour varijantu, nije baš u duhu igre i trivijalizuje neke izazove ali je igra sada jedno 5 puta zabavnija
Nisam primetio da je ovaj poslednji patch rešio mouse acceleration...
Snajper ces dobiti tokom igre a i nalazices ih. Samo se strpi. Mada ja sa snajperom uopste nisam igrao nekako mi je neupitrebljiv. Mozda i gresim.Jel ima negde snajper da se uzme?
Jel to se priča za F.E.A.R. igru iz 2005 god? Pa za to vreme taj AI je bio jedan od najboljih što se moglo videti i specifičan od ostalih igara u to vreme. Nebo i zemlja razlike sa ovim u Stalker 2.Kada je oluja u ovoj igri to je sigurno najbolja grafička prezentacija koju sam video.
Zaista ne momente grafika briljira, svetla su jako dobro rešena, kad je mrak baš je mrak.
HDR takođe sjajan, ali tešava pod određenim uglom da isijava poljana napolju iz mračne šupe, izgleda fotorealistično prikaz poljane ali je skroz neprirodan efekat.
Za sada najjači utisak fajt sa bloodusckerom dok je žešća oluja napolju, i kada sevaju munje na 10 metara od nas.
Ali je bloodsucker smešan za bilo kog vojnika, nisam dugo video NPC AI koji nije apsolutno tupav kakav je u 99% igara.
Ovde je više kao u FEAR, znaju da naprave glupe poteze ali ako ih je više zeznuto je, vrlo precizni, nema obilaženja i dolaženja s leđa (flankovanja), vide na kilometar.
Jedino što mi se ne dopada je što nisam siguran da upaljena lampa ima uticaj na njih, jer bi realno trebalo da me slabije video kada nemam lampu upaljenu.
Zaklon funkcioniše ali vrlo realistično, mislim nemam rikošet metka ali ne treba preterivati, ipak je igrica. Za većinu igrica gde je drvena taraba bulletproof i ima hitbox veći za 20 cm od same tarabe, ovo je top.
Stavio sam mod koji je @DeRadicci okačio, i to parkour varijantu, nije baš u duhu igre i trivijalizuje neke izazove ali je igra sada jedno 5 puta zabavnija
Nisam primetio da je ovaj poslednji patch rešio mouse acceleration...
Kako tebi radi sa ovom GRAFom, ima li jos neko sa slabijom grafikom da igra? Mozda bolje perfomanse sa - Update_v1.0.3?Mene najvise nervira spawn bandita na mene. Preskocio malo u Garbage i neki veliki fajt je bio, gomila leseva, oruzja i loota, i svakih par minuta mi se stvore 3 bandita i po meni. Mrkli mrak ugasena lampa ali vide me ko po danu.
Nemoj kupovat puške i armore,prati priču,ko šta neko reće,questove,pa malo sporedne pa malo explorer,tako reć na svaka tri sata nadjem armor,i uvek bolji od predhodnog,kojeg sam upgrejdovao.Baćene pare uzalud,a do para se vrlo teško dolazi.Instalirao mod da mogu prodavat i crvene puške,il su trebali stavid nekog NPCa šta kupuje staro željezoIgram na veteran, i još uvek nisam morao koristiti crvene puške. Ni žute ne koristim, zapravo preferiram pištolj sa prigušivačem. Vojnici i drugi stalkeri su tanky, i realno pištolj u glavu je bolji, precizniji od ovih SMG puškica. Sada sam kupio lovačku sačmaru pa ću videti kako to ide, nisam stigao juče da nastavim sa igranjem a baš mi se igra, dobra igra
Inače nisam skoro u nekoj pucačini ovoliko tražio zaklone i koristio ih, možda još od Ghost Recon prvog dela.
Igram baš kao pravu open world igru, očistio sam neke zone a nisam ni kvestove uzeo za to. Više me ovako zabavlja nego da pratim priču, a ipak ću morati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari