Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. 2

Jel se neko dokopao artifakta weird water ja sam gledao sve tutorijale na yt i sve probao i meni se nikako ne pojavljuje, znaci izgubih vec 2h pokusavajuci i nista.

Nije tesko za vodicu, da vidis muke da pokupis onaj werid sraf..😁
Inace..
Odes na ono polje u Zatonu (wandering lights) izmedju 21 i 22 h, obavezno save game. Pridjes sa istoka, popnes se na stenu i cim padne total mrak pojavi se na zemlji flasa. Ako nece iz prve load i ponovo.

Nije tesko za vodicu, da vidis muke da pokupis onaj werid sraf..😁
Inace..
Odes na ono polje u Zatonu (wandering lights) izmedju 21 i 22 h, obavezno save game. Pridjes sa istoka, popnes se na stenu i cim padne total mrak pojavi se na zemlji flasa. Ako nece iz prve load i ponovo.
Evo mislim da sam 3h do sad izgubio pokusavajuci i nista, nema flase nikako.Sve moguce stene sam probao,bio cekao i nista.Ne mogu verujem da je neki bug bas kod mene...Mora da nesto gresim.

Evo mislim da sam 3h do sad izgubio pokusavajuci i nista, nema flase nikako.Sve moguce stene sam probao,bio cekao i nista.Ne mogu verujem da je neki bug bas kod mene...Mora da nesto gresim.
I ja imam problem sa tim ne mogu nikako da je nadjem

Da li ima nekog ko uopste ima 4GB VRAM, a onda da pitam jel uspeo naterati da ovo pristojno radi ... Suvise mi lose radi :) , pa se sumnja radja (ok, treba da kupim kartu :sneaky: )

ispod minimalnih zahteva si sa 4gb vrama tako da ne mozes da ocekujes mnogo, probaj ovako
ubaci https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/7?tab=files - Skini Optimized Tweaks BOOST, stavi sve na najnize, 720p rezolucija, fsr performance + frame gen, ocajno ce da izgleda ali ce mozda biti igrivo, kako kome
Ne, ne..ispod med - high ne igram ;) Ide u folder sa 4-5 igara koje cekaju novu kartu!
Greota da se igra ispod 60-70fps, ali ne vredi... :(
Greota koliko su danas klinci "razmaženi", pre 20 i vise godina 640 480 i 25FPS - sreca do plafona, danas panika kada se spusti ispod 2k i 60fps :sneaky:

Tada nisam znao niti imao za bolje.
Da puknem toliko para na komp da bih se mucio sa neoptimizovanom igricom koja secka i crashuje na svakih pola sata, a usput ne izgleda nista spec.
Neka hvala, sacekacu malo dok se ne popravi situacija.

Probaj ovo rešenje za weird water od usera RavEn :

Da da to je to, uradio sam ovo kako je naveo ovaj Raven i resilo mi problem, hvala puno :)
I ja sam imao bug isto kao ovi ostali sto su imali, mislim da sam probao load save itd 100 puta pratio sve tutorijale i nista.
Ne, ne..ispod med - high ne igram ;) Ide u folder sa 4-5 igara koje cekaju novu kartu!

Greota koliko su danas klinci "razmaženi", pre 20 i vise godina 640 480 i 25FPS - sreca do plafona, danas panika kada se spusti ispod 2k i 60fps :sneaky:
Ja sam Stalker 2 kupio na Zelenjaku 2007/2008 godine setao sa bivsom i ona vidi tezgu gde neki prodaje cd-ove...I tadasnja devojka kao uzmi sto da ne pa nemas ni jednu igru.
I ja kupim, jer se njoj svideo `omot`od cd-a :D.Inace pre Stalkera sam imao samo Winamp na racunaru, drugi mi instalirali OS...I od Stalkera ja sve sam naucio, da instaliram OS :D, krekujem, pecujem, 1000 programa, da sklapam sam masinu, menjam paste, klokujem ihiiii...
Na Steam imam sigurno 1000 igara, ali i dan danas cuvam cd tog Stalkera i ako sam kupio na Steam sva cetiri dela.
Od njega je ludilo uslo u krv i zarazilo me.
Inace tada sam imao prastari Intelov 955 CPU i neku krs graficku koju sam u nekoj radnji u nekoj garazi na Vidikovcu kupio, svidela mi se, jer je imala kuler :D:D:D...Sto je najgore nisam ni znao da postoji FPS :Dni sta je to ni kako se meri, ali Stalker se przio samo tako.
edit: a da lazem, bivsa mi krekovala igrice na pocetku ni to nisam znao da uradim :Dneka cuda iso,ultra iso, magic iso ko ce sve pohvata

Poslednja izmena:
Di bi vam bio kraj :p

Najzad prošao Fausta,svašta sam pokušavao,i čitove i trainere,pa jovo nanovo krenuo iz rostoka skupljao bombe i sačmu po steševima

I jopet stutering oma na početku,pa load game i tako par puta da dobijem prihvatljiv fps....bacio 3-4 granate na njega .Healt mi bio počeo padati skoro na nulu,tj bela linija,i kade krene onaj cgi

Sreća sreća radost

da li ima nekih informacija kada izlazi MP ?

Nema još tačnih informacija,al biće sigurno,modovi rade na Co op.A multi je najavljen,oma posle release....tačno kada samo buda zna

Када би требало да изађе за PS5? Знам да је Xbox, али имам Sony.

nisu nigde rekli da ce uopste doci na ps5, mozda za godinu dana ili 6 meseci recimo

Da li neko igra igru na Series S da malo podeli utiske... Na netu ono što vidim, igra izgleda i vrti se sasvim okej.

Да је HBO продукција, скакао бих од среће. Овако са Нетфликсом већ видим младу црнкињу као главног протагонисту како замишља жељу код Wishgranter - а.

Sta je ovo sa updejtima...Pa ovo za 3 meseca ima bude 1tb igra...Base igra 150gb...Steam folder mi 330 gb za Stalker i CS2

Jel ce biti neke razlike ako sa nvme prebacim na hdd igru posto mi je ovo vec sad previse.

Možda posle NG uzmem deluxe edition jer vidim da negde ima da se kupi jeftinije a biće verovatno još jeftinije posle nove.

Sta je ovo sa updejtima...Pa ovo za 3 meseca ima bude 1tb igra...Base igra 150gb...Steam folder mi 330 gb za Stalker i CS2

Jel ce biti neke razlike ako sa nvme prebacim na hdd igru posto mi je ovo vec sad previse.
Ja se to ne bi usudio da uradim. Ima ucitavanje da ti traje po 15 minuta i vise :D

opet neki update

Prilozi

• 3241241.PNG
    3241241.PNG
    24.8 KB · Pregleda: 22
Nazad
Vrh Dno