Djordje1979
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.06.2005
- Poena
- 630
U anomaliji je. Trazi pazljivije.
U koje odelo je najbolje ulagati u toku igre? Imam onaj vojni komplet koji je solidan, ali cini se da ne moze PSI zastita na njega, i imam Moon-nesto odelo (dobije se u Agropromu)...
I da li je ikako moguce izgladiti odnose sa nekom frakcijom? Banditi su mi milimetar u crvenom i ne mogu da odem kod njihovog mechanica, a on ima PSI...
List of changes:
• Improved the anticheat system for taking player screenshots.
• Added an anticheat system to help remote administrators monitor network game parameter changes.
• Fixed a bug that killed spawned players with static objects
• Improved the system for verifying players on connection.
• Fixed the RPG7 bug.
• Fixed the purchase menu bug.
• Added the "High Definition Ambient Occlusion" effect.
• Improved game stability.
Now patch is in testing phase
poceo sam da igram igru i par pitanja:
1. sta da radim sa usb flash-evima koje dobijem u toku igre? da ih prodam ili mogu da ih iskoristim za upgrade opreme?
2. da li moze da se ubrza vreme? treba da odbranim neki deo u mocvari i ne vidim ni prst pred nosom jer je mrkli mrak
3. dosao sam do tog dela gde treba da se odbrani nesto i nista se ne desava? mozda treba da svane ili nesto?
igra mi je bas konfuzna. te idi ovamo te trci onamo, ne stizem da se osvestim...nemam pojma gde mi je dupe a gde mi je glava...
edit: a, da, nekoliko puta mi je izletela na desktop.
da li postoji mehanicar u Clear Sky bazi? treba da odbranim neki deo mocvare, ali sam zaboravio koji. medjutim, vec sam odradio odbranu mocvare i primio nagradu za to ali i dalje mi pise da treba da odbranim taj deo i na mapi u HUD-u mi pokazuje u metrima koliko sam udaljen od tog mesta. a kada dodjem tamo po mrklom mraku ne desava se nista i Stalkeri samo sede sa upaljenim lampama. jel' to neki bag ili sta?
Salis se?
Mozda je i bug, ne znam? Okaci PDA screenshot s tom lokacijom. Rekao sam ti da je 1.5.08 patch obavezan. S njim igra radi odlicno.
jel' to onaj isti lik koji mi je dao oruzje na pocetku? oruzar?
20:20 2 апреля 2009
Сергей
[email protected] Здравствуйте,Сергей.На апрельском Сталкер-календаре,под надписью STALKER читается полустертая надпись "Зов Припяти",что это -название новой части Сталкера или просто первоапрельская шутка ?
И еще хотелось бы узнать относительно будущего серии книг Сталкер,вернутся ли права к Эксмо ,и что будет с уже написанными или же начатыми книгами авторов серии,которые пока не были изданы из-за смены издательства ?
Заранее спасибо.
Ответ: Это и есть название второго аддона.
А права у «Эксмо» были эксклюзивными и не уходили. Теперь они находятся у двух разных издателей. Для качества книг это будет только плюс.
20:15 2 апреля 2009
tawort
[email protected] Когда выйдут новые игрым от GSC Game World? Какие есть идеи?
Ответ: Второй аддон к «Сталкеру» выйдет в этом году, осенью. Идей, как всегда, масса, но до разработки доживают единицы. Мы не делимся никакими мыслями до тех пор, пока не принимаем решение разрабатывать проект. А это стадия, когда уже есть на что посмотреть. Но могу сказать, что «Сталкер 2» мы будем разрабатывать однозначно.
A koji je prvi Add on?
E jeb* ga sadPrvi je Clear Sky.
prvi put ga vidim. moracu da ga potrazim bolje po bazi...hvala u svakom slucaju. jos samo da vidim sta cu da radim sa onim zaglavljenim kvestom.
edit: otisao sam ponovo tamo i Stalkeri su se nesto uzvrpoljili i posle par minuta nije se ipak niko pojavio i napisao mi je objective canceled, tako da sam to resio. sada treba da nadjem jos 1 flash za mehanicara, to mi je sekundarni zadatak. posto nije nigde obelezen, pretpostavljam da cu ga dobiti ako odradim neki sekundarni kvest?
Nisam znao da se CS vodi kao addon![]()
Flashevi se obicno nalaze u stashevima a informacije o lokacijama mozes da kupis od nekih stalkera u CS bazi, makar u pocetku, kasnije i od bandita i ostalih sa kojima se sprijateljis.
Na konferenciji sa Grigorovich-em je predstavljen i drugi addon pod nazivom STALKER Call of Prypiat, te planovi za STALKER 2.
Drugi STALKER addon bi se trebao pojaviti krajem ove godine. Kao i uvijek imamo puno ideja, ali samo neke ce biti prihvacene. Necemo dijeliti nikakve informacije dok ne odlucimo sta cemo raditi. U ovom momentu vec imamo nesto za pokazati. I definitivno mogu reci da cemo odraditi i STALKER 2.
CS je add-on, odnosno prequel. Stalker 2 ce se raditi iznova.
problem je sto ja ne znam sta da uradim sa flash-omnudim ga budzisi i nece ga, tralala, bas *******o...
Bring it on........
O shit...
Pa prema staroj izreci da iver ne pada daleko od klade ocekujemo da ce razvoj novog stalkera trajati bar 9 godina i da ce imati 150 raznoraznih bagova u prvih 15 m virtuelnog prostora za cije ce ispravljanje biti potrebno aplicirati 16 razlciitih verzija patcheva
Bez uvrede, ali Stalker je do sada uvek bio bagovit do zla boga.
CS je meni radio/radi bez ikakvih problema.
I bre Starac, pa ko nije imao problema sa Stalkerom, naročito Clear Sky.Druga je stvar da pravog ljubitelja Zone ne mogu destimulisati bagovi, a ni anomalije ni, mutanti,radijacija i ko zna šta.Clear Sky je mnogo bagovitiji od prvog dela, bar iz mog iskustva.Upravu su što se tiče razloga za bagovitost,rendomizacija zbog koje neminovno dolazi do kolizije u skriptama ili već čemu i igra puca.Zona je ogromna i prepuna NPC-ova , mnogo više nego u prvom delu.Još plus taj nesretni rat frakcija i gomila sporednih zadataka.Nisi jedini. Odigrao sam CS temeljito, i jos uvijek igram bez problema.
stavim flash u ono njegovo polje i nista se ne desava. sta da stisnem?Nemoguce da nece. Prvo ti mehanicar da zadatak da najdes 3 flash drive-a. Jesi to odradio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari