Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. — Clear Sky

@G!!! Ma sachekaj i uzivaj posle natenane:)
Vredi igrati opushteno.

@vdr1981 Uklet, nego shta:zgran: Hebo ga ukrajinac:p Chim nabavim neki snajp idem u pokolj, netju im to zaboraviti:mad:,)

Kako se uopste trazi artefakti. Ima onaj merac necega, sto drzi u levoj ruci, kad je pistolj u desnoj.
Rece mi neko u igri, da se artefakti mogu naci blizu anomalija, ali ja tamo nalazim samo radijaciju i smrt. Btw, igrao sam samo 10-tak minuta, ali ne znam kako se traze artefakti !!!!

Shto je zvuk intenzivniji - blizhi si artefaktu, ja sam dosad nashao samo jedan, mrzelo me a i bojim se anomalija:p

Kako se uopste trazi artefakti. Ima onaj merac necega, sto drzi u levoj ruci, kad je pistolj u desnoj.
Rece mi neko u igri, da se artefakti mogu naci blizu anomalija, ali ja tamo nalazim samo radijaciju i smrt. Btw, igrao sam samo 10-tak minuta, ali ne znam kako se traze artefakti !!!!

To ti je detektor udaljenosti od artefakta.Sto si blize bip je brzi i kad se skroz priblizis iskoci kamence(do tad je artefakt nevidljiv).Posle dobijas bolji detektor koji ti pokazuje i smer gde se nalazi artef.Znaci,kad god se kreces van puteva uvek "merac"u sake...;)

Poslednja izmena:
Merach:p
Radioaktivni, radiopasivni shto reche jedan stalker iz prvog dela:D

Pda, al sto je jaci zvuk, to je anomalija bliza. ***, ja tad bezim u drugom smeru, sta kao trebao bih da se jos priblizavam :zgran:.

Pda, al sto je jaci zvuk, to je anomalija bliza. ***, ja tad bezim u drugom smeru, sta kao trebao bih da se jos priblizavam :zgran:.

Evo ti savet...Podesi quick medkit na neki taster i cim te zahvati anomalija lupis po njemu.Tako potrosis par medkitova i imas artefakt koji mozes dobro da prodas.

Poslednja izmena:
Jedan offtopic - vidim da je kod nekih prilično nestabilna igra ("ispadanje" na desktop, BSOD). Od juče kod mene restart par puta i to najčešće kod učitavana snimljene pozicije. Da li je još neko imao restart?

Ima li neko lek za Vistu x64 ver. 1.5.03 ili 1.5.04 ako ima takvih molim vas da posaljete pm.
Na XP x64 radi ali sa bagovima u poslednje vreme i to veoma cesto ispada iz igre.

Poslednja izmena:
Evo ti savet...Podesi quick medkit na neki taster i cim te zahvati anomalija lupis po njemu.Tako potrosis par medkitova i imas artefakt koji mozes dobro da prodas.

Da, ali obicno sa anomalijom dodje i radijacija, kojoj medkiti ne mogu nista.
Cak sam jednom iskoristio onu iglu (protiv radijacije) i radijacija je ostala, health je nastavio da pada.

***eeeee, kad god se nesto sumnjivo desi, uvek pomislim na bug, je.bes ti taj gaming.
A sto je najludje ja sam originalni SoC presao BEZ IJEDNOG PATCHA (a mnogi su ovde kukali nedeljama), i sto je jos ludje, nisam imao vecih bugova (ako ne racunamo stalkere sto su se pekli na vatri na buretu :D).

Ako mislis i na rusku ver. da radi super onda si od malobrojnih koji su imali srece..
Ja sam na pola prekinuo sa igrom.Svaki put ispada u win..:mad:
Do pola je radila nekako ,a onda ni makac.
Valjda ce engl.ver. da bude bolja..Jedino sto moram sve ispocetka :smash:
I meni ispada u win :mad::mad: pocelo je sve cesce da se desava. Smorih se najgore. Sutra bih trebao da nabavim englesku verziju ili kako se vec zove pa da nastavim :D

pa antirad inekcija ne skida svu radijaciju... nekad je potrebno dve tri zavisi koliko sijash u mraku ;)

Ima li neko lek za Vistu x64 ver. 1.5.03 ili 1.5.04 ako ima takvih molim vas da posaljete pm.
Na XP x64 radi ali sa bagovima u poslednje vreme i to veoma cesto ispada iz igre.

Procesljao sam malo i ostale forume i koliko sam mogao da vidim, vecina ljudi nije u stanju da pusti igru na Visti 64x. Ja takodje nisam uspeo, tako da cemo morati malo jos da sacekamo dok ne iskoci neki valjan krak za 64-vorku. Sta da se radi...

Pa kako ima malo sidera, 58 je sasvim dovoljno i jos 343 lichera i na kraju kupis ono sto sam ja kupio pre 2 dana :d:d

Lako je tebi. Ti si sa tvojih 4MBs na SBB-u na torerentima 6-te klase, a ja sa mojih 1MBs na torrentima 8-me klase ( Zamunda, TL), uvek skidas max. brzinom. Kod mene prikazuje veliki broj seedera, ali je slab protok.
Mozda cu imati cast i da me posetis do kraja godine i pokazes kako se pravilni instalira ovaj komplikovani sw?

Hvala bogu, ne puca za sada.
Jedino nestabilan frame rate.

Da, ali obicno sa anomalijom dodje i radijacija, kojoj medkiti ne mogu nista.
Cak sam jednom iskoristio onu iglu (protiv radijacije) i radijacija je ostala, health je nastavio da pada.

Zato imas vodku..:D
Popijes dve tri flase i nema radijacije..:p
Stvarno je interesantno trazenje artefakata.U pocetku sam se sklanjao od amomalija, ali kasnije sam se uhodao i u skoro svakoj pokupio po neki artefakt..

edan offtopic - vidim da je kod nekih prilično nestabilna igra ("ispadanje" na desktop, BSOD). Od juče kod mene restart par puta i to najčešće kod učitavana snimljene pozicije. Da li je još neko imao restart?

Sto sam duze igrao igra je sve nestabilnija..dok se nije sasvim zakucala(negde oko polovine)..A taman sam nabudzio oruzje i zastitu..
Izlazi bag kad god hocu da predjem iz jedne oblasti u drugu..

meni ispada u win pocelo je sve cesce da se desava. Smorih se najgore. Sutra bih trebao da nabavim englesku verziju ili kako se vec zove pa da nastavim

Mislim da ces morati ispocetka..tesko da ce druga verz. da prepozna stare sejvove..:smash:

Poslednja izmena:
Lako je tebi. Ti si sa tvojih 4MBs na SBB-u na torerentima 6-te klase, a ja sa mojih 1MBs na torrentima 8-me klase ( Zamunda, TL), uvek skidas max. brzinom. Kod mene prikazuje veliki broj seedera, ali je slab protok.
Mozda cu imati cast i da me posetis do kraja godine i pokazes kako se pravilni instalira ovaj komplikovani sw?

secret word is: cryptload ;) pustish preko noci kada je na rs full protok za free usere i cao ujutru gotovo

Poslednja izmena:
Zato imas vodku..:D
Popijes dve tri flase i nema radijacije..:p
Stvarno je interesantno trazenje artefakata.U pocetku sam se sklanjao od anomalija, ali kasnije sam se uhodao i u skoro svakoj pokupio po neki artefakt..

Jao, pa ja zaboravih za rusko lekovito bilje :d.

Za artefakte mozda kasnije, kad se dobije neko odelo koje barem malo smanjuje uticaj radijacije ;).

Poslednja izmena:
Onaj xenglish.db što se može naći na internetu, jel to genuine language fajl izvađen iz evropske MULTI5 verzije ili je neko krpio i prevodio na svoju ruku?

Poslednja izmena:
Ja sam bio na toj sovjetskoj ali sta vredi sto ona radi stabilnije kad nista ne razumem pa sam presao na onu UK ver. i tu podosta odamakao ali je pocelo da izbacuje za medalju a na vistu nece pa nece jednom kaze fatal eror a druga varijanta je da nema diksa ubacenoga.

@ Zdravko treba da bacaš one zavrtnje oko sebe da bi znao gde je anomalija ;)

@ Zdravko treba da bacaš one zavrtnje oko sebe da bi znao gde je anomalija ;)

Ma znam bre. To koristim da bih zaobisao anomaliju.
Ali artefakti su kod anomalija, znaci treba im nezno prici :D, samo kako, a da ne kosta 5 litara votke ;).

pfff pukla igra u swampu i sada stalno puca prilikom ucitavanja bilo kog save..

^ Po n-ti put (pro)evropska verzija još ne postoji, samo (pro)ruska u raznim verzijama, neke izgledaju kao (pro)evropske, ali su u duši (pro)ruske :d:trust::)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno