Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. — Clear Sky

Pijavica izbacuje samo "proverena" resenja.
Ruske i "te neke" engleske verzije ranije nije bilo. Sinoc se pojavila verzija koja radi, stigla je, probace se pa ce da se iznesu utisKi.

Poslednja izmena:
Nema na TL nista novo, samo prepakovana ruska.

Ja kupio englesku pre neki sat i radi najnormalnije.
Mada ni sa ruskom nisam imao nikakvih problema.

Izasao lek i za Vistu x64

POTVRDJUJEM DA JE full ENG VERZIJA

Upravo instaliram javljam se sa utiscima

Pa da zakljucimo

Full ENG Verzija, radi bez problema

Poslednja izmena:
Ta tzv. "full verzija" se pojavila jos 9.septembra. Ustvari je multilanguage verzija. Sto moze potvrditi i slika u attachmentu. Dakle nije u pitanju nikakva ruska zakrpa i sl.

Prilozi

• Clear Sky.JPG
    Clear Sky.JPG
    63.1 KB · Pregleda: 105
Ja bogami igram na Vista x64, i sve je radilo super dok nisam trebao iz Dark Valley da predjem u Garbage...cini mi se da svaki puta tacno nakon 10sec igra izlece na desktop...

Ta tzv. "full verzija" se pojavila jos 9.septembra. Ustvari je multilanguage verzija. Sto moze potvrditi i slika u attachmentu. Dakle nije u pitanju nikakva ruska zakrpa i sl.

Iskreno ne znam ali ova verzija je postovana pre jedno 6 sati na alt.boneless usenet, jos uvek je u raw listi , tako da ocekujem da se pojavi zvanicni post za koji sat

Ne, to je ta prepakovana ruska verzija, samo izgleda kao engleska,
sve piše u NFO fajlu "full" engleske verzije:
This is the full english working version with patch up to 1.5.03.......

...This is confirmed working (I have put two seperate "packages" together to make the "bundle"). :d
...This will do very nicely until there is a scene release...

ENJOY

Drugim rečima samo je doradio i nalepio onaj english patch od 200mb,sačekajte da neka ozbiljna scenska grupa pusti igru u prodaju.

Poslednja izmena:
Novi wall dok se igra Clear Sky...:)
screenshot037ym4.jpg

Mozda bi mogao jedan Poll sa pitanjem da li je to full eng. vs repack version?
Cudo kako nekome radi, a ostalim ne?

Mozda bi mogao jedan Poll sa pitanjem da li je to full eng. vs repack version?
Cudo kako nekome radi, a ostalim ne?

Mogu da garantujem da je 99% FULL ENG ovo sto je upravo izaslo
Do veceras ce se rasiriti samo malo strpljenja

Meni ruska nije htela da radi, ova lepo mount install , updetujes nove patcheve i lekic to je to

Poslednja izmena:
^ Stvarno ne znam zašto se trudim, jesi li uopšte pročitao .NFO :wall:

Poslednja izmena:
^ Stvarno ne znam zašto se trudim, jesi li uopšte pročitao .NFO :wall:

Na usenetu nema nfo zato jos igra nije ni postovana na newzbin ili usenetu posto nfo fali, slazem se sa tobom za torrent tamo lepo pise i tu si u pravu

Nista videcemo u toku dana sta ce da se desi,
meni je bitno da radi i da je sve na eng i naravno bez cimanja sa instalacijom

Poslednja izmena:
He he,kakva zbrka...:)

@Jovyland,
Odlicna pozadina...;)

DonPaya,jesi li pokusao prelazak iz kordona u garbage?

Poslednja izmena:
He he,kakva zbrka...:)

@Jovyland,
Odlicna pozadina...;)

DonPaya,jesi li pokusao prelazak iz kordona u garbage?

rado bi da probam , trenutno sam na poslu , iskoristio sam firmin extra mega link zato sam tako i skino za bukvalno 30 min , startovao sam i igra radi, od 17h pocinjem da se igram pa javljam,

aj daj neku snimljenu poziciju pa da probam to bi bilo najbrze

Poslednja izmena:
^^^ Samo hoću da ukažem ljudima da ne gube vreme na nešto što potencijalno ne radi kako treba, jer nemaju svi ultra brzi net. Pogotovo što mi je neko nakarikirao 10 warn poena na 180 dana, pa i ovako igram na tankoj liniji i ove egzibicije mi zaista nisu potrebne:)

^^^ Samo hoću da ukažem ljudima da ne gube vreme na nešto što potencijalno ne radi kako treba, jer nemaju svi ultra brzi net. Pogotovo što mi je neko nakarikirao 10 warn poena na 180 dana, pa i ovako igram na tankoj liniji i ove egzibicije mi zaista nisu potrebne:)

Ok druze slazem se sa tobom, ne zelim ni ja da przim ljude da skidaju nesto sto ne radi. Svi smo na ivici pored ovakog vremena i treba nam zabava. Crysis Warhead samo sto nije izasao tako da smo svi nestrpljivi i nervozni.

Iskreno volio bih da je ovo ono sto svi ocekujemo

Poslednja izmena:
kakve ste przilice :d

Ipak izgleda da smo se zaletjeli, meni ova tkzv. en verzija sa patchom v1.5.04 i najnovijim lekicem radi isto kao i ruska, malo malo pa se zakuca a bogami bjese i 2x plavi ekran:wall:

Bas su je sfuserili :wall:

Meni je frame rate ocajan. ko ovo moze da igra na max u 1.6k :S

Poslednja izmena:
Ipak izgleda da smo se zaletjeli, meni ova tkzv. en verzija sa patchom v1.5.04 i najnovijim lekicem radi isto kao i ruska, malo malo pa se zakuca a bogami bjese i 2x plavi ekran:wall:

Bas su je sfuserili :wall:

Kod mene iskace na desktop, nego ima li kod tebe onaj stamina bar zajedno sa zdravljem i pancirom sto se prije 1.5.04 patch-a nalazio u inventaru, ili i dalje imas samo ova dva? Izgleda da se nije u potpunosti implementirao 1.5.04 patch ili ga lekic deaktivira..

Ja skinuo sa zaliva mornara sa mrtvachkom glavom, pa shta mi bog da:D
A vetj par dana igram keca i uzivam, odlichan replay value, igram vetj tretji ili chetvrti put, istrazujem i uzivam a usput i ubijam:)

Poslednja izmena:
Vrh Dno