Šta je novo?

S.T.A.L.K.E.R. — Clear Sky

Pa ja cu izgleda to i uraditi... jel ovo nema smisla ovako...

Ovo nelogicno zamrzavanje i seckanje igre(1-2sek)najverovatnije potice od drajvera.Taj problem je bio aktuelan i u SoC a cini se da je u ovoj ruskoj verziji jos izrazeniji ali su ga ljudi resavalji vracajuci se na starije drajvere,otprilike iz perioda kada je izasao prvi STALKER.E sad,kako bih ja mogao da instaliram drajvere iz marta-aprila prosle godine kada G92 nije bio jos aktuelan?
U svakom slucaju,treba ocekivati da "nevidija" izbaci neku betu ,sada kada je ww verzija vec aktuelna...

P.S.Rade li stari sejvovi sa ovim full prebacivanjem na engleski,ovo sto je bilo na pratebay?

Vidis ja imam isti problem sa atijem a ne bi trebalo da secka uopste... cak mi to ni ne smeta nego izbacivanje u win e to nervira... dok se to ne sredi ja cekam ;)

Pa to je i uradio :) Zna on odakle je igra, a koliko vidim gore na zidu, prilicno je precizno napravio i "podsetnike" za izgovor slova.Ovo je vrlo zeznuta rabota za englesko govorno podrucje:p I garant ce da otkrije koliko je bolje/lakse od njihovog spelovanja:D

Хexe ал ми је смешно што је лик баш из Tekсаса, боље није могло :D

Neka ga, neka uchi, lepo je to a chak i divno:)
Treba da vidish Japance koji uche engleski i R - L zezanciju:)

Evo dokopao sam se engleske verzije samo jos da nepravi porblema kao ona ruska-ukrainska tj. da nebaguje i ne iskace iz igre.

Neka ga, neka uchi, lepo je to a chak i divno:)
Treba da vidish Japance koji uche engleski i R - L zezanciju:)

hellous9.jpg

heRo heRo :d

Poslednja izmena:
Poceo da igram i zaglavio se :) Sta da radim sa onim likom na osmatracnici, nekim Petrom? Ne mogu da pricam s njim, ne mogu da ga upucam - sve sam pretrazio oko "Outpost-a" i nista. Lici mi na Hl2 kad ona riba nije htela da udje u lift :)

EDIT:
U pitanju je engleska verzija sa patchom

Poslednja izmena:
Poceo da igram i zaglavio se :) Sta da radim sa onim likom na osmatracnici, nekim Petrom? Ne mogu da pricam s njim, ne mogu da ga upucam - sve sam pretrazio oko "Outpost-a" i nista. Lici mi na Hl2 kad ona riba nije htela da udje u lift :)

EDIT:

Isti slučaj je bio i kod mene, morao sam ispočetka. Sad imam problem prelaska u drugi deo zone, jednostavno ne mogu da idem iz Cordona u Garbage. Izgleda da ćemo ipak morati da sačekamo pravu verziju.

Isti slučaj je bio i kod mene, morao sam ispočetka. Sad imam problem prelaska u drugi deo zone, jednostavno ne mogu da idem iz Cordona u Garbage. Izgleda da ćemo ipak morati da sačekamo pravu verziju.

EDIT:

;). Dakle, vidis da covek ima pravu verziju.

Ja igram rusku verziju sa patchem 1.504 i prevodom na engleski, i nisam video nikakve bugove do sad (u stvari jesam jedan, kada sacuvam, bude noc npr i odmah poginem, kad ucitam save, kao da prodje par sati, jer je odjenom jutro).

I nije mi jasno, pa evo covek igra eng verziju sa patchem, i ima problema.
Ili ti to isto igras rusku verziju prevedenu na engleski ?????????

;). Dakle, vidis da covek ima pravu verziju.

Ja igram rusku verziju sa patchem 1.504 i prevodom na engleski, i nisam video nikakve bugove do sad (u stvari jesam jedan, kada sacuvam, bude noc npr i odmah poginem, kad ucitam save, kao da prodje par sati, jer je odjenom jutro).

I nije mi jasno, pa evo covek igra eng verziju sa patchem, i ima problema.
Ili ti to isto igras rusku verziju prevedenu na engleski ?????????

Ma bre "oridjinale multilanguage" (english, french, german, italian, spanish) verzija :smoke:

Ja cu ipak sacekati englesku verziju igre, doduse pojavio se prvi ovakav torrent pre neki dan, al pitanje je sta je to u stvari... Na Demonoidu jos nema nicega, tako da sam pomalo sumnjicav...

Elem, cenim da je bolje da ste se suzdrzali malo svi vi koji igrate taj krpez od engleske verzije... Kruzi prica da ce ova engleska verzija igre biti i nesto sredjenija po pitanju perfomansi a i glitcheva, mada kad smo kod ovog drugog bojim se da je to neizbezno... Ostaje da se vidi samo da li ce biti bagova u manjoj ili vecoj meri...

Nego bas me zanima da vidim kako ce igra raditi pod Vistom 64x...?

hehehe, naleteh na ovo na nekom forumu, lik je iz Teksasa, i bas zeli da sazna nesto vise o tim vanzemaljskim hijeroglifima iz igre :D

img0086tl4.jpg

Respect :D

Ovo je monitor, a ne neki Samsunzi, Lgijevi i ostali krsevi.

Nego bas me zanima da vidim kako ce igra raditi pod Vistom 64x...?

Pa, ja sam ovu rusko englesko glitchobugovitu instalirao na ultimate 64x i na xp i ok vrti na visti.što je posebno glupo, fps je veći sa dx10 postavkama nego bez. Ali to samo u cs bazi, ali očito je tamo neki problem jer i na xp se tamo isto ponaša blesavo.

Na Visti x64 nece da se pokrene igra, ima neki error pri startu ( nikome nece ima svuda po netu )
Ja probao na XP sa SP3 tu radi a sad evo kod mene se mucim da izbunarim kako da pokrenem igru na x64 Visti ..

Poslednja izmena:
Ja danas instalirao eng. ver. na Win XP 64bit na vistu nesto nece.

meni je ruska skroz ok radila na visti, ali mislim bez patcha jer njega sam skinuo naknadno kao i onaj prepravak za prevod i sve dodao na xp i tako je ostalo. nego jesmo li definirali - jeli ova eng prava ili prava nije?jer kad se doda ono za prevod i ruska je engleska

Poslednja izmena:
meni je ruska skroz ok radila na visti, ali mislim bez patcha jer njega sam skinuo naknadno kao i onaj prepravak za prevod i sve dodao na xp i tako je ostalo. nego jesmo li definirali - jeli ova eng prava ili prava nije?jer kad se doda ono za prevod i ruska je engleska

To nije prava engleska verzija već repakovana ruska, za pravu englesku verziju još ne postoji odgovarajući lek....

Lol, pa ja to kazem malopre, a oni ne ne ovo nije ruska prepakovana, nego multi verzija.

Ljudi, dal ste vi normalni. Kako onda igrate ENG verziju, ako jos nema kreka ??

ovako je bilo i sa assasinom.radi ali bez jeruzalema, pa ima ruski fix za jeruzalem pa ovo pa ono pa pa-pa!
jednostavno naučimo da ne žurimo, ali nema tu pomoći...
sve je to prokletstvo dsl-a i flat-a...
nego englezi, koji kao igrate pravu englesku verziju, jeli se popravilo što u vezi sunca i fps-a?

ovako je bilo i sa assasinom.radi ali bez jeruzalema, pa ima ruski fix za jeruzalem pa ovo pa ono pa pa-pa!
jednostavno naučimo da ne žurimo, ali nema tu pomoći...
sve je to prokletstvo dsl-a i flat-a...
nego englezi, koji kao igrate pravu englesku verziju, jeli se popravilo što u vezi sunca i fps-a?

Nema sad sunca, pada kisha.

pojavila se full engleska verzija........ barem tako pise na TL......

Engleska verzija se pojavila poodavno al nije bilo aspirina za nju:p, e sad su ovi farmaceuti odradili dobar aspirin:banana: i bolesnik se uredno oporavio:d, kome treba adresa apoteke nek se javi preko pp:smash:

Da pojavila se full engleska verzija, ima uglavnom na svim private trackerima!

Sta podrazumevate pod "full eng verzija"??? Jel to ista ona od pre par strana koju ima vecina ili neka druga, zvanicna?

Vrh Dno