Pa to je i uradioZna on odakle je igra, a koliko vidim gore na zidu, prilicno je precizno napravio i "podsetnike" za izgovor slova.Ovo je vrlo zeznuta rabota za englesko govorno podrucje
I garant ce da otkrije koliko je bolje/lakse od njihovog spelovanja
![]()
Хexe ал ми је смешно што је лик баш из Tekсаса, боље није могло![]()
Neka ga, neka uchi, lepo je to a chak i divno
Treba da vidish Japance koji uche engleski i R - L zezanciju![]()
Poceo da igram i zaglavio seSta da radim sa onim likom na osmatracnici, nekim Petrom? Ne mogu da pricam s njim, ne mogu da ga upucam - sve sam pretrazio oko "Outpost-a" i nista. Lici mi na Hl2 kad ona riba nije htela da udje u lift
EDIT:
U pitanju je engleska verzija sa patchom
NAJZAD zeMski stalkeri?? Naravno, japanci se prvi setili
http://www.youtube.com/watch?v=VXxBKtZ2zZQ
http://www.youtube.com/watch?v=hbaGSEP_4x8&feature=user
http://arikai.com/![]()
Isti slučaj je bio i kod mene, morao sam ispočetka. Sad imam problem prelaska u drugi deo zone, jednostavno ne mogu da idem iz Cordona u Garbage. Izgleda da ćemo ipak morati da sačekamo pravu verziju.
EDIT:
U pitanju je engleska verzija sa patchom
Poceo da igram i zaglavio seSta da radim sa onim likom na osmatracnici, nekim Petrom? Ne mogu da pricam s njim, ne mogu da ga upucam - sve sam pretrazio oko "Outpost-a" i nista. Lici mi na Hl2 kad ona riba nije htela da udje u lift
![]()
. Dakle, vidis da covek ima pravu verziju.
Ja igram rusku verziju sa patchem 1.504 i prevodom na engleski, i nisam video nikakve bugove do sad (u stvari jesam jedan, kada sacuvam, bude noc npr i odmah poginem, kad ucitam save, kao da prodje par sati, jer je odjenom jutro).
I nije mi jasno, pa evo covek igra eng verziju sa patchem, i ima problema.
Ili ti to isto igras rusku verziju prevedenu na engleski ?????????
hehehe, naleteh na ovo na nekom forumu, lik je iz Teksasa, i bas zeli da sazna nesto vise o tim vanzemaljskim hijeroglifima iz igre![]()
![]()
Respect![]()
Ne, engleska verzija je u pitanju, zapravo multilingual i patch 1.5.0.4. dakle isto kao playerPAIli ti to isto igras rusku verziju prevedenu na engleski ?????????
Nego bas me zanima da vidim kako ce igra raditi pod Vistom 64x...?
Pa, ja sam ovu rusko englesko glitchobugovitu instalirao na ultimate 64x
Ja cu ipak sacekati englesku verziju igre
Pa jel ti vidis da ovi ljudi vec igraju eng verziju igre !!
meni je ruska skroz ok radila na visti, ali mislim bez patcha jer njega sam skinuo naknadno kao i onaj prepravak za prevod i sve dodao na xp i tako je ostalo. nego jesmo li definirali - jeli ova eng prava ili prava nije?jer kad se doda ono za prevod i ruska je engleska
To nije prava engleska verzija već repakovana ruska, za pravu englesku verziju još ne postoji odgovarajući lek....
ovako je bilo i sa assasinom.radi ali bez jeruzalema, pa ima ruski fix za jeruzalem pa ovo pa ono pa pa-pa!
jednostavno naučimo da ne žurimo, ali nema tu pomoći...
sve je to prokletstvo dsl-a i flat-a...
nego englezi, koji kao igrate pravu englesku verziju, jeli se popravilo što u vezi sunca i fps-a?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari