navukli ste me, ne mogu čekat pa eto da i ja jednom odigram neku igru na ruski.
i kako stvari stoje prodavač je poprilično brz...
ali vidim da ekipa ima peripetija s pokretanjem.
ali ako je vama pošlo za rukom, onda je izvodivo.
Jos...Desava se da se igra zaglupi po pitanju FPS-a.Framerate ,u jednom trenutku, padne na oko 20 i nize,tada snimim poziciju,izadjem iz igre , ucitam poslednji sejv i gle cuda!FPS opet na ~40.Cudno...Mozda patch otkloni taj problem,videcemo.
Stalker: Clear Sky needs 4 GiByte RAM, E8500 and dual GPU graphics card for maximum DirectX 10 graphics
• Minimal requirements:
- Windows XP (Service Pack 2)/Windows 2000 SP4
- Processor: Intel Pentium 4 2.0 GHz / AMD XP 2200+
- RAM: 512 MiByte
- 10 GByte free hard drive space
- 128 MiByte Direct X 8.0 compatible graphics card / Geforce 5700 / Radeon 9600
• Recommended requirements:
- Processor: Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+-
- RAM: 1.5 GiByte
- 256 MiByte Direct X 9.0c compatible graphics card / GeForce 7900 / Radeon X1950
• Optimal requirements:
- Processor: Intel Core2 Duo E6700 / AMD 64 X2 5200+
- RAM: 2 GiByte
- 512 MiByte Direct X 9.0c compatible graphics card / GeForce 8800 / Radeon X2900
• Extreme requirements:
- Windows Vista (Service Pack 1 required)
- Processor type: Intel Core2 Duo E8500 / AMD 64 X2 6000+
- RAM: 4 GiByte
- Direct X 10 compatible graphics card with 512 MiByte VRAM / Geforce 9800 GX2 / Radeon HD 3870 X2
Ajde Terzo daj neki shot iz dubine Zone,ja tesko da mogu dalje.Nista ih ne razumem...![]()
to se igra ruska verzija ? evropska bese 5-og septembra ?
jesi li ti igrao ovu igru ? (ja jesam) ? Dakle ? Pre nego sto mi kazes tako nesto ocekujem da si doticno probao, a ova tema se ne zove " volite i hvalite clear sky inace bezite odavde" jel tako ?
nije tako druže i slobodno piči o svim negativnostima.to se i traži, kad igrači pričaju o igrama, stvarno stanje stvari a ne plaćeni mali oglasi.
zato i volim ovaj forum. jer bude i pro i kontra.
ja od igre ne očekujem previše, čisto mi se igre nešto novo. iskreno, ni prvi dio me nije oborio s nogu ali ima svojih momenata. valjda će biti momenata i u ovom.
a to s zvukom puške i pištolja,svaka čast na perfekcionizmu ali ja to vjerovatno ne bi ni ubra.nije mi to baš detalj koji bi me ubo u uho.
previše sad brijemo na detalje, a sjetite se vi malo stariji igrači, ko gx-x, koliko smo uživali u half life-u, a di je to bilo od današnjih detalja. ali, kad su nas navukli da za grafulje dajemo po pun ureackej para,a onda neka to prate kvalitetom izvedbe.
ali, da zaključim jer nervozna ekipa čeka da završim post, s obzirom koliko velika većina nas plaća za igre koje igramo, zar smo bolje i zaslužili?
standard površne mode, kako dođe, tako ode...
Nego nema nam ga nesto Starac Focho od stotinu ljeta, da nam opet nesto novo nabaci a u vezi doticne igre...![]()
Maaa, get out of town... Znam ja da se tebi STALKER svidja,seti se samo koliko si vremena proveo uz SoC,pa malo modovi,pa malo "gangsta walk",sharper textures itd.Znas sta jos mislim,ti si jedan od najvecih zaljubljenika u ove dve igre!Zato te i pogadjaju svi bagovi i praistoriski engine. Pozzzz.........
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky will be delayed "a few days" from its expected release on September 5. We've gotten indications about this and attempted to get a confirmation from GSC Game World, and while we received no reply, Shacknews confirmed the delay with publisher Deep Silver. What we can add is a report we got from a retailer who says the boxes were recalled from the distributer when it was discovered they did not contain CD keys
hehe, za Gx-a
GET OUT OF HERE, STALKER
ja bih dodao
I said come in, don't stand there
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari