.:GoRaNStEin:.
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2005
- Poena
- 379
Hehe, sudeći po komentarima na raznim forumima, prvo smo dobili SoC, a sada napokon i kafu, a la "Clear Sky", ali onu gorkog ukusa. 
Par puta me "kolega" jednostavno izgurao iz zaklona i dobijem metak omah, a ja kad hocu njega da odguram kao da sam u drvo udario.Bas kolegijalno i AInteligentno...
![]()
...nisu mi bitne sitnice tipa zvuk izvlačenja oružja, niti zvuk hodanja u vodi, koji je isto katastrofa...
Jesu li Rusi/Ukrainci ikada nesto napravili kvalitetno, kako treba ?
Jesu li Rusi/Ukrainci ikada nesto napravili kvalitetno, kako treba ? Ne ocekujem perfekciju ali makar da ne vredja inteligenciju i koliko toliko deluje doradjeno.
Space Rangers 2![]()
Hehe, sudeći po komentarima na raznim forumima, prvo smo dobili SoC, a sada napokon i kafu, a la "Clear Sky", ali onu gorkog ukusa.![]()
Jesu li Rusi/Ukrainci ikada nesto napravili kvalitetno, kako treba ? Ne ocekujem perfekciju ali makar da ne vredja inteligenciju i koliko toliko deluje doradjeno.
I finally got a great amount of quality and performance. I'm totally enjoying the game but there's one thing I DESPISE: ****ing npcs in my way. Sometimes they will stand in the door talking to you when there's a blowout and you have 60 seconds to find cover or you die. This happened to me: I hit F5 to save and as soon as I did the blowout started. I had to run to cover but this one ****ing npc stood in the door saying "hey whatsup" and would not move. I ended up killing him but with a cost: entire faction now hates me. ****.
Loša ti je analogija, CoD4 se kupovao zbog multiplejera...Vodka???
Mislim,dzaba sva perfekcija u CoD4 kad za novac koji ste dali dobijate par sati zabave.STALKER nudi malo vise...![]()
Nego nema nam ga nesto Starac Focho od stotinu ljeta, da nam opet nesto novo nabaci a u vezi doticne igre...![]()
Loša ti je analogija, CoD4 se kupovao zbog multiplejera...
MOzda i nije...Pa sta je MP u CoD4 nego par sati zabave?Probao sam ja i to,video da neznam i batalio.![]()
MOzda i nije...Pa sta je MP u CoD4 nego par sati zabave?Probao sam ja i to,video da neznam i batalio.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari