druze pa uvek je tako i bilo u zadnje 2-3 godine, nista ovo nije novo, sve smo ovo vec videli
Svima nama je u nekom trenutku bilo da necemo isplatiti hw, a to da sam kupio btc onda nekad to je ono da su babi...
Da nisam prodao black coine koje sam iskoao za 1 dan sad bih imao preko 200 btc i to se ne vazi to je kao sedmica na lotou
Bilo proslo idemo dalje svi ce sve isplatiti i malo zaraditi
to i ja pricam kolega, ali nema ko da slusa, samo racunaju trenutnu isplativost i nista vise, ne gledaju nimalo u "daljinu", jer se kupljene grafike mogu otplatiti za samo 1 mesec kopanja![]()
omnik druze, prijatelju ajde ti si bar pametan vidi ovako da si na pr imao prosle godine tokom leta oko 5 MH u scrypt-u i to je pravilo onda oko 160-180 coina mesecno otprilike , da si tih 180 coina prodao po 48$ imao bi 8640$ sa kojima bi isplatio ulaganje u graficke i to za samo jedan mesec kopanja, da li ti je sada jasno o cemu mi pricamo
ma gluposti.
bolje čekati pump u novčićima nego u 20 grafika. grafike daju samo neki lažan osećaj sigurnosti da ako sve ode dođavola da će se nešto izvući od njih. a nit će ovo pući, nit će oni izvući nešto (a kada kažem pući - mislim da padne na 50 $).
shvatiće to neki valjda, samo će biti kasno.
Koliko ja vidim, gpu mining podrzavaju samo oni koji su odavno otplatili hardware i kopaju iz navike, verovatno i sami svesni da ga ne mogu prodati, ali znaju da mogu da dobiju pare nazad, ako kojim slucajem, hardver otkaze u garantnom roku. Verovatno ce se i distributeri i razne inspekcije cuditi kada vide da AMD pravi proizvod koji crkne bas mesec dana ili manje od isteka garancije. Dati nekom savet danas da se u to upusti je zaista neodgovorno.
pada li mozda na um, vama pametnima, da kada bi SVI samo kupovali novchice (tj bili pametni), ko bi onda odrzavao mrezu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari