druze pa uvek je tako i bilo u zadnje 2-3 godine, nista ovo nije novo, sve smo ovo vec videli
Svima nama je u nekom trenutku bilo da necemo isplatiti hw, a to da sam kupio btc onda nekad to je ono da su babi...
Da nisam prodao black coine koje sam iskoao za 1 dan sad bih imao preko 200 btc i to se ne vazi to je kao sedmica na lotou
Bilo proslo idemo dalje svi ce sve isplatiti i malo zaraditi
to i ja pricam kolega, ali nema ko da slusa, samo racunaju trenutnu isplativost i nista vise, ne gledaju nimalo u "daljinu", jer se kupljene grafike mogu otplatiti za samo 1 mesec kopanja 🙂
omnik druze, prijatelju ajde ti si bar pametan vidi ovako da si na pr imao prosle godine tokom leta oko 5 MH u scrypt-u i to je pravilo onda oko 160-180 coina mesecno otprilike , da si tih 180 coina prodao po 48$ imao bi 8640$ sa kojima bi isplatio ulaganje u graficke i to za samo jedan mesec kopanja, da li ti je sada jasno o cemu mi pricamo
ma gluposti.
bolje čekati pump u novčićima nego u 20 grafika. grafike daju samo neki lažan osećaj sigurnosti da ako sve ode dođavola da će se nešto izvući od njih. a nit će ovo pući, nit će oni izvući nešto (a kada kažem pući - mislim da padne na 50 $).
shvatiće to neki valjda, samo će biti kasno.
Koliko ja vidim, gpu mining podrzavaju samo oni koji su odavno otplatili hardware i kopaju iz navike, verovatno i sami svesni da ga ne mogu prodati, ali znaju da mogu da dobiju pare nazad, ako kojim slucajem, hardver otkaze u garantnom roku. Verovatno ce se i distributeri i razne inspekcije cuditi kada vide da AMD pravi proizvod koji crkne bas mesec dana ili manje od isteka garancije. Dati nekom savet danas da se u to upusti je zaista neodgovorno.
pada li mozda na um, vama pametnima, da kada bi SVI samo kupovali novchice (tj bili pametni 😀), ko bi onda odrzavao mrezu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari