Ako to bude, nemoj da je neko vise pljuvao po RTS-u![]()
piše na više mesta da će i liga šampinjona ići u HD
Cinergy USB XS HD, cale ga uzeo sebi za 85 eura i milina kakav signal ima.
NA RTS HD ponovo reemituju FTVHD u 1080i.
@Bane, probaj pronaći neki od NEotin modela, jako su povoljni, a služiće tri godine koliko će ići ovaj standard.
u Becu prosle nedelje
ja preporucujem Leadtek DTV2000H, ima i analogni i digitali (DVB-T) tjuner a i FM radio, daljinski, timeshifting, programirano snimanje (ukljucujuci i automatsko ukljucivanje i iskljucivanje racunara).... Moze da se nadje za nesto vise od 4000 din. Softver je standardni Leadtekov koji, izmedju ostalog podrzava i MPEG4 AVC. Jedino sto mora procesor da bude malo jaci da bi mogao da dekodira 1080i...Sinoc mi je malo seckao FTV HD atlonu 4800+
ja preporucujem Leadtek DTV2000H, ima i analogni i digitali (DVB-T) tjuner a i FM radio, daljinski, timeshifting, programirano snimanje (ukljucujuci i automatsko ukljucivanje i iskljucivanje racunara).... Moze da se nadje za nesto vise od 4000 din. Softver je standardni Leadtekov koji, izmedju ostalog podrzava i MPEG4 AVC. Jedino sto mora procesor da bude malo jaci da bi mogao da dekodira 1080i...Sinoc mi je malo seckao FTV HD atlonu 4800+
Pitanje je da li taj leadtek software moze da radi deinterlace preko graficke?
I da li ima EVR? To je posao,sve dok obradjuje preko procesora to ne valja.
Pogotovo zbog sportskih dogadjaja! Znaci vrlo bitna stavka je da moze da radi DXVA- :wave:
Opa, prenos basketa Srbija-Litvanija u HD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari