Šta je novo?

RTS HD!

Gledao sam sinoć Braga-Partizan HD prenos i prilično sam zadovoljan, naravno da može bolje ali i ovo je super bilo!

Poslednja izmena:
Svetsko prvenstvo u karateu, prvi put RTS prenosi u 1080i sa dolbi digital zvukom. Moji utisci su odlicni.

Da, odlično izgleda 🙂

Nije lose, nije lose...🙂 Jos samo da je bitrate malo veci od ~5Mbit/s

A kako dobijate RTS HD signal, preko kablovske, iptv, antenom?

antenom...

sto se tice bit rate-a za digitalno emitovanje, ako ostane kako se sada prica netje biti dobro... 2 megabita za sd i 4 za hd kanale...

hoce li veceras grobari biti prenoseni u HD i da li ce se moci gledati preko Ikoma?

@faca

Nije RTS Digital nego RTS HD, to su razliciti programi.

toga nema na kablovskoj, kako to da uhvatim?

Je l' se prikazuje nešto trenutno? Našao sam kanal, ali mi je crn ekran. Ostala 3 normalno rade...🙂

Ma može i bez antene... :d

Je l' se prikazuje nešto trenutno? Našao sam kanal, ali mi je crn ekran. Ostala 3 normalno rade...

1080i, piše Dolby za zvuk, ali ipak Strajnić koji čeka uključenje u dnevnik je priceless sa komentarima. 😀😀😀

Poslednja izmena:
Pustio sam kod matorih na panasonic vieri, slika je boli glava , ali na svom samsung ps42a410c1 nikako ne uspevam. Da li je moguce da ja nemam digiralni tjuner na plazmi iz 2009. god ! ?

Nemas MPEG4 dekoder nego MPEG2 i zato ne vidis sliku. Isto je i kod mene 🙁

Nemas MPEG4 dekoder nego MPEG2 i zato ne vidis sliku. Isto je i kod mene 🙁

Ne verujem! ? Ali, nemam uopste mogucnost da pretrazujem po digitalnom opsegu, samo s(cable) i c(antena), tako da mislim da nemam ni mpeg2, nemam uopste nikakav digitalni tuner... neverovatno...

Nije samo 5.1 nego Dolby D EX 5.1, to je valjda nesto kao 6.1

Ha ha "kako ga ovaj dade glavom udari ga u glavu" ovak komentator je koma, jer oni znaju da ih mi gledamo dok k.enjaju

03112010117.jpg

03112010118.jpg

Poslednja izmena:
Da li je neko primetio da je zadnjih mesec dana a mozda i vise signal malo slabiji?

I da li neko zna kako se na samsung plazmi moze videti nivo signala?

Ja nisam primetio da je signal lošiji.

Pocela je da mi secka slika a do sada je bila sasvim OK, pa zato pitam.

ide li tenisu hdu? mrsko mi da stavljam antenu i pretrazujem kanale, a na kraju se ispostavi da nema hd prenosa....

EDIT: da odgovorim sam sebi 😀 ide!!!

Poslednja izmena:
I to u 1080i.

Nazad
Vrh Dno