Šta je novo?

RTS HD!

Gledao sam sinoć Braga-Partizan HD prenos i prilično sam zadovoljan, naravno da može bolje ali i ovo je super bilo!

Poslednja izmena:
Svetsko prvenstvo u karateu, prvi put RTS prenosi u 1080i sa dolbi digital zvukom. Moji utisci su odlicni.

Da, odlično izgleda :)

Nije lose, nije lose...:) Jos samo da je bitrate malo veci od ~5Mbit/s

A kako dobijate RTS HD signal, preko kablovske, iptv, antenom?

antenom...

sto se tice bit rate-a za digitalno emitovanje, ako ostane kako se sada prica netje biti dobro... 2 megabita za sd i 4 za hd kanale...

hoce li veceras grobari biti prenoseni u HD i da li ce se moci gledati preko Ikoma?

Najavljen je prenos u HD-u sa 5.1 zvukom na HDRTS experimentalnom kanalu!!

@faca

Nije RTS Digital nego RTS HD, to su razliciti programi.

toga nema na kablovskoj, kako to da uhvatim?

RTS HD se emituje putem DVB-T, tako da ga hvatas obicnom loga antenom, na prozoru stana ili krovu zgrade.

Je l' se prikazuje nešto trenutno? Našao sam kanal, ali mi je crn ekran. Ostala 3 normalno rade...:)

Ma može i bez antene... :d

Je l' se prikazuje nešto trenutno? Našao sam kanal, ali mi je crn ekran. Ostala 3 normalno rade...

1080i, piše Dolby za zvuk, ali ipak Strajnić koji čeka uključenje u dnevnik je priceless sa komentarima. :D:D:D

Poslednja izmena:
Pustio sam kod matorih na panasonic vieri, slika je boli glava , ali na svom samsung ps42a410c1 nikako ne uspevam. Da li je moguce da ja nemam digiralni tjuner na plazmi iz 2009. god ! ?

Nemas MPEG4 dekoder nego MPEG2 i zato ne vidis sliku. Isto je i kod mene :(

Nemas MPEG4 dekoder nego MPEG2 i zato ne vidis sliku. Isto je i kod mene :(

Ne verujem! ? Ali, nemam uopste mogucnost da pretrazujem po digitalnom opsegu, samo s(cable) i c(antena), tako da mislim da nemam ni mpeg2, nemam uopste nikakav digitalni tuner... neverovatno...

Nije samo 5.1 nego Dolby D EX 5.1, to je valjda nesto kao 6.1

Ha ha "kako ga ovaj dade glavom udari ga u glavu" ovak komentator je koma, jer oni znaju da ih mi gledamo dok k.enjaju

03112010117.jpg

03112010118.jpg

Poslednja izmena:
Da li je neko primetio da je zadnjih mesec dana a mozda i vise signal malo slabiji?

I da li neko zna kako se na samsung plazmi moze videti nivo signala?

Ja nisam primetio da je signal lošiji.

Pocela je da mi secka slika a do sada je bila sasvim OK, pa zato pitam.

ide li tenisu hdu? mrsko mi da stavljam antenu i pretrazujem kanale, a na kraju se ispostavi da nema hd prenosa....

EDIT: da odgovorim sam sebi :D ide!!!

Poslednja izmena:
I to u 1080i.

Nazad
Vrh Dno