@damir - slazem se- risen 2 je neuporedivo teza igra od Arcanie ali nekako kad ukljucim subtitle i vidim taj dizajn, ili kada vidim interfejs igre sve me podseca na prokletu Arkaniju iako u sustini nije ni blizu kao sto si rekao 😀
Iskljucio sam depth of field ali i dalje mi iskacu objekti- npr. drvece i sitniji detalji se stalno izoblicuju ili kako vec da opisem. Nije mi grafika u igrama nikad najbitnija stvar ali taj detalj mi stvarno smeta. Ne znam jel to problem do mog kompa ili je svima tako.
@kuzma - ok nije problem 🙂 ne dolazim na forum da hejtujem ili trolujem vec da opusteno razmenim misljenja o necemu sto igram, mada kako je forum mesto na kom se srecu ljudi razlicitih misljenja - vrlo lako dodje do nesuglasica ali opet nista strasno 🙂
Risen 1 je meni odlicna igra, stvarno je imala super atmosferu, mada je prica malo cudna ali ok tako da svakako nije za poredjenje sa Arcanijom (vise mi je muka od spominjanja te glupe igre 😀)
E vidi ovako, ja sam fan TES serijala a zavoleo sam ga uz Morrowind koji sam igrao svake godine iznova evo sve do pojave Skyrima. O skyrimu sam menjao misljenja, tako da sam jednom pomislio da je i Oblivion bolji od njega ali proslo je dosta vremena i shvatio sam da je Skyrim rame uz rame sa Morrowindom ( TES3 ima neke stvari mnogo bolje ali i TES5 ima druge stvari dosta bolje odradjene), no to je moje misljenje.
Ja se izvinjavam zbog offtopica