Nema...Ili sam ja corav,'bem li ga... :d
Otkad ih imam nisam nabasao ni na jedan dijalog da nemam zvuk.
everything you ever needed to know about rune magic
sa obzirom da vise nema magije, lepo su smislili da ubace voodoo, jedino mi ne ide u glavu da li je u pitanju isti bezimeni heroj kao u kecu ... ako jeste.. kako je on to izgubio svoje skillove ??
nazalost ne mogu da predjem preko grafickog izgleda i animacije, pa mi se g1 i 2 ne igraju...
ovo ti je velika greska. Taj razlog grafike koji si naveo se prebrodi za 2 min. Animacije u starim gotikama su do dan danas najkompletnije od svih igara koje sam igrao... imas cak i animaciju za okretanje raznja. Ai je kao da su pravi ljudi i zivotinje, a sloboda u svemu je neverovatna, kao da nije igra nego pravi zivot.... Po meni, Gothic 2 : The Night of The Raben je najbolji RPG ikad napravljen... remek delo.
Po meni, Gothic 2 : The Night of The Raben je najbolji RPG ikad napravljen... remek delo.
Hm a da ne cekas da zavrse razgovor,samo ih prekines?
Secam se da sebastiano ne dozvoljava da ga prekines ali zato guvernera mozes bez problema..
Btw malopre smo se upoznali,ja sam bio sa drugarom da gleda onaj netbook![]()
morali su da ubace kotrljanje... da ne pa'ce dete:smackbum:- Most monster attacks can be blocked now
- Player has the ability to dodge during combat
Stigoh do Krakena, pokušavao pola sata, izgubio sve živce, bataljujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari