Šta je novo?

Rimejk snova

Hm godine i igranje.... imam 34 i dalje volim da se igram kada imam slobodnog vremena ali zato sada trazim i da to sto igram ima to nesto inace pre krenem da igram starudiju ako novi naslovi smaraju.Sto se godina tice igram frelancer na mrezi na eu serveru najstariji lik tamo ima oko 65 godina i provodi bas dosta vremena tamo.Kada nije tamo zajase svog harlija i odjezdi nekuda.
Zakljucak cekam da odem u penziju da se izigram kao blesav............. hehehe

Tyrian 3D recimo...

Prince of persia... Ali onaj old-school fazon!

uuuu tyrian je bio dobar, gooomila oruzja i dodataka..

Ne ne, Moonstone i tačka!

Moonstone.png

al je krvav da boli.... kakav mortal kombat, moonstone je olicenje genocida nad kompjuterskim sprajtovima....

giana sisters,
4wd, ili ti 4 wheel drive,
commandos.

Al Quadim,
Sleepwalker (kad bi bio odradjen sa grafikom tipa Neighbours From Hell)
Screamer 1/2/Rally
Road Warrior/Quarantine
Cruise for a corpse
System Shock
Bioforge...

inace, doom ima kao mod za doom3, ali ima par4 glitcheva i tezak je ko sam djavo, a tyrian ima nege na konzolama (GameCube mislim), a najavili su novi deo multiplatform...
Duke3d ima gomila verzija, ja imam neki sa 3d modelima protivnika i HD teksturama, drugacijim eksplozijama i kojecime izmenjenim, i radi fino, nema bagova...
Mislim da se SystemShock2 radi kao mod za hl2, ali nisam siguran...
Quake 1 i 2 mislim da isto imaju da se uzmu kao modovi za doom3, ali nisam siguran u kvalitet...
Za FIFE/NBA/NFS mislim da se nista ne bi dobilo prebacivanjem u novije endzine...to je ionako ono sto rade vec godinama sa njima...

PS. voleo bih da vidim i Flashback/Fade to Black remakeove...

Poslednja izmena:
Tyrian 3D,Test Drive 2,SS 2,Gta 2,Fifa 98 indoor :D Desperados(prvi deo)...Sad igram Commandose I,vraca stare uspomene.

KAKO SAM MOGAO DA ZABORAVIM!!!

Loderunner ***...

Loderunner ima jedno 'iljadu rimejkova, po kompu mi se vukao neki bas fensi, ali sa nivoima identicnim ko original...

Voleo bih da odigram Twisted Metal 2 sa napucanom grafikom,eventualno malo boljom fizikom vozila.

Uh Syndicate.....

Diablo 1, morrowind sa boljim AI-om, wipeout, i naravno twisted metal 3

3D Alladin :p

i meni se svidela K240, presao sam sve nivoe (davno, kad se pojavila) na A500 sem poslednjeg.
Bilo je problema oko ucitavanja pozicije i uopste igranja na A500 sa samo 512Kb chip RAM-a (bagovalo se), tako da poslednji nisam zavrsio jer nisam mogao da ucitam poziciju a i bio je tezak.

mi smo kod drugara igralii utopiu, ja nisam mogao na a600 zbog kicka, kao i k240 prilicno teska jer sve utice na kvalitet zivota gradjana, ali zaista dobra igra..

-Kick off 2 - Final Whistle (Samo da se uradi preko celog ekrana, znaci Overscan mode na Amigine znam zasto je izostao. Igra je prakticno imala milion kombinacija)

final whistle je nekako lamerast... golman kao da je na steroidima, i gol može da se postigne na svega dva - tri, manje više identična načina. mislim da je ko2 extended ipak mnogo bolji

setih se fenomalne igrice za rimejk... "The Killing Cloud"
ono filovana 3D grafika, letis helikopterom iznad GRADA.. izgleda mi sjajno i danas, samo je jako spora (secka), a tek kakav bi rimejk bio

ma cannon fodder sa 3d engine om od company of heroes-a

Nekako mi je bas tesko da se pomirim s tim da je gotovo s takvim pristupom pravljenju igara... Nikad vise necemo videti igre u tom fazonu, otprilike by gamers (geeks) for gamers . Ceo amiga fazon mi je toliko dobar , da prosto ne znam sta bi' pre zeleo da se ponovo napravi.

Ruff 'n' Tumble HD :)

@marty, e a stvarno je uvod bio extra, mi kad smo prvi put pokrenuli igru nismo mogli da verujemo da je to PESMA a ne melodija i one digitalizovane slike.

Voleo bih da vidim remake duhovite i - u svoje vreme veoma originalne - igre Rockstar Ate My Hamster. Izašla je negde 1989. i igrala se na svim tada aktuelnim platformama. Taj šašavi humor ne mogu ni danas da zaboravim, mada moram da priznam da je umela da bude i malo monotona. Završih je pre neki dan na emulatoru. :)

\Moonstone rimejk u pokusaju...fx su malo zamarajuci...a i pitanje je da li ce je covek ikad zavrsiti

Nekako mi je bas tesko da se pomirim s tim da je gotovo s takvim pristupom pravljenju igara... Nikad vise necemo videti igre u tom fazonu, otprilike by gamers (geeks) for gamers . Ceo amiga fazon mi je toliko dobar , da prosto ne znam sta bi' pre zeleo da se ponovo napravi.
Meni je OK da igram i A500 igrice samo nikad vremena.

Poslednja izmena:
Eh kad bi ovako nesto obradili... :(
Celtic Tales Balor of the Evil Eye
[youtube]iAnV3eAKajU[/youtube]
New Horizons
[youtube]XVefgmxLOqk[/youtube]

Vrh Dno