Boris Lozac je napisao(la):Ok, uzeo sam Richarda, ODLICAN je, nego mi je FPS los.... video sam kao da treba da se upali FAST writes i stavi AGP aperture 128, to sam stavio, ali nisam probao sam upaljenim fast writesom(trenutno sam na poslu), jel ima jos nesto sto moze da se uradi, nesto sto se skoro provalili, znaci za sto bolji frejming...???
Imam Barton 2500, 512 ddr, ati 9200 se....
Boris Lozac je napisao(la):Pa jel moze da se instalira na ovu nasu "divlju" verziju...??
drapin je napisao(la):Nema problema sa patch-om, primeni ga naravno na "originalnu" instalaciju. Inace oficijelni patch je ujedno i NoDVD patch !Bas lepo od njih, prijatno iznenadjenje kad sam proizvodjac/autor softvera resi "nase" probleme... :d
Calibra 4WD je napisao(la):Googlaj malo nacices ga,ja idem danas kod kuma koji ima wireless 2Mbita da narezem disk sa "narucenih" 500MB DL-a.Mogu da ponesem u subotu na Lan okupljanje ako ti je mnogo da skidas patch
Boris Lozac je napisao(la):Pa Colin 4 koji ima 5 puta bolju grafiku mi radi sve na high na 1024, mislim u cemu je fora...?
Boris Lozac je napisao(la):Sa patchom nisam nista dobio, nikakav napredak u FPS-u i grafici, samo mi je sad losije staklo kad pukne, znaci ne verujem..!
Pa Colin 4 koji ima 5 puta bolju grafiku mi radi sve na high na 1024, mislim u cemu je fora...?
Boris Lozac je napisao(la):Juce sam malo smanjio detalje... ostavio sam 800x600x16, ostavio sam na High ali sam odsiklirao sve ono, znaci Car reflections, triple buffer, shadow, i sad OK radi, znaci jos uvek secka, ali ima oko <= 20 fps, mozda budem sve stavio na LOW, nemam pojma, ali moze da se igra i ovako...
Ali kako sam pop****o, znaci zadnji test u onoj Advanced skoli, nikako da odvozam za ono vreme koje treba, i vozim pola sata, i kao, ma sutra cu, i uopste mi nije sacuvao sve one druge sto sam prosao na Advanced, sad moram sve ispocekta, odlepio sam....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari