Šta je novo?

Richard Burns Rally!

Kod mene je upravo tako "CD1" i "CD2" ! Mislim da to nije bitno, jer se na diskovima nalazi prepakovani DVD (multipart arhiva koju je pravila grupa RELOADED, a proteze se duz drugog cda - reloaded-setup.W02) !

Poslednja izmena:
Ok, uzeo sam Richarda, ODLICAN je, nego mi je FPS los.... video sam kao da treba da se upali FAST writes i stavi AGP aperture 128, to sam stavio, ali nisam probao sam upaljenim fast writesom(trenutno sam na poslu), jel ima jos nesto sto moze da se uradi, nesto sto se skoro provalili, znaci za sto bolji frejming...???
Imam Barton 2500, 512 ddr, ati 9200 se....

Boris Lozac je napisao(la):
Ok, uzeo sam Richarda, ODLICAN je, nego mi je FPS los.... video sam kao da treba da se upali FAST writes i stavi AGP aperture 128, to sam stavio, ali nisam probao sam upaljenim fast writesom(trenutno sam na poslu), jel ima jos nesto sto moze da se uradi, nesto sto se skoro provalili, znaci za sto bolji frejming...???
Imam Barton 2500, 512 ddr, ati 9200 se....

Mislim da to nema veze sa iskljucivanjem fast writes-a. Kod mene je iskljucen i lepo radi.
Tebi bi verovatno pomoglo iskljucivanje tog SE na grafickoj...
Ubi malo detalje, grafika i tako nije za pohvalu, bitno je za RBR da je igriv.

Pa ono, ne bi sad sve na LOW i da stavim 640x480... mislim sigurno ima neka fora, nesto AA, verzija drivera, ili tako nesto....?

Kara te tak 9200 Se ,spor je on za igre dosta,kad bi bio narem obicni 9200 bilo bi mnogo bolje jer mu je magistrala 128bita

Pa i ovaj moj je na 128 bita.... Club 3D

Pa kako je onda Se,gde je osakacen u odnosu na obican 9200?

Nemam pojma, na kutiji mi pise Club 3D Radeon 9200 se, 128 mb, 128 bit....
Ne znam u cemu je fora...

Evo copy/paste iz Imtelovog cenovnika,oni su zastupnici Club 3D

Club-3D ATI Radeon 9200SE, AGP8, 128MB DDR, 64bit, DVI,TV-out,garancija 2 god.

RBR je tragicno neoptimizovan, nema neke velike pomoci. Onakva prosecna grafika sa tako niskim frame rate-om je skandalozno. Ja ne mogu da ga vozim ( kako bi hteo i kako vozim sve ostale voznje ) ni sa 9700Pro ! Pogled izvan kola, fps oko 40. Posto ATI ne reaguje bas mnogo ni na rezoluciju ni na paletu boja, to je otprilike to. Na forumima sam pronasao mnoge fore&fazone, ali nista to ne utice bitno.

Istina, iz kabine i na nizoj rezoluciji ide uz neka podesavanja do 60-70. Ali posto su takvi uslovi meni licno neupotrebljivi, ja jednostavno i ne vozim uopste RBR, vaznije su mi moje oci !

Poslednja izmena:
Drap sta ti smeta ocima frame rate od 40-60 slika u sekundi?

Da, ja iz kabine i vozim, kad stavim onu kameru odozgo, onda tek ne moze da se igra... nemam pojma, stavicu sve na low, j**e mi se za grafiku, zato sto je fizika odlicna, ali steta sto je tako lose optimizovana.. nadam se nekom patchu....

Vec je izasao patch koji popravlja mao frame rate i jos dosta drugih stvari

Poslednja izmena:
Pa jel moze da se instalira na ovu nasu "divlju" verziju...??

Pa jel moze da se instalira na ovu nasu "divlju" verziju...??

Dobicu ga veceras pa cu probati,nek javi neko ako je vec pokusavao

Kako se dopisujemo, kao preko ICQ-a ;)
Ajde javi kakav je...
jel imas link mozda ka patchu....? i koliko je veliki.....?

Nema problema sa patch-om, primeni ga naravno na "originalnu" instalaciju. Inace oficijelni patch je ujedno i NoDVD patch ! :D Bas lepo od njih, prijatno iznenadjenje kad sam proizvodjac/autor softvera resi "nase" probleme... :d

http://www.sci.co.uk/games/downloads/

A da, zvuk je dosta losiji posle patch-a. I probajte da ne razbijete sofersajbu, jer... :p ;) :wall: (...pukotine nisu vise bele/prozirne vec...crne ! Tako da se gotovo nista ne vidi kroz razbijeno staklo ! )

Poslednja izmena:
Googlaj malo nacices ga,ja idem danas kod kuma koji ima wireless 2Mbita da narezem disk sa "narucenih" 500MB DL-a.Mogu da ponesem u subotu na Lan okupljanje ako ti je mnogo da skidas patch

drapin je napisao(la):
Nema problema sa patch-om, primeni ga naravno na "originalnu" instalaciju. Inace oficijelni patch je ujedno i NoDVD patch ! :D Bas lepo od njih, prijatno iznenadjenje kad sam proizvodjac/autor softvera resi "nase" probleme... :d

Evo Drap ti je odgovorio dok sam ja pisao moj post.
Stvarno bas lepo od njih za doticni patch :D

Odlicno, bas cu da probam kad budem gajbi, nadam se da ce da popravi FPS...

Calibra 4WD je napisao(la):
Googlaj malo nacices ga,ja idem danas kod kuma koji ima wireless 2Mbita da narezem disk sa "narucenih" 500MB DL-a.Mogu da ponesem u subotu na Lan okupljanje ako ti je mnogo da skidas patch

Ma jok, sta je mnogo 4.6 mega, nego me sad iznerviralo sa tim crnim pukotinama i zvukom....

Kakve bre sad crne pukotine i zvuk?!?!?

Pa sto Drapin kaze, kad instaliras patch, kad polomis sofersajbnu, nije vise lepo uradjeno, nego se vide neke crne linije, i kaze da je zvuk losiji posle patcha...

Sa patchom nisam nista dobio, nikakav napredak u FPS-u i grafici, samo mi je sad losije staklo kad pukne, znaci ne verujem..!
Pa Colin 4 koji ima 5 puta bolju grafiku mi radi sve na high na 1024, mislim u cemu je fora...?

Sa patchom nisam nista dobio, nikakav napredak u FPS-u i grafici, samo mi je sad losije staklo kad pukne, znaci ne verujem..!
Pa Colin 4 koji ima 5 puta bolju grafiku mi radi sve na high na 1024, mislim u cemu je fora...?

I meni je poceo da pucketa zvuk i da soferka biva crna.

Inace i meni ne ide bas tecno na AMD XP-u 2000+ i GF 4 Ti 4200,pomalo secka kada vozim odozgo,dok je sa nosa cenim oko 30-35fps-a

Juce sam malo smanjio detalje... ostavio sam 800x600x16, ostavio sam na High ali sam odsiklirao sve ono, znaci Car reflections, triple buffer, shadow, i sad OK radi, znaci jos uvek secka, ali ima oko <= 20 fps, mozda budem sve stavio na LOW, nemam pojma, ali moze da se igra i ovako...
Ali kako sam pop****o, znaci zadnji test u onoj Advanced skoli, nikako da odvozam za ono vreme koje treba, i vozim pola sata, i kao, ma sutra cu, i uopste mi nije sacuvao sve one druge sto sam prosao na Advanced, sad moram sve ispocekta, odlepio sam....

Ako mislite na 1.01 patch, ja o njemu mogu da kazem sve najbolje po pitanju zvuka jer se pre javljalo neko pucketanje na Live 5.1, a sada je sve ok. Sto se tice lomljenja soferke i slicnih efekata, nisam primetio nikakvu razliku.
Inace ako neko zeli da odvoza sezonu sa "pravim" imenima WRC vozaca, moze da iskoristi sledece sitne modifikacije:
http://www.bhmotorsports.com/download/7321
http://www.bhmotorsports.com/download/7453

Juce sam malo smanjio detalje... ostavio sam 800x600x16, ostavio sam na High ali sam odsiklirao sve ono, znaci Car reflections, triple buffer, shadow, i sad OK radi, znaci jos uvek secka, ali ima oko <= 20 fps, mozda budem sve stavio na LOW, nemam pojma, ali moze da se igra i ovako...
Ali kako sam pop****o, znaci zadnji test u onoj Advanced skoli, nikako da odvozam za ono vreme koje treba, i vozim pola sata, i kao, ma sutra cu, i uopste mi nije sacuvao sve one druge sto sam prosao na Advanced, sad moram sve ispocekta, odlepio sam....

Ja sam zaboravio da kazem da su moje performanse bile na rez 1280*1024 ,moram nju zbog TFT-a to mu je pririodna rezolucija,ako smanjim rezolucij gube se na kvalitetu slike

Inace i ja imam problema na istom mestu,sinoc sam uspeo jedva 1:28 i odustao mnogo mi se spavalo

E odlicno, taman da ubacim pre nego sto pocnem sezonu....
Nego jel ima jos nekih gotivnih modova, sto su dobri, neki skinovi za kola, nesto kvalitetno...?

Nazad
Vrh Dno