Dobro, dobro, aman, 3 smajlija sam stavio !Spirit je napisao(la):Uf jeeeee, mislim onooo... :zgran:
no coment!
(Enter as your 'Profile Name') MULLIGATAWNY
drapin je napisao(la):Dobro, dobro, aman, 3 smajlija sam stavio !
max9998 je napisao(la):Razocaran sam ovom igrom... Nadao sam se da ce ovo biti pravi naslednik Rally Trophy-ja, ali ni blizu.
Prvo, tuzno je da igra iz 2004. ima losiju grafiku od 3 godine starijeg RT. Sve je bledo, monotono...izgleda kao da su staze sklepali od istih 100m puta i okoline koje su samo krivili u jednu ili drugu stranu. Gde su refleksije na automobilima? Cak je i NFS4 bolje izgledao u tom pogledu. Onda kokpit. ***, zar je toliko tesko napraviti realistican kokpit? BTW, postoji mali patch koji dodaje ceo kokpit (volan i low res teksture) ali je toliko ruzno da je strasno. Opet, pogledajte kokpite u Rally Trophy. Teksture drveca su takodje low res toliko da bole oci kada se zabijete u neko i vidite da je drvo u stvari parce kartona rezolucije ~50x50 pixela.
Fizika. Definitivno je bolja nego u svim CMR i Xpand Rally, ali ni ovde ne deluje realisticno. Automobili kao da su teski 100kg sa sve putnicima.
Sve u svemu, mucak.
Odlican? Sa svojim ~1995. izgledom? Mozda nekome ko kola u igrama vozi sedeci na krovu ili haubi pa ga nikada ni ne pogleda...OptiPlex je napisao(la):Kokpit je ODLICAN, bas onakav kakav treba, potpuno funkcionalan bez preteranih gluposti - dodavanja ogromnog volana sa 10 pokazivaca okolo koji nicemu ne sluze. Bas se vidi da se islo na funkcionalnost, a da se pri tome ono najvaznije nije zaboravilo - svaka kamera donosi drugaciji uzitak u voznji.
Prvo, ko je spominjao NFSU? Rec je bila o NFS4 (High Stakes) koji je jos 1999. imao mnogo lepse odsjaje na automobilima. Mada, verovatno gresim, danas se reli vozila sigurno farbaju bojom za tarabu pa ni ne treba da ima odsjaja...A ako RT ili NFSU smatras vrhovima sa kojima drugi trebaju da se porede onda... :smash:
Septimus je napisao(la):Shta, i Optiplex ima vozachke sklonosti, ko bi rekao..![]()
Calibra 4WD je napisao(la):Opti,pa kad vec volis i vozis F1CC i modove za njega ,sto nam se ne pridruzis u nasim on-line i LAN voznjama.
Mnogo je dobro zezanje,ajde nam se pridruzi
max9998 je napisao(la):Razocaran sam ovom igrom... Nadao sam se da ce ovo biti pravi naslednik Rally Trophy-ja, ali ni blizu.
Calibra 4WD je napisao(la):Opti,pa kad vec volis i vozis F1CC i modove za njega ,sto nam se ne pridruzis u nasim on-line i LAN voznjama.
Mnogo je dobro zezanje,ajde nam se pridruzi
Richard Burns Rally(tm) 1.01 Update
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
This patch can be applied to all versions of Richard Burns Rally including Czech and Polish versions.
NOTES TO MOD USERS
""""""""""""""""""
- It is recommended that any user modifications that have been installed to the Richard Burns Rally
directory be removed before installing this update. These modifications are not supported by
SCi Games and may not be compatible with some of the new features that are included.
Fixes and updates
""""""""""""""""
- Fixes Thrustmaster compatibility issues. Users will need the latest Thrustmaster drivers (10.0.5)
from www.thrustmaster.com.
• Including FORCE FEEDBACK with various Thrustmaster wheels*
• XP Users of affected hardware with ‘ServicePack2’ MUST update to the latest Unified Wheel
Drivers available at www.thrustmaster.com
- Fixed general sound instability issues.
• Including Creative EAX issues
• Crash SFX which caused game lockups on some hardware
- Fixed various issues in replays.
• Including Front Wheel Movement
- Fixed various localisation issues.
• In all languages including French/German/Italian/Spanish/Polish/czech
- Improved performance and framerate in some areas.
• Including many ATi Video Card ‘tearing’ issues
- Fixes some DVD incompatibility problems.
• For many of the newer models of DVD+/- Drives
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari