Evo i mene konacno sa utiskima

(sad ce se neki oduseviti :d )
RB je prosto sjajan ! Tezak je u pi*du mater*nu, ali non-stop kukate za realnost - pa izvolte

Igra meni sa tehnicke strane radi izvanredno, ne puca, nema bagova, WinXP + SP2 ali SP2 rc1 beta, a ne ovaj bagoviti final :d :d
Grafika je odlicna, sve radi super na 9700Pro+512rama+XP na 2.3ghza. Sve leti u 1280, na vise nisam probao
Zvuk je sjajan ! Apsolutno sjajan, moze se samo u superlativima opisati. Mozda su mogli samo malko da mu ga daju po zvuku motora, nekako mi deluje utisano, steta sto nisu napravili kao turbinu, da se cuje bas bas glasno
Fizika - izuzetno teska, pogotovo za pocetnike. Ali realna. Svaka neravnina, svaka grancica moze da vas izbaci sa staze, ne smete ni milimetar izaci sa staze prilikom velikih brzina jer cete izgubiti kontrolu - jednom recju bas kako treba. Steta sto je kontrola tastaturom ipak samo pomocno resenje, tockovi bas naglo reaguju, vidi se da je pravljena za volan.
Inace Colin sa ovim ne moze da se poredi. Ovo je zbilja realno, mora mnogo da se koci i da se pazi, nema vise uletanja u krivinu sa 90,pa opustenog ispravljanja i kontriranja volanom, jok brale, ode ti vozilo za 135-180 stepeni, prokliza u sumu, pa ti uleci u krivinu i dalje kao u Cmr-u
Modeli kola su sjajni, kamere odlicne (pogled sa tockova, haube, vozackog sedista i iza kola). Sta da vam kazem, sve je na svom mestu
U svakom slucaju prijatno osvezenje posle vec pomalko repetitivnih Colina. Ne verujem da cu uzimati Colina 5.