Šta je novo?

Richard Burns Rally!

Sta treba da uradim da bi otkljucao Subaru 00 i MG-a, zavrsio sam kao prvi i Rookie i Professional karijeru ali nisam ih otkljucao... znaci moram i onaj Champion da budem prvi...???
I da, jel postoji nocna staza mozda, posto sam video na jednom sajtu lik poslao screenshot iz Richarda i totalni mrak na stazi....
Mozda ima neka fora kad zavrsis Champion karijeru, ili Richard burns challenge...???

Lozis se na noc?

meni je i zvuk na defaultu odlican.
inace, koja je procedura za poboljsanje zvuka, tj. sta treba da uradim kad skinem ova dva fajla?
jel' zna neko da li se sprema nasatavak?
sad sam video da prvi fajl ima 17, a drugi 13MB. skup je to sport za dial up :d

Poslednja izmena:
Citao sam negde da je Richard Burns preminuo nakon duze teske bolesti :(
Mlad covek! Zaista tuzno!

da umro je, na zalost :(

thread na ovu temu bio je postavljen u sobu benchmark, ali ga je jedan od moderatora zakljucao.

Suicide_samurai je napisao(la):
da umro je, na zalost :(

thread na ovu temu bio je postavljen u sobu benchmark, ali ga je jedan od moderatora zakljucao.
E jebi ga sad, sve pogrešno uspete da shvatite. Da je neki drugi mod naleteo, taj tred bi bio obrisan jer, zaista, nije mu mesto na forumu. Ja sam taj tred zaključao i ostavio, iz poštovanja...

zasto ne bismo mogli da popricamo malo o tome? covek ima milion fanova na forumu, a najbolja voznja svih vremena nosi njegovo ime. sigurno moze da se nadje neka soba u kojoj bi moglo o tome da se prica...

e prdezu, ne prdi ;) Vidi bre koliko postova imash, josh nisi ukapirao da ovde nema priche ni o chemu osim vezano za IT !

lepo je sve to, ali se ipak radi o coveku po cijem je imenu izdata voznja koju vozi pola foruma, pa ste barem zbog toga, ako ni zbog cega drugog, mogli da napravite izuzetak ovaj put. nikome ne bi spala kruna sa glave.

Nakon 8 godina i dalje nezamenjiv za ljubitelje simulacija.

Jedan odlican video za jubilej..

ako jos uvek neko prati ovaj plemeniti sport :) Hollywood u Francuskoj :)

Diže se tema jer to ovaj reli zaslužuje...

Vozio sam ranije sa G27 ali ne nešto mnogo i posle sam prešao na Thrustmaster i nisam ni ulazio svo ovo vreme u RBR jer sam mislio da će teško to dobro raditi sa vožnjom koja je izašla 2004.Prevario sam se kao nikad pre,volan tj FF je iskorišćen ne 100 nego 1000% što je stvarno za respekt imajući sve u vidu.Malo me odbijala i grafika ali da li je to stvarno i bitno?Simulacija i dan danas rastura koliko je dobra.

Što se tiče grafike i to sam rešio ubacivanjem izvrsnog moda koji se zove REALRALLY 2016 http://www.realrally.com/ ,tu je sve što treba od vozila, tekstura itd.Težak je 6 GB kad se skida ali na hardu zauzima neverovatnih 72 GB (dobro ste pročitali). Vredi svaki MB da vam kažem i ponovo produžava život ovom reliju za par godina ;) Sređeno je sve i lepo izgleda u 1920x1080 ima čak i opciju 16:9 na više rezolucija.

Pitam se samo da li mi je potreban neki novi reli pored ovog?Teško pitanje jer nešto za volan bolje nisam probao još od relija ali ipak je ovo iz 2004-te ...

Evo jedan video danas sam vozio(obavezno u 60 fps-a) gledao sam da stavim što bolji kvalitet snimka ovaj je oko 2,5 GB klip, ali opet se malo gubi na kvalitetu,uglavnom izgleda baš realno grafika kao u RL...

Vrh Dno