- Učlanjen(a)
- 01.10.2009
- Poena
- 435
a saa kada je mts presla u postansku ne ide novac daje da je racun ne ispravan i vrati mi pare na revolutu,Nije bilo provizije kada sam prebacivao sa srpske Mts kartice na Revolut virtuelnu karticu.
ja sada imam problem da prebacim sa revoluta na postansku ,uvek daje da je br kartice ne ispravan ,a dok je bila mts baka prebacivao sam novac,sada ne znam u cemu je greska u ibanu ili swift kodu ,Nije bilo provizije kada sam prebacivao sa srpske Mts kartice na Revolut virtuelnu karticu.
Pogledajte prilog 389033
Cek cek, jedno je prebacivanje na karticu, to je instant transfer i novac ti legne za par minuta. Ako kartica to ne podrzava onda ne mozes slati sa revoluta a drugo je swift/bic, ovako saljes na svoj racun u banci i to traje par dana dok novac ne legne na racun.a saa kada je mts presla u postansku ne ide novac daje da je racun ne ispravan i vrati mi pare na revolutu,
Ma meni vise ne dozvoljava da unesem karticu .bila je mts sad postanska...iako sam uneo nove podatke kaze da ne mozee da se dodaCek cek, jedno je prebacivanje na karticu, to je instant transfer i novac ti legne za par minuta. Ako kartica to ne podrzava onda ne mozes slati sa revoluta a drugo je swift/bic, ovako saljes na svoj racun u banci i to traje par dana dok novac ne legne na racun.
Cega?@artur daj neki screenshot
Ovo je revolut liteNije Lite, normalna verzija
Ako je tako, ja nisam znao, hvala na objasnjenjuOvo je revolut lite, Normalan revolut ti je praktično kao banka sa karticama, računom itd... Revolut lite je samo za slanje i primanje novca.
Taj problem je da kazem "normalan". Pisi im na tviteruJa sam juce dobio mail da se isplatilo moje cekanje i da mogu da otvorim nalog, otvaranje naloga je proslo OK, ali kada trazi da skeniram LK ili pasos, kaze da ne moze da verifikuje moj identitet. Probao sam i Pasos i LK. Nisam jos zakacio kreditnu karticu.
Pa to ti kazem, ako ne mozes da uneses onda kartica ne podrzava instant transfereMa meni vise ne dozvoljava da unesem karticu .bila je mts sad postanska...iako sam uneo nove podatke kaze da ne mozee da se doda
Ne izgleda mi kao Banka vec kao lite, pogledaj razliku na dnu aplilacijwOvo je revolut lite, Normalan revolut ti je praktično kao banka sa karticama, računom itd... Revolut lite je samo za slanje i primanje novca.
Ja sam ih jutros pitao i kazu da Srbija jos uvijek nije podrzanaAko počinju da rade u Srbiji zar ne bi trebalo da se pojave na sajtu NBS, tamo u spisku finansijskih institucija iz stranih država?
Pa napisao sam ti moguc razlog, ako banka ne podrzava instant transfere za kartice onda karticu nije moguce dodati. Raspitaj se kod svoje bankeMa meni vise ne dozvoljava da unesem karticu .bila je mts sad postanska...iako sam uneo nove podatke kaze da ne mozee da se doda
Moras da vidis sa svojom bankom da li podrzavaju instant transfere za platne karticePozz,
Ako može neko da mi napiše na koju karticu(banka, Visa ili Master) je uspeo da uradi transfer iz EU ka Srbiji.
Ja probao iz Eu Revoult ka Visa kartici Erste banke i kaže da kartica( Visa Erste Srbija) ne podržava to.
Aircash ulazi na tržište BiH, moći će se aktivirati i kartica zbog izmena zakona u BiH. Moguće da će ubrzo i u Srbiji.verovatno mozes.... ali i ako nabavis karticu neces moci da je aktiviras ona je samo za eu gradane na zalost
Pa ja imam Aircash I dve aktivirane master kartice 🙈😅Aircash ulazi na tržište BiH, moći će se aktivirati i kartica zbog izmena zakona u BiH. Moguće da će ubrzo i u Srbiji.
Kartice na nalogu su potvrđene dokumentima Republike Srbije?Pa ja imam Aircash I dve aktivirane master kartice 🙈😅
Jel neko za aircash spominjao da se bez provizije preko njega dizu pare na revolut? Ima li aircash mogucnost instant transfera na platne kartice?Kartice na nalogu su potvrđene dokumentima Republike Srbije?
I ja sam takođe dobio identičan mail, da se čekanje isplatilo i sve super, ali pasoš i lična karta ne prolaze. Dobijam mail da na osnovu toga ne mogu da potvrde da sam rezident SrbijeAko je tako, ja nisam znao, hvala na objasnjenju
Mene sad zivo interesuje po kom principu sad aktiviraju ljudima naloge? Jel si vec bio na waiting listi i onda posle par dana si dobio email da se cekanje isplatilo ili?I ja sam takođe dobio identičan mail, da se čekanje isplatilo i sve super, ali pasoš i lična karta ne prolaze. Dobijam mail da na osnovu toga ne mogu da potvrde da sam rezident Srbije
Nisam znao da postoji Revolut lite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari