Aaaaaa, citam ovu temu i samo se navlacim !!! :d:d:d
Sad sam ukrao (dobro, nisam ukrao, apgrejdovah je malo

) od svoje babe sledece :
MS-6163 Pro ver2.0 plocu
Cely na 400MHz
128 Mb Toshiba PC133 memorije
GF4MX460 agp 64mb
E, sad bih ovo sve upakovao u neko desktop kuciste sa nekim hardom od 40Gb, DVD citacem (ili CR-RWom, imam ih par po kuci) i dodao jednu finu Voodoo2 (ili mozda i V1) - ako je ikako nadjem (limunada mi nije bas pice po izboru za to)...
Imam doduse i par problema u celoj toj prici:
1. Na ploci su svi elektroliti na izmaku snaga - izbrojah 18 naduvanih od ukupnih 40 na ploci - a ja nisam bas vican lemljenju sa tolikom preciznoscu. Mislim ploca sad radi, ali bih se bolje osecao kada bih to zamenio:type:. Dakle pitanje je, ko bi to ovde u NS mogao (i hteo) da mi izvede (uz manje ili vise simbolicnu nadoknadu)?
2. Ako resim problem pod 1. i uspem da nabavim Voodoo1/2, mozda bih ubo PCI Ati Rage II+DVD grafu da masina vise bude u duhu retroa. Ne znam kakav je doticni, recimo u odnosu na s3 Virge raznorazne, ako je bolji, onda bih tutnuo njega, ako ne, mogao bih da nabavim i TNT1/2 Vantu sa 16/32mb, eventualno nekog Matroxa ili S3 Savage (komshija talja matore racunare i po secanju sve to sam video kod njega, a kapiram da bi se izalavio za gf4, jer bi lakse utaljao neku masinu sa jacom grafom)
3. Nemam nista posebno ni protiv ostavljanja gf4 u masini (gotovo sigurno ako ne nadjem nekog vudua), ali moram onda da nadjem neki ladnjak da joj montiram, jer joj je prethodni skinut,te je sklona pregrevanju. Jel neko zna sta moze da se montira tu - ima 2 rupe za montazu, u nekoj poludijagonali preko cipa na razmaku od 55mm ???