joojant200
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.12.2001
- Poena
- 865
Moja oprema
- Laptop
- Lenovo Thinkbook 16
- Tablet
- Lenovo t something
- Mobilni telefon
- Sljamsung S23
- Pametni uređaji
- Fenix 7s pro ss, Xbox series X
@joojant200: ipak je PIII 500MHZ Katmai jezgro, tako da ga neću menjati, a ako baš zatreba snage, naći ću neki jeftin proc na Limuntusu![]()
Super
"...i kada sam je detaljnije pregledao primetio sam da jedan kondenzator mora da se zameni. Ploča je radila bez problema, a zamena kondenzatora nebi trebala biti skuplja od 150-200 dinara..."
Ovde hoce da se ogradi da radi, a dokle ce ne zna se, a ploca je pre crkavanjem.
btw: Pre jedno dve godine crkao meni bxmaster zbog kondenzatora i nadjem na web-u da imaju sve sto mi treba u sprintu i odem tamo a u radnji je matori koga znam jos iz devedesetih kad su radili iz stana
Dajte mi kondenzatore 105c - evo dzzz ukuca u fiskalnu, dajte mi stap lemilicu sa regulacijom temperature, aaa nema vise, ima bez regulacije, huh dobro videcu, dajte mi stalak za lemilicu, nema, dajte mi odlemljivac pumpu, nema, onda necu nista dovidjenje, eeee cekajte ja vec ukucao kondenzatore u fiskalnu ne moze to takooo, nisam mogao da verujem
I od tada sam se smorio i ostao mi bx master pokvaren. Ima na pc berzi jedan sto prodaje popravljanje bx-i815 ploce pa sam kupio od njega i815ept taman koliko bi me kostala oprema za opravku bxmastera.
Poslednja izmena: