napokon strejf, mada ide sporo kao da je slogiran.
Naravno,kako bi takav super agent mogao da ide i puca istovremeno...
Kako mi je muka vise ovih ****** sa 3 sekunde igranja i 15 min filma!
Obozavam RE ali ovo necu igrati. PU!
Samo jedna napomena za ljude koji nisu prešli RE4. I ja sam nakon prve probe obrisao igru ali sam kasnije instalirao opet i prešao 🙂 Mislim da za razliku od RE5, cetvorka moze da se odigra 🙂
Jos treba RE5 da probam po drugi put, nadam se da ću moći da je svarim 🙂
A tek da vidis kako je u originalnim kecu i dvojci kada ti zamrzne sliku posle svake promene kamere... potpuno neigrivo i haoticno!Probao sam ja skoro ponovo, ma kakvi, jednostavno mi je neigriva bez strejfa...
kombinacija - ili se kreces ili nisanis mi je jeziva :trust:
Prve 3 RE igre su definitvno postavile standard za "Survival horror" igre, iako se nekima treci deo nije svideo, meni je bio extra zabavan, a o prva dva da ne pricamo... Drugi sam znao napamet...A tek da vidis kako je u originalnim kecu i dvojci kada ti zamrzne sliku posle svake promene kamere... potpuno neigrivo i haoticno!
Prva dva dela su vrhunske horor avanture i bukvalno su začele SH žanr.
Verujem ti, ali jednostavno mi je bilo neigrivo, a hteo sam da se poigram. Jednostvano nisam uzivao. E sad, videcemo na sta ce RE6 da lici. Nadam se da ce da bude sve kako treba 😀Dosta si propustio ako nisi odigrao RE4 do kraja.
Bio sam ironican. Kada se lik zali na nedostatak strejfa u igri koja vise nije horor a treba da bude, nisam mogao da odolim a da ne napisem jos neke "nedostatke" i da mu se "pridruzim" 🙂Prve 3 RE igre su definitvno postavile standard za "Survival horror" igre, iako se nekima treci deo nije svideo, meni je bio extra zabavan, a o prva dva da ne pricamo... Drugi sam znao napamet...
Sto se tice zamrzavanje slike - prvi put cujem da to neko tako kaze. Verovatno mislis na polozaj kamere i kadar koji se stalno menja. To je i bila draz RE serijala, a daleko od toga da je bilo neigrivo i haoticno.
Samo jedna napomena za ljude koji nisu prešli RE4. I ja sam nakon prve probe obrisao igru ali sam kasnije instalirao opet i prešao 🙂 Mislim da za razliku od RE5, cetvorka moze da se odigra 🙂
Nikad mi se to nije desilo, niti sam primetio da je postojalo... Ni na PS-u, ni na PC-u. Svaki put sam nesmetano kontrolisao lika (bilo kog) i prelazio nesmetano iz kadra u kadar bez ikakvih problema, zamrzavanja (lika ili kadra), kocanja, i slicno.Btw, sto se tice zamrzavanja kamere, to postoji u prvim delovima (zamrzavanje=lik koga vodis se potpuno ukoci neko vreme dok se ne promeni kadar). Uzmi Re 1 original, dvojku i trojku i videces da pri svakoj promeni kamere postoji zamrzavanje slike od tih nekih pola sekunde najmanje. Naravno, meni to nikad nije smetalo, ali eto, postojalo je, kontam zbog slaboce PS-a 1, mada ja to nikad nisam gledao kao manu.
jedna te ista vec 4-5 god.Da li si igrao razlicite verzije ili istu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari