Šta je novo?

Resident Evil 6

Jel mi se to cini ili ovi snimci seckaju. Kao da se igra trza an trenutke.

I sta je sa ovim zenskinjama, sve otkopcale kosulje do pupka, nije im zima. A leon se zakopcao do guse i to koznu jaknu. :d

napokon strejf, mada ide sporo kao da je slogiran.
Naravno,kako bi takav super agent mogao da ide i puca istovremeno...

Обратите пажњу шта каже лик на 0.53 :D

RE6 ce imati 4 kampanje..

Samo jedna napomena za ljude koji nisu prešli RE4. I ja sam nakon prve probe obrisao igru ali sam kasnije instalirao opet i prešao :) Mislim da za razliku od RE5, cetvorka moze da se odigra :)

Hell yeah, Ada Wong :)

Samo jedna napomena za ljude koji nisu prešli RE4. I ja sam nakon prve probe obrisao igru ali sam kasnije instalirao opet i prešao :) Mislim da za razliku od RE5, cetvorka moze da se odigra :)

Cetvorku sam igrao na Ps2 onda kad se pojavila. nije da moze da se odigra, nego je odlicna. To sto je PC prekasno dobio kilavi port, to je nesto drugo.

Pa ja sam se sa RE4 razocarao u na prvi pregled jer je bila dosta drugacija nego prva tri voljena dela.

Kasnije sam to prihvatio kao svojevrsnu evoluciju i posle malo navikavanja mi je ok legla, zato i kazem da treba da probaju ljudi koji su na prvi pogled odustali.

Jos treba RE5 da probam po drugi put, nadam se da ću moći da je svarim :)

Jos treba RE5 da probam po drugi put, nadam se da ću moći da je svarim :)

Probao sam ja skoro ponovo, ma kakvi, jednostavno mi je neigriva bez strejfa...
kombinacija - ili se kreces ili nisanis mi je jeziva :trust:

Probao sam ja skoro ponovo, ma kakvi, jednostavno mi je neigriva bez strejfa...
kombinacija - ili se kreces ili nisanis mi je jeziva :trust:
A tek da vidis kako je u originalnim kecu i dvojci kada ti zamrzne sliku posle svake promene kamere... potpuno neigrivo i haoticno!

Ne razumem o kakvom zamrzavanju slike pričaš? Neigrivo je možda za tebe jer si navikao na 3d. Prva dva dela su vrhunske horor avanture i bukvalno su začele SH žanr.

A tek da vidis kako je u originalnim kecu i dvojci kada ti zamrzne sliku posle svake promene kamere... potpuno neigrivo i haoticno!
Prve 3 RE igre su definitvno postavile standard za "Survival horror" igre, iako se nekima treci deo nije svideo, meni je bio extra zabavan, a o prva dva da ne pricamo... Drugi sam znao napamet...
Sto se tice zamrzavanje slike - prvi put cujem da to neko tako kaze. Verovatno mislis na polozaj kamere i kadar koji se stalno menja. To je i bila draz RE serijala, a daleko od toga da je bilo neigrivo i haoticno.

Sto se tice 4. i 5. dela, oni su toliko razocarali da je to zalosno. 4. je bio uzasan port na PC koji nije mogao ni da se igra kako treba jer su kontrole isle preko tastature... mhm, da (cak ni razni "mouse loaderi" nisu mogli da pomognu)... A kod 5. dela je samo grafika bila pristojna dok je igrivost bila nula. Moras da stojis u mestu dok 20 zombija ide ka tebi, ne mozes da se sklonis u stranu, ne mozes da se okrenes, nema pomeranja i slicno... Uzas! Ni 4. ni 5. nisam zavrsio, iako sam obe igre poceo.

Sto se tice 6. dela, iskreno ne ocekujem sad vise nista. Kad izadje probacu pa cu da vidim. Ako valja, super, ako ne, onda nikom nista jer nista nisam ni ocekivao. Toliko su me razocarali 4. i 5. deo, tako da sam jednostavno prestao da razmisljam o RE serijalu kao pre, a moglo je da se kaze da sam bio fanboj :p

Dosta si propustio ako nisi odigrao RE4 do kraja.

Prva dva dela su vrhunske horor avanture i bukvalno su začele SH žanr.

Yep, tako nekako.
Survival horror zanr je zapoceo Project Firestart pre 23 godine (nisam spavao nocima od straha...),
a najvise sam uzivao 90tih upravo u RE 1 & 2, dosta i u njihovim klonovima - Dino Crisis'u 1 i 2, zatim serijal Alone in the Dark, i po meni apsolutnom vrhuncu zanra - Silent Hill'u... :d

RE4 moze bez problema da se igra na pc-u uz HD teksture i joypad, ili u Dolphinu.

Vala bas, ima gomila modova, ENB, texture ripovane sa GC, a naravno i Wii verzija koja odlicno radi na dolphin emulatoru.

Da sad se sećam, RE4 sam drugi put probao sa joypadom, zato sam ga i odigrao :)

Prve 3 RE igre su definitvno postavile standard za "Survival horror" igre, iako se nekima treci deo nije svideo, meni je bio extra zabavan, a o prva dva da ne pricamo... Drugi sam znao napamet...
Sto se tice zamrzavanje slike - prvi put cujem da to neko tako kaze. Verovatno mislis na polozaj kamere i kadar koji se stalno menja. To je i bila draz RE serijala, a daleko od toga da je bilo neigrivo i haoticno.
Bio sam ironican. Kada se lik zali na nedostatak strejfa u igri koja vise nije horor a treba da bude, nisam mogao da odolim a da ne napisem jos neke "nedostatke" i da mu se "pridruzim" :)
Btw, sto se tice zamrzavanja kamere, to postoji u prvim delovima (zamrzavanje=lik koga vodis se potpuno ukoci neko vreme dok se ne promeni kadar). Uzmi Re 1 original, dvojku i trojku i videces da pri svakoj promeni kamere postoji zamrzavanje slike od tih nekih pola sekunde najmanje. Naravno, meni to nikad nije smetalo, ali eto, postojalo je, kontam zbog slaboce PS-a 1, mada ja to nikad nisam gledao kao manu.

Poslednja izmena:

Ja sam vatreni fan RE4 najmanje 40 puta sam je presao i to na professional znam je na pamet ali zato RE5 sam presao samo jedanput i nikad vise necu da je probam

Da li si igrao razlicite verzije ili istu?

Btw, sto se tice zamrzavanja kamere, to postoji u prvim delovima (zamrzavanje=lik koga vodis se potpuno ukoci neko vreme dok se ne promeni kadar). Uzmi Re 1 original, dvojku i trojku i videces da pri svakoj promeni kamere postoji zamrzavanje slike od tih nekih pola sekunde najmanje. Naravno, meni to nikad nije smetalo, ali eto, postojalo je, kontam zbog slaboce PS-a 1, mada ja to nikad nisam gledao kao manu.
Nikad mi se to nije desilo, niti sam primetio da je postojalo... Ni na PS-u, ni na PC-u. Svaki put sam nesmetano kontrolisao lika (bilo kog) i prelazio nesmetano iz kadra u kadar bez ikakvih problema, zamrzavanja (lika ili kadra), kocanja, i slicno.

Re6 ili Tekken,sta je ovo ?

Resident Evil 5 je imao šmek kvaliteta kao i sve igre koje dolaze iz Japana... Nisam igrao stare delove mada se sećam atmosfere iz igraonica. Šta mogu reći jedva čekam da se pojavi ovaj RE6.
Vidim da se mnogima RE5 ne svidja a meni je bio dobar, tako da ovaj RE6 ne sumnjam da će da omane.

Nazad
Vrh Dno