napokon strejf, mada ide sporo kao da je slogiran.
Naravno,kako bi takav super agent mogao da ide i puca istovremeno...
Kako mi je muka vise ovih ****** sa 3 sekunde igranja i 15 min filma!
Obozavam RE ali ovo necu igrati. PU!
Samo jedna napomena za ljude koji nisu prešli RE4. I ja sam nakon prve probe obrisao igru ali sam kasnije instalirao opet i prešaoMislim da za razliku od RE5, cetvorka moze da se odigra
![]()
Jos treba RE5 da probam po drugi put, nadam se da ću moći da je svarim![]()
A tek da vidis kako je u originalnim kecu i dvojci kada ti zamrzne sliku posle svake promene kamere... potpuno neigrivo i haoticno!Probao sam ja skoro ponovo, ma kakvi, jednostavno mi je neigriva bez strejfa...
kombinacija - ili se kreces ili nisanis mi je jeziva :trust:
Prve 3 RE igre su definitvno postavile standard za "Survival horror" igre, iako se nekima treci deo nije svideo, meni je bio extra zabavan, a o prva dva da ne pricamo... Drugi sam znao napamet...A tek da vidis kako je u originalnim kecu i dvojci kada ti zamrzne sliku posle svake promene kamere... potpuno neigrivo i haoticno!
Prva dva dela su vrhunske horor avanture i bukvalno su začele SH žanr.
Verujem ti, ali jednostavno mi je bilo neigrivo, a hteo sam da se poigram. Jednostvano nisam uzivao. E sad, videcemo na sta ce RE6 da lici. Nadam se da ce da bude sve kako trebaDosta si propustio ako nisi odigrao RE4 do kraja.
Bio sam ironican. Kada se lik zali na nedostatak strejfa u igri koja vise nije horor a treba da bude, nisam mogao da odolim a da ne napisem jos neke "nedostatke" i da mu se "pridruzim"Prve 3 RE igre su definitvno postavile standard za "Survival horror" igre, iako se nekima treci deo nije svideo, meni je bio extra zabavan, a o prva dva da ne pricamo... Drugi sam znao napamet...
Sto se tice zamrzavanje slike - prvi put cujem da to neko tako kaze. Verovatno mislis na polozaj kamere i kadar koji se stalno menja. To je i bila draz RE serijala, a daleko od toga da je bilo neigrivo i haoticno.
Samo jedna napomena za ljude koji nisu prešli RE4. I ja sam nakon prve probe obrisao igru ali sam kasnije instalirao opet i prešaoMislim da za razliku od RE5, cetvorka moze da se odigra
![]()
Nikad mi se to nije desilo, niti sam primetio da je postojalo... Ni na PS-u, ni na PC-u. Svaki put sam nesmetano kontrolisao lika (bilo kog) i prelazio nesmetano iz kadra u kadar bez ikakvih problema, zamrzavanja (lika ili kadra), kocanja, i slicno.Btw, sto se tice zamrzavanja kamere, to postoji u prvim delovima (zamrzavanje=lik koga vodis se potpuno ukoci neko vreme dok se ne promeni kadar). Uzmi Re 1 original, dvojku i trojku i videces da pri svakoj promeni kamere postoji zamrzavanje slike od tih nekih pola sekunde najmanje. Naravno, meni to nikad nije smetalo, ali eto, postojalo je, kontam zbog slaboce PS-a 1, mada ja to nikad nisam gledao kao manu.
jedna te ista vec 4-5 god.Da li si igrao razlicite verzije ili istu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari