Šta je novo?

Resident Evil 6

Joj odigrao sam demo i samo cu reci bolje da nisam ;)

Zasto, toliko je dobar da sad brojis dane kad ce full game ? :)

RS4 je po meni vrhunska igra pogotovo ako se igra na PS2 mora gamepad da ima vibraciju. Ja sam je obrnuo i na PS2 i na PC kad je izašla. RE5 nisam prešao nekako dosadna igra ganjaš se sa crncima nije dosledan nastavak.
A RE6 ovo što gledam po klipovima mi se dopada ali ne bi rekao da je neki napredak poseban, grafički mislim isto ko RE5 sa šminkom.

Zna li se koji je tim ovo pravio?
Zaista nisam imao snage da odigram demo do kraja, sto mi se nikada ranije nije desilo.

Malo po malo, odgledasmo celu igru, i pre zvanicnog izlaska. :d

Poslednja izmena:
Koga oni više lažu sa tom pričom prvo završavamo za konzole a onda počinjemo bukvalno pravljenje igre od početka za PC. Što nekažu da na PC-u pravili igru i morali da prilagode igru za budjave konzle a sad kad su to jednom uradili i ostaviće je takvom i za PC.

Koga oni više lažu sa tom pričom prvo završavamo za konzole a onda počinjemo bukvalno pravljenje igre od početka za PC. Što nekažu da na PC-u pravili igru i morali da prilagode igru za budjave konzle a sad kad su to jednom uradili i ostaviće je takvom i za PC.

Ne kažu da se igra radi od početka za PC, već da se radi na prilagođavanju igre za PC (portovanju ako hoćeš) od onog trenutka kad se završi konzolna verzija. Konzole će uvek sa razlogom imati prednost jer su tiraži igara na njima neuporedivo veći a piraterija na PCju toliko velika da sa razlogom veruju kako bi naudila prodaji. Treba da budemo srećni što igra uopšte izlazi za PC. Takođe, RE 5 je bio vrlo lepo optimizovan i prilagođen za komp, siguran sam da će isti slučaj biti i sa RE6.

Tako je, mada, sve vise piraterije ima i na konzolama.
Ipak je CAPCOM odrzao kontinuitet u izbacivanju RE naslova za sve platforme, sto ipak nije slucaj sa Konamijem ciji Silent Hill je upravo namenjen pre svega konzolama, a za PC kako kad. Jedan od glavnih razloga sto se Silent Hill Downpour verovatno nikada nece pojaviti za PC je taj sto Konami ne zeli da izdvoji dodatna finansijska sredstva za testiranje PC verzije.

Poslednja izmena:
Leakovan je na internet nastavak RE Degeneration, zove se RE Damnation i smesten je izmedju RE5 i RE6, bacite na download i uzivajte (prica je standardno suplja, ali su zato animaciju upregli do kraja, igra izgleda kao jedna masivna cut-scena)

http://www.imdb.com/title/tt1753496/

Definitivno me nahajpovao film za RE6, steta sto se iz klipova vidi da ce kamera biti mega problem

ufff remake bi bila prava stvar, narocito prvog dela koji na zalost nisam odigrao :(

Imas remake keca na nintendo gc. Radi preko dolphin emulatora provereno, licno sam je igra. Imas i RE zero, ako ti se osladi. :)
Sto se tice RE6 za pc vidim da dosta njih predvidja 20.11.2012. kao datum izlaska, ali znajuci capcom pre ce biti druga polovina marta sledece godine. Voleo bih da me capcom demantuje, al cisto sumnjam.

Tnx za info o filmu GabeN, ne znam kako mi promako.

Mozda nam se i uslise zelje i odrade remake dvojke bas onakva kakva je i bila pre 13-14 godina.

http://www.gamespot.com/news/resident-evil-2-remake-possible-with-fan-support-6397240

Definitivno bi bila najbolja varijanta za sve RE fanove, pre bi kupio Remake RE2 nego bilo koji novi.
RE2_30042_screen.jpg

Kad izlazi re6 po infu na netu treba da je vec izasao ili ja gresim?

Poslednja izmena:
Ovo izaslo,jel vredi cemu?Mislim na one koji su igrali na kozolama!

Ovo izaslo,jel vredi cemu?Mislim na one koji su igrali na kozolama!

Ja sam odigrao na PS3 i mislim da necu opet skidati pa ni da je duplo bolja grafika na PC-ju, dovoljno je bilo ono jednom sto sam obrnuo... Ipak vredi je skinuti, od Leona kampanja mi je nekako najvise legla i bar ona vredi necemu

ipak vredi je skinuti, od Leona kampanja mi je nekako najvise legla i bar ona vredi necemu
Kad ti tako kazes,onda ce se probati i ovako nema sta pametnije da se "kupi"!
nemam nameru da skidam 15 gb za nesto sto relativno nije doraslo tolikoj gigabitazi
To je neko i moje misljenje,ali sudeci po ocenama mislim da smo i upravu!Mada nikad se ne zna!;)

Nazad
Vrh Dno