Šta je novo?

Resident Evil 6

Jel su to oni stavili srpske reči za imena zombija :d ?

O da... i ne samo to-ti isti zombiji se deru i psuju na srpskom :D Pogledaj na Youtube-u, odvratno :) Prvi deo Leonove kampanje mi se skroz svideo, pomislih biće nešto od igre ipak... ali finale sa bezbroj ubijanja jednog te istog bosa i sve nakon toga... totalno razočarenje.

Ne znam, ja sam tek krenuo sa igrom.. Pošto sam završio sve prethodne delove, želim i ovaj..čitam vaše ovde komentare, ali se ne dam obeshrabriti :D

Za jedan prelazak mi je bilo potrebno nešto više od 27 sati.

Igra ima kriminalno loš intro, gde ne postoji mogućnost napuštanja igre dok se ne pređe uvod/tutorijal. Verovatno su mnogi deinstalirali igru zbog frustracija tokom tog dela... i ja sam bio blizu.

Druga po meni nepotrebna stvar je skil sistem. Upravljanje je u startu ostavljeno loše ali je predviđeno da levelovanjem veština vi zapravo dovedete igru u igrivo stanje. Tek kasnije, negde od druge kampanje se igrivost dovodi na nivo RE5.

Treća iritantna stvar je "zaključavanje" kamere na lokaciju ka kojoj treba da idete. Tih situacija nema puno al prilično nerviraju. Da ne pominjem konzolske bisere - pritisnuti taster dovoljno brzo ili pritiskati ga neprekidno...

Igra se debelo oslanja na co-op, neke deonice čak nisu iste za oba igrača. Progres završavanja je tupavo odrađen, podrazumeva se da sve 4 kampanje pređete sa oba lika (osim poslednje) na svih 5 nivoa težine. Tom logikom ja sam sad posle prvog prelaska na 11% jer sam igrao u singlpleju.

Akcija u cutscenama i tokom igre je prenabudžena, mnogo "nerealnih" situacija (kako god to zvučalo). Svi pominju Michael Bay... ne bih tu ništa dirao ;)

Bezuspešno je pokušano vraćanje bossova nalik Nemesisu (koji ne mogu da umru). Brzo stvaraju zasićenje i repetativnost.

Što se tiče priče, napravili su podlogu da štancuju još brdo RE igara. Za razliku od prethodnog dela koji se više oslanjao na razvoj događaja, ovaj se više oslanja na razvoj likova.

Nakon svih tweakovanja i upgradea, igra mi je postala prihvatljiva da je završim. Slabija je od RE5 ali dovoljno dobra da se odigra u co-opu (sa 2 ili 4 igrača). Iskreno, bilo bi bolje da naprave neku novu igru jer ispiranjem ove teme su RE pretvorili u špansku seriju.

6/10

Pa RE realno nema kraja..stalno će neka nova korporacija da pravi neki Đ-Virus i Chris & Co će morati da se bore protiv njih :D Meni ne smeta to toliko, koliko sam navikao na atmosferu iz RE 1,2,3 pa mi je ovo malo van kompasa ali ok, navikne se čovek :p

Tesko da moze da bude jadnija igra.... dno dna.

re6.jpg
Matori stavio sam ti sliku na fejs, svaka čast! :d

čisto da dopunim, nemesis u 3-ci i te kako može da se ubije i daje veoma kvalitetne dropove .

inače , nakon svega rečenog nema šanse da instalirm 6-icu . obrnuću prvo revelations .

Smart choice. Mada, ne mogu da se pozalim da mi je bilo dosadno u RE6, cim sam spiskao 20-ak sati na igru...

kakv shit je onaj revelation, znaci ne daj boze...

JJJOOOOOOOOOOOOJ ljudi sta da vam kazem nerdgasm :'33333 cutim, samo cu da cutim..*_________*

The full minimum and recommended system requirements for the Resident Evil 4 Ultimate HD Edition are listed below.

Minimum System Requirements:

Processor: Intel CoreTM2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD AthlonTM X2 2.8 Ghz or better
Memory: 2 GB RAM / Hard Disk Space: 15GB free hard drive space
Video Card: NVIDIA GeForce 8800GTS or better, ATI RadeonTM HD 4850 or better
DirectX: 9.0c or above / Sound: Standard audio device
Recommended System Requirements:

Processor: Intel CoreTM 2 Quad 2.7 Ghz or better, AMD PhenomTM II X4 3 Ghz or better
Memory: 4 GB RAM / Hard Disk Space: 15GB free hard drive space
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 560 or better

Vrh Dno