i opet mi trpate reci u usta =)
@forsaken:
Da, da...ako se stidiš da igraš sportske igre, to je tvoj problem U mom kraju npr. većinom deca igraju naslove koje si pomenuo, jer je PES i NBA previše komplikovan za tastaturu, a u Maddenu i NHL-u ne mogu da pohvataju pravila. Nemoj da generalizuješ stvari molim te, i da govoriš u ime nas sa preko 20 godina.
de sam ja pominjao decu ? :trust: ? Takodje rekao sam "vecina" preko 20 godina, a ne svi, tako da to ne moze biti generalizacija i ti automatski ne spadas u onu grupu na koju sam mislio. Evo niko od ljudi koje ja znam ne igra sportsek igra i svi imamo 24+ godina. Sto se jednostavnosti tice, pa vidi, svako moze da uzme da otvori televizor ali to ne znaci da ume da ga popravi. Tako isto i sa Q3
Sto se portova tice, svaki se prepravlja za PC, ja ne znam ni za jedan koji nije prepravljan, mozda i ima, ali ja takav port ne bi igrao, 640x480 mi je mala rezolucija. (ocu da kazem da svaki mora da se prepravi makar zbog mogucnosti izbora visih rezolucija). Ostatak nije sporan, isto to i ja mislim.
I još nešto, praviš stravičnu grešku što sve igrače deliš na na one koji se igraju na konzolama i one koji se igraju na PC-ju. Verovao ili ne, postoji ogroman broj ljudi koji vole oba tipa sistema. S obzirom da ultra favorizuješ jednu stranu, i jako malo poznaješ drugu, ne vidim neku svrhu ovog komentara.
nigde ja nisam delio igrace na te kategorije, ja sam pricao samo o platformama i pomenuo sam igrace samo kod sportskih igara i to van konteksta celog posta. Nemojte mi trpati reci u usta.
Da, da...ako se stidiš da igraš sportske igre
ne stidim se, neinteresuju me uopste sportske igre, ako ne smrdi na benzin i nema tockove to za mene nije sport :d Igranje je u neku ruku mastarenje, ono, igras ono u sta mozes da se uzivis, sto ti golica mastu ili tera klikere da rade ili oba. Ako neki od uslova nije zadovoljen, doticna igra doticnoj osobi nije interesantna. Ja u fudbalu/kosarci ne nalazim ni jedan od ta dva gore navedena uslova.
Sigurno, sigurno...PC verzija Resident Evila se uvek pojavljuje zadnja. Originalni RE izbačen je prvo za Saturn i PSX, a kasnije tek za PC.
mislio sam na PS2 konzolu, moja greska, izvinjavam se na zabuni. Ali eto opet ja imam ovde neki matori CD, pise resident evil 3 : nemesis, za PC.
Jel' banujete ljude zbog patološkog laganja? God of War na emulatoru, yeah right. Možda u 10-tak frejmova na ultra jakim konfiguracijama, sa gomilom bagova, bez snimanja pozicija i bez zvuka
napisao sam ranije da sam ga probao, tj pokrenuo, nisam ga jos igrao, jednostavno namestao sam emulator i njakao sa jednim jedinim imageom koji sam skinuo a to je god of war. na kraju sam imao i zvuk i sliku. za snimanje pozicija ne znam, nisam igrao igru. probacu kad budem imao vise vremena. Emulator je ps2emu. I sta sam ja tu lagao ?
Da, u pravu si, konzole su samo za decu...
ni ovo ja nisam rekao, odakle ti to ? dva puta u jednom postu si mi prebacio za nesto sto ja nisam rekao niti mislim. Jel bi tebi bilo prijatno da tebi neko tako nesto uradi ? (nije frka samo mi je malo bzvz)
@driver:
Recimo da je to Blizzardova karta 68060/50Mhz/16Mb Da li je moguce da nisi chuo za te karte ? Prvo kazesh kako PC ima raznovrsnije igre, a onda ovo ? Kako sada da prichamo ozbiljno ?
To je dodatna kartica sa koprocesorom i memorijom

to nije procesor na 50mhz vec ko-procesor , prijavljuje se kao FPU i tako i radi, mogao si odma tako napisati pa ne bi bilo zabune =) . Imao sam istu tu kartu samo sa 8mb ram-a. Nisam razumeo ovo za igre sto si pomenuo ali nema veze, verovatno je neki nesporazum.
gx-x je napisao(la):
a ovo za derivat, pa reko sam za PC namerno, nema smisla sad nabrajati od cega je taj derviat zapravo derivat, vec treba krenuti od jedne tacke pa navise, rasprava je o PS2 i PC igrama pa sam zato reko da navedes nesto sto ima za PS2, a da nesto 90% slicno tome nema za PC. Naravno da nemozes da iskopas nesto takvo, ali bi ja vidis mogao da iskopam obrnute varijante, evo ti beat this: Shufflepack cafe , Arkanoid, heroes of MM, elite (amiga), privateer (PC).
MMORPG na stranu
moram da kvotujem samog sebe

posto nisi razumeo sta sam te pitao. Ti kao da automatski odgovaras po ustaljenom sablonu

razumem te potpuno, mnogo je ustaljenog hate-a i flame-a na ovu temu ali ako procitas jos jednom bez predrasuda sta sam napisao, videces da sam pitao da mi kazes (ako znas i ako ima) neki zanr za PS2 ili neka igra za PS2, a da ne postoji slican/slicna za PC ? ako me razumes, ti kazes "cold fear" (recimo) a ja kazem suffering, ti kazes sonic ja kazem rayman (ne, necu da se igram vec ti navodim primere

) point being: za PC ima sve sto ima i za PS2 (zanrovski i tematski, a ne naslovi) nesto je kavalitetnije, nesto je manje kvalitetno, nesto je i djubre, a na PS2 nema sve sto ima na PC-u (zanrovski i tematski) ali je veca i kvalitetnija ponuda onih zanrova i tematika za PS2 (izuzimajuci voznje, ipak vise volim 30 mozda manje kvalitetnih naslova za PC nego "3" kvalitetna za PS2 ). Nadam se da me sad razumes i mislim da ces se i sloziti samnom.
Poenta: Opet moram da napravim analogiju sa automobilima. I neka sportska limuzina moze sve, ali nije dobar ni kao sportski auto, ni kao limuzina.
a sta je PS2 u toj analogiji ? ja bi reko da je sportski auto tipa mazda miata, a PC bently GT

Nemoj mi reci da mislis da je PS2 u toj prici mclaren f1 ? to ce eventualno biti PS3 i PS2 je to eventualno bio pre 5 godina, ali sada, kao sto rekoh ko ima para da pljune u PC, taj ce dobiti i vise od bentlija GT

Nemoj me pogresno svatiti ne pokusavam da se svrstavam u tabore niti da flejmujem, ali PS2 je omatorio i to je to.